Jump to content

Recommended Posts

화정 Hwajung

spacer.png

 

Южна Корея

Исторически, романс

Излъчва се понеделник и вторник от 22:00 по MBC

Епизоди: 50

Начало: 13 април 2015

Сценарист: Kim Yi Young
Режисъор: Kim Sang Ho

Субтитри: Английски

 

В главните роли:

Cha Seung Won като принц Gwanghae

Lee Yeon Hee като принцеса Jungmyung

Kim Jae Won като крал Injo

Seo Kang Joon като Hong Joo Won

Han Joo Wan Mo като Kang In Woo

Jo Sung Ha като Kang Joo Sun

Gong Myung
Lee Sung Min

Lee Tae Hwan като принц Gwanghae (young)

Jang Seung Jo като принц Jungwon

Ahn Nae Sang като Heo Gyun


Драмата разказва за живота на принцеса Чонгмьонг.

 

 

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно ми е за сега. Надявам се само да вкарат малко повече интрига в дворцовата борба, но като за корейски сериал и за това ще дойде време.

Ще го следя, наистина чакам да видя Ча Сънг-Уон как ще развие тази роля, а и не само него де... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно сериалите и филмите за принц Gwanghae и събитията около него са на мода тази година. Тук, разбира се, основният коз е Cha Seung Won, но явно центърът на вниманието по-късно ще се измести и към принцесата. Как и с какво ще запълнят 50 серии, без да се повтарят с предишните продукции? Да видим какво ще се получи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз като гледам актрисата, която ще играе принцесата, съм леко притеснен. Дано ме изненада. Защото тийн версията на принцесата ми се струва, че не играе много убедително и тя. Малкия принц по-естествено от нея играе. А онази Лейди Чо ли е не знам, но направо си преиграва :D.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо Lee Yeon Hee и Kang Joon са доста неубедителни. Много ми е чудно и друго, как в исторически сериал могат така да гримират младите актъори, имам чувството, че кожата им свети и са ги покрили с някакви бели маски. Едва ли по това време хората са изглеждали така, все едно са ги мазали с бяла боя и олио :D. Да не говорим, че Kang Joon са го гримирали повече от актрисата :mellow: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То в корейските сериали мазните лица, особено за актрисите, са си нещо нормално. Отначало се чудех защо е така, но после се изясни, че това при тях е признак за хубва кожа. Обаче имат и гадния навик да ги белосват, и то само лицето без шията, а това вече е странно и гадно. В последната серия имаше много идиотизми, особено с бягството, ама карай да върви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакай да започне любовния триъгълник, тогава какви чудесии ще настанат! Иначе сериалът много добре показва защо Корея до преди 50 години не е била нищо освен малко залюпено кралство на трите букви на географията, но затова пък с мания за величие. По-добре да наблегнат повече на политиката и по-малко на лигавенето. Явно вече дори абсурдът "корейка се преоблича като мъж, никой не я разпознава' не ни прави впечатление.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Официално обявявам Gwanghae за май-големия идиот в корейската история. След 30 серия сериалът няма смисъл от гледане.

Ти още ли го гледаш, аз го бях оставил с опция да го продължа при добри отзиви. Викаш, че не си заслужава гледането нататък...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И Йон Хи донякъде успява да го докара като някакво 14 годишно момче. Ама по-добре щеше да е, ако не я бяха гримирали толкова. :)

 

Аз съм 15-та и ми е горе-долу интересно засега.  Някакво странно е това отмъщение на принцесата и другия главен.  Щяха да отмъщават на краля, ама в момента той има някаква опозиция и те вместо да са с нея, са по-скоро на негова страна.  Егати отмъщението. Явно страната е преди всичко и омразата към Китай е по-голяма. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз щях да си го гледам като King's Daughter Su Baek Hyang (2013), но тук актъорската игра на Lee Yeon Hee, Seo Kang Jun и още няколко актъора сериозно ме разсейва. Все още се чудя дали да го подхвана пак <_< .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Дъщерята на краля" беше много по-добър, няма какво да ги сравняваме. Тука прекаляват с политическите интриги, но от друга страна ми хареса, че бързо се развива действието. Не протакват клишираните глупости. Бързо се разбра че главната е момиче и че е принцесата. :)  Ще го добутам до 30ти епизод, пък после ще видим. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...