Jump to content

Recommended Posts

 

 

spacer.png

 

No.6

 

Българско заглавие: Номер 6

Японско заглавие: NO.6 ナンバー・シックス

Страна: Япония

Продуценти: Bones

Жанр: Екшън, научна фантастика

Епизоди: 11х24

Субтитри: Вградени български

 

AniDB

 

Резюме:

 

Действието се развива в Но.6, футуристичен образцов град в 2013. Отгледано от най-високия елит от 2-годишна възраст, момче на име Shion живее в отбрана област в Но. 6. В нощта на 12-тия му рожден, той спасява момче, което се представя като Nezumi (плъх). Nezumi е избягал от градската Специална зона за сигурност. От този момент нататък, животът на Shion е променен завинаги...

 

 

Свали с вградени български субс > Цък

 

Онлайн с български субс > Цък

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен арт, прекрасни герои, чудесна история. Когато го почнах нямах големи очаквания, но просто не можах да спра да го гледам. Рядко може да срещнеш толкова добре балансирано аниме, въпреки лекия повей на аой.  Препоръчвам го горещо!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По повод 10 годишнината му (10 години ли минаха?! 0.0 сякаш беше вчера) Хосоя Йошимаса и Каджи Юки се събират в радио програма「ディストピアラジオNO.6」(ще се излъчи на 18ти септември), в която феновете могат да им задават въпроси или да напишат коментари със спомените си за анимето. 

 

Понеже ще има и някаква нова/друга информация замесена, феновете започнаха да спекулират, че ще обявят втори сезон... Едва ли, доколкото помня, анимето си екранизира цялата манга и завършекът си беше завършек... Ако има нещо ново, може би ще е някой стейдж или мюзикъл (въпреки че и това не ми се вярва), ама кой знае, може да ни изненадат и с ОВА/филм (малко вероятно също).

 

И нищо да не е, самият факт, че си празнуват такива кръгли годишнини и си спомнят отминали неща в Япония, винаги ме е изумявало :)

 

b73c2036d312d9e1.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина анимираха докрай, но би било интересно да чуем предаването, информативно така - какво ги вълнува феновете след толкова време и тн. Иначе май не е само у Япония правят такива работи, ние също честичко си правим преговор на минала слава(като например световното по футбол от '94;)), пък понякога се получава и нещо прилично като one shot-а на Белината:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...