Razzormaw Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai 下ネタという概念が存在しない退屈な世界 Държава: Япония Година: ??.07.2015 Епизоди: ?? AniDB Студио: JC Staff Плот: 16 години след въвеждането на Закона за Публичният Ред и Морал за Зравословното Отглеждане на Деца забранява неприличният език в страната. Танукичи Окума постъпва в елитно училище за публичен морал и скоро е поканен да постъпи в Анти-Социалната Организация (SOX) от основателката й Аяме Каджоу. Като член на организацията, изнуден за да се включи, Танукичи се оказва въвлечен в налудничави терористични действия срещу талантливата президентка на училищният съвет Анна Никиномия, която Танукичи харесва. https://www.youtube.com/watch?v=LTXLcUuzocE Бележка: Познавайки JC Staff, шоуто ще е на макс с това, почти съм сигурен! То само постера е изключително нелеп ама за такъв вид революция вярно такива мерки като да си нахлюпиш бельото на главата са есенциално необходими! xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meri90 Posted January 27 Share Posted January 27 Има ли го някъде със субтитри?Защото във Vbox ми излиза,че е недостъпно за гледане,авторите са поискали свалянето му. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFotaku Posted January 27 Share Posted January 27 преди 12 минути, Meri90 написа: Има ли го някъде със субтитри?Защото във Vbox ми излиза,че е недостъпно за гледане,авторите са поискали свалянето му. Единственото, което аз откривам, е каченото тук, в Анимес Портал-а. (което значи, че са налични и в бокса). Но епизодите са преведени на български до 8-ми, твърде вероятно е да е изоставен проект, като гледам коментарите в сайта. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts