Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Mask (가면)

                                    Страна: Южна Корея                                      

Също така известен като: Gamyun

Период на излъчване: 27 май 2015 - 30 юли 2015

Време на излъчване: Сряда - Четвъртък 21:55

Жанр: Мелодрама

Канал: SBS

Епизоди: 20

Режисьор: Boo Sung Chul

Субтитри: Английски

           

Участват:

Soo Ae като Byun Ji Sook / Seo Eun Ha 

Joo Ji Hoon като Choi Min Woo

Yun Jung Hoon като Min Suk Hoon

Yoo In Young като Choi Mi Yun

Jung Dong Hwan като Byun Dae Sung

Yang Mi Kyung като Kang Ok Soon

Hoya като Byun Ji Hyuk

Jun Gook Hwan като President Choi Doo Hyun

Park Joon Geum като Mrs. Song

Park Yong Soo като Congressman Seo Jong Hoon

Lee Jong Nam като Mrs. Lee

Kim Byung Ok като Director Shim

Jo Han Sun като Kim Jung Tae

Park Yun Soo като Myung Hwa

Hwang Suk Jung като Mal Ja

Park Joon Myun като Yeo Bu Jang 

Joo Jin Mo като Professor Kim

Kim Ji Min като Kim Yun Soo

Moon Sung Ho като Nam Chul

Jo Yoon Woo като Oh Chang Soo

Sung Chang Hoon като Bbul Te

 

Резюме: Мелодрама за хората, които живеят облечени в "маски", за да скрият истинската си самоличност.

 

 Бьон Джи Сук винаги е имала труден живот заради баща си, който непрекъснато взима кредити и е преследван от кредитори. Тя отчаяно иска да разбере какъв би бил животът ѝ, ако се беше родила в по-добро семейство, в което нямаше да се тревожи през цялото време за пари. Когато серия от обстоятелства довеждат Джи Сук до Ън Ха - жена, родена в богато семейство, с която си приличат, тя сграбчва възможността за по-добър живот, приема самоличността на Ън Ха и започва да живее сред елита. Тя среща Мин У, богат наследник, който е недоверчив към хората около себе си. Но когато той осъзнава, че Джи Сук не е жената, с която се среща, той се увлича по нея. Колко дълго Джи Сук ще поддържа тази измама и ще крие своята истинска самоличност?

 

 

Свали с български субтитри :click:  :click:

Онлайн с български субтитри :click:

Свали с български и английски субтитри :click:  

Свали с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Су Е много ми харесва като излъчване и като жена , като актриса също е прекрасна. Но не знам защо, след Кралица на амбицията  ми стана леко противна и не гледах повече нещо с нея. :slap: Това май ще се гледа, заинтригува ме каста и историята. Благодаря за темата, Лазето !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само по резюмето мога да кажа как ще се развие сериала :). Главният се влюбва в главната половин сериал, после я разкриват, няколко епизода рев, сълзи и терзания  и накрая ги събират. Доста клиширан сценарии, най-интересно може би ще ми е какво става с другата, защото ролята й не е преизтъркана в толкова много други филми и сериали. Може да го представят добре де, то не е задължително всяка пепеляшка да си прилича с предната :D.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само по резюмето мога да кажа как ще се развие сериала :).

Стотак и аз така помислих,след прочитане на резюмето, но се оказа от първите два еизода,че има  яки психопати, така,че може да се очакват като нищо  и изненади. Актьорскарта игра е радост за окото, красавците-актьори- бонус , а и мацките не им се дават!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това много ми прилича на Bride of the Century

 

Да, има доста прилики.

Огромната разлика, обаче, е в актьорите + някой и друг психопат.

Очаквам да е доста по-интересен от гореспоменатия сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Общо взето добра първа серия и идиотска втора. Клиширан сценарий и не много добра режисура. Единствените надежди са в Су Е и Йон Джонг Хун. Да видим какво ще излезе по-нанатък.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е лошо. Изгледах четирите епизода.Харесва ми актьорската игра,супер са всички, пък и ми е интересно.Загубите на памет, явно ,пак са на мода, даже и неистински- дават голямо поле за изява , като добавим и хипноза :28558: .

