Jump to content

Recommended Posts

81797l.jpg

 

Prison School

Kangoku Gakuen

監獄学園[プリズンスクール]

 

Държава: Япония

Година: 2015

Епизоди: 12

AniDB

Студио: J.C. Staff

 

Плот: Академия Хачимитсу, известна със стриктните си академични стандарти и още по стриктни правила претърпява огромна промяна тази година. За пръв път в историята на училището се приемат момчета. Когато Фуджино Кьоши започва първият си ден в академията е шокиран да разбере, че освен него има само 4 други приети момчета, което прави съотношението им спрямо момичетата 200:1. За техен ужас никое от момичетата не иска да говори с тях или изобщо да ги брои за живи. Кьоши и момчетата са на път да разберат, че тайнствен училищен съвет принуждава момичетата да не общуват с тях.

 

Бележка: Не съм си позволявал да скачам толкова напред, но от друга страна април вече мина, мен ми иде да се гръмна гледайки уотчлистата си за пролетта и вече се пренесох в лятото, където има доста обещаващи неща. В края на краищата колко са 2 месеца? Тва е едно от тях въпреки, че е доста пиперливо и е насочено към мъжката аудитория, което скъсява още повече и без това тънкият лист на почитателите на анимета тук ама кво пък нали съм на клона, друго не би трябвало ме интересува? :D Иначе мангата я попрегледах, наистина е забавна и оплакнах окото! xD

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сложих новият постер както и трейлърчето ама май май няма се мине без цензура въпреки, че като цяло този садо-мазо привкус както и някои по извратени неща тук предполагат, че би трябвало да има възрастово ограничение, което прави такива мерки излишни. Е така или иначе ще се гледа тъй като мангата ми беше забавна. Вече е известно и студиото - JC Staff, което не е зле хич даже, само да свърши готварската тъпня. Знаят се и някои от сеютата като избора за Мейко е особено удачен тъй като Итоу Шизука е озвучавала някои доста готини за мен персонажи и така като гледам тая роля няма й се опре. По интересна е обаче сеюто на Мари, която озвучава един особено специлна за мен аниме героиня - Юко Ичихара, а самата Мари ми допада най много от всички в тази история.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на J.C Staff. Анимацията ме изкефи, а си мислех, че ще е някаква дървена. Това настрана. Анимето е много забавно и ми хареса. Второто добро аниме след Ушио и Тигъра. Президентката ми хареса най-много  :blush: Гадна е цензурата, но се търпи. Ще се гледа и BD-то. Определено е попадение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това не смятах да го гледам, но реших да го пробвам заради положителните комента и съжалих. Анимацията наистина е добра, но.... не е моя тип заглавие.  От този тип хумор ми става лошо-дроп.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се учудвам, че в трети еп, пичът си изпусна сапуна. И аз да се къпех с очилата, и аз нищичко нямаше да виждам, лол.

 

Много дебилен хумор във всеки еп. Радва. Чак ме е срам да споделя на обкръжението, какво точно гледам. Аз-доволно  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...