Jump to content

Recommended Posts

88019l.jpg

 

OverLord

オーバーロード

 

Държава: Япония

Година: 2015

Епизоди: 13

AniDB

Студио: Madhouse

 

Плот: "Игдрасил" е онлайн игра, която е била популярна години наред. Но сега всичко върви към своя край. Макар че е обявено, че играта ще бъде затворена, един от най-силните играчи - Момонга - решава да не излиза веднага. Неусетно светът на играта започна да се изменя и всички NPC герои започват да проявяват емоции.

Останал без родители, семейство и приятели, Момонга взима решение да се впусне в приключението, което му готви тази нова и непозната игра...

 

:essub: 

 

Свали с  :subs: :click:

 

Бележка: Madhouse са големи длъжници! Толкова провали и недоразумения натвориха в последните години, че чак човек да не повярва, че това е студиото откъдето е тръгнал един от най-големите аниме хитове - "Death Note". Аз лично съм им много благодарен за адаптацията на Кобато по една от работите на любимците ми от Кламп. С това аниме могат да си върнат борчовете поне частично към нас зрителите, но да видим...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След скучният първи епизод  започва да става доста интересно . Очертава се доста обещаващо аниме , за това не се чудете а го почвайте :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз и в скучния втори епизод нищо интересно не видях. Някакъв смотан геймър се шматка в грозен вид из виртуалните си владения и всички му се кланят и му правят четки. Виртуалните мацки се избиват за един виртуален тек с него. Общо взето някаква безидейна виртуална *екия виждам дотук:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малеее, герои. Преко сили изтърпях първи епизод и то щот го бях свалила. Този сценарий или подобен го гледаме минимум три пъти годишно и понеже не видях индикации да стане нещо различно нататък го дропих.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо ме беше ударила носталгия по "Sword Art Online", та затова синопсисът ми се стори интригуващ... Анимето може да се състезава по съдържателност с някой мнооого долнопробен шонен-ай и пак да изгуби битката. На средата на 2 еп. вече ми беше 148 % ясно, че това ще се дропи. Като цяло не го дропих още на първи еп. само заради коментара на figil. Ако е бил написан с цел тролинг - евала, баце, шапка ти свалям :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D  Аз си го следя   ...  не съм имал за цел да ви подвеждам :)  Според мен изчакайте да излезнат всички епизоди  и тогава го гледайте

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...