Е, 

тъповато ми дойде,  на тялото на еднаквата, да има  следи от душене и  никой не тръгне да разследва, но карай :896767: , филм да става

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

На няколко пъти се връщах със стоп кадър за да видя следите по шията на Ън Ха,когата показаха трупа и на семейството, така и не можах да ги видя.Защо записа беше изтрит ако наистина Мин У е душил годеницата си,а след това чрез хипноза му се втълпява и кой сложи хапче във виното?

 

Цялото семейство е много съмнително,всеки може да бъде заподоздрян,стествено изключвам бащата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А резюмето в началото на темата колко е вярно... Просто нямам думи :D

Lawandula,

 

какви синини не видели, след като той изобщо не я я душил?
Нали се разбра, че всичко е внушения под хипноза и той нищо не е направил?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 Започнах да го гледам, само защото там е Су Е, девойка не ми е любима, но в Queen of Ambition  се справи повече от добре, та реших и тук да я скивам.

Хубав замисъл, много даже, не, че е много различно от всичко до тук, но има своите силни моменти от към идея, та имах по-високи очаквания, но съм само до 4 епизод, така, че дет се казва, надеждата или умира последна или първа ;)

Но ще се опитам все пак да го следя.

Определено познавам и останалата част от актьорите и от Джи Хун очаквах нещо различно от ходещ красавец, за съжаление, той не е в състояние да изиграе тази роля, още повече, че на фона на играта на  Юн Джонг Хун, той няма как да блесне, определено се е отпуснал много и аз не знам на какво разчита, за 4 епизода не успя да ме зарадва на каквото и да е ниво, но пък  Юн Джонг Хун е радост и то каква.

Силно присъствие, добра игра, толкова ме дразни, че чак го харесвам , "жена му" също е злоба по норматив, чудесно семейство от лоши хора, които ме забавляват повече от главните.  :28558: 

В комбинация със Су, вярвам, че те двамата ще изнесат на свой гръб драмата. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе... Ако ролята ти е на психясъл бастун, не може да играеш буйна, страстна и емоционална личност.

Много се дразня, когато ролята е на абсолютен бастун, а в коментарите пише, че актьорът нищо не показвал. Няма как да стане просто, ако ролята не предполага развихряне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мисля, че чудесно се справя с ролята си на бастун. Толкова волта напрежение струи от него, че дори да знам, че не е лошия герой, на моменти като му видя погледа ме хваща страх как ще му избият балансите. Че той играе дори само с погледа си. Или образно казано тялото и лицето му е сковано от скрита ярост, която човекът се опитва да държи под железен контрол, щото няма право на грешки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ji hoon не бях го гледала скоро в сериал ( освен goong) , е някой филм да, но тука определено до 6 епизод играта му наподобява малко на героя му от " дворецът" . Първите два епизода ги изгледах трудно, но след това интригата (странно семейство) се заплете и отношението на двамата един към друг се променя .. Определено стана много интересен горе долу нещата се виждат накъде вървят... И кой ще бъде разочарован на края като разбере за лъжата и ..., но си мисле че ще и прости защото я обича... Поне нещо такова очаквам..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен също ми харесва играта на Джи Хун,отива му тази роля на бастун,

вече и много внимателен,загрижен за съпругата си.

В последните два епизода нямаше халюцинации,нервни пристъпи,не посяга на хапчетата,а и никой не му ги слага във водата,вече е много по спокоен.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слаб сценарий. В 90% от времето Су Е гледа като стресната уфца, която не знае къде и какво прави там. Вярно е, че по корейските стандарти бедното девойче е винаги неграмотно, свито, покорно и наивно до малоумие, но тук това в никакъв случай не се връзва с героинята на Су Е, затова е необяснимо поведението й. Да не забравяме и нелогичните случки и действия на героите и абсурдните обяснения за тях, на които, естествено, вярват всички. Всичко това представено от некадърен режисьор. Скука.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм съгласна за героинята на Су Е - тя е очукана от живота и очевидно просто е наивна като цяло. Работеше в мол като продавачка, така че няма чудене, че има сервилна природа. Очевидно е, че идеята е, че тя със силата на любовта ще почне да си търси интересите (или мъжът и ще почне). Иначе не е много реалистично, но пък не ми е скучно като цяло. И мен ме дразни колко раболепна е главната, ама толко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...