Borean Posted September 11, 2021 Author Share Posted September 11, 2021 Страхотен френски сериал: Mixte 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Почвам "Фондация" по Азимов. Имам забележки относно каста, но ще видим. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted December 12, 2021 Share Posted December 12, 2021 "И просто ей така"....... съсипаха един култов сериал! Изгледах първите два епизода на това дългоочаквано поредно продължение на Секса и градът. Незнам дори откъде да започна. Нямаше нищо, ама абсолютно нищо, което да ми хареса и да ми напомни поне малко, че гледам продължение на един толкова култов сериал. Бяха се постарали да го наблъскат с всички модерни в днешно време неща - джендърство, полови равенства, ковид, подкасти, да не говорим за супер нелепата и малоумна сцена дето Кари иска от Тузара пред нея да м*******ра. Саманта осезаемо липсва, и така още повече си личи немощта на останалите три героини. Единственото хубаво нещо за мен беше края на епизодите и по-точно музикалното оформление, там давам 10/10, останалото е пълна скръб. Изобщо не трябваше да го правят това чудо, някой неща е по-добре да си останат в миналото. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted March 12, 2022 Share Posted March 12, 2022 Хареса ми мини сериалът, но най-вече ме впечатли как Лили и Себастиан изиграха ролите си! Великолепни, особено Лили! Памела Андерсън е отказала коментар, предполагам няма да има желание да гледа и преживява отново един от най-тежките моменти от живота й. Но поне сериалът хвърля светлина върху събитията и разбираме какво се е случило Spoiler и как Памела е оплюта и унизена, което води до срив в кариерата й и какви ли не други неприятности, докато Томи получава нов тласък и популярността му се вдига главоломно. Би ми се искало да кажа, че днес отношението към жените е по-различно, но не мога. И една статия за тях и сериала, която ми беше много интересна. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 Невероятен сериал, страхотен каст, история от коята да ти настръхне косата, уви вдъхновена от реалността. За мен един от най-добре направените американски сериали от поне пет, шест години. Плашещ с реализма си, актуален с темата, която засяга, первезен с откровеността на света в който живеем. Мръсотиите на биг фарма, здравето на хората като разменна монета, алчността, безчувтвеността и бруталността на институциите, който уж са създадени да ни защитават. Невероятен, препоръчвам го горещо, този сериал трябва да се изгледа и дано накара повече хора да се замислят за бая неща. Има го в замунда, първите три епизода са преведени, после карате на английски. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maira Posted May 2, 2022 Share Posted May 2, 2022 The Boys (TV Series 2019– ) - IMDb Черен ама култов Извинявам се ако сте го казали... уж проверих назад, но като нищо да съм изтървала.. А сега се кефя и на Upload. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Сериал, който чаках с огромно нетърпение и затаен дъх. Култови герои от най-любимата ми поредица Междузведни войни. Говоря разбира се, за сериала Оби Уан Кеноби. Десет години след триумфа на ситите, Оби Уан и Анакин отново завладяват екрана и въображението на феновете си. Засега съм доволна от първите два епизода, имам разбира се и забележки. Рива сериозно ми лази по нервите, но като цяло, за първи път от Rogue one да имам желание и оправдани очаквания за нещо игрално свързано с поредицата. Има много препратки и заигравки с феновете и към прикуълите /нормално/ и към оригиналните три епизода и към анимациите. Нямам търпение да пуснат и трети епизод, дано градират все повече и повече. Star Wars, Юън и особено Хейдън и ние верните фенове го заслужаваме. Препоръчвам горещо и нека силата бъде с вас! И нещо интересно, интервю с Юън и Хейдън. И една малка, но много наперена принцеса Лея. Spoiler 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted June 5, 2022 Share Posted June 5, 2022 @Ko_Erin и аз го чаках с нетърпение и съм много доволна от първите 2 епизода! Малката Лея е страхотна! А колко клипчета изгледах с Юън и Хейдън и им се радвам! Дочух и че ще има 2-ри сезон. Загледах и Разговори с приятели, понеже Normal People много ми хареса, но определено не смятам, че е на нивото му, ще видим дали ще го довърша. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 @jira много се радвам, че имам съмишленик и още един верен фен на войните. Нямам големи забележки за първите три епизода, но сега четвърти...... не отиват на добре работите, надявам се да е просто един кофти епизод. Никога няма да им простя, ако съсипят точно образите на Оби-Уан и Вейдър/Анакин. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossi Yankova Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 преди 30 минути, Ko_Erin написа: @jira Никога няма да им простя, ако съсипят точно образите на Оби-Уан и Вейдър/Анакин. След съсипването на Люк вече няма накъде по-зле. Единственият светъл лъч е Mandalorian 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maira Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Mr Inbetween - австралийски, ама брутален сериал... 30 минути сериите, ама... Не, наистина, няма просто описание. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Изгледах 6-те сезона на Outlander, 3-те сезона на Salem, силиците ми стигнаха и за един сезон от The 100 /на трети съм преко сили и с много заспиване/ и май ще се връщам към азиатските, че зациклих тука. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossi Yankova Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 преди 7 минути, helyg написа: Изгледах 6-те сезона на Outlander, 3-те сезона на Salem, силиците ми стигнаха и за един епизод от The 100 /на трети съм преко сили и с много заспиване/ и май ще се връщам към азиатските, че зациклих тука. "Стоте" стават първите 2 сезона. После маааалко още и става тотално мазало 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Тъкмо до мазалото стигнах. Младите си правят каквото си искат, възрастните се цакат кой е по-по-най... и всеки луд с номера си. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) 3 hours ago, Rossi Yankova said: "Стоте" стават първите 2 сезона. Точно, като първи беше най-добрият. Фин беше моят човек, но актьорът явно беше решил да не се мъчи в разни триъгълници и осмоъгълници в следващите няяколко сезона. На мен ми е от зарязаните сериали, както и Outlander. Обаче сега като ме подсетихте за Томас Макдонъл, видях че има нови неща с него и ще ги прегледам. Edited July 19, 2022 by jira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 (edited) Мисля да почвам Stranger Things. 4-ти сезон много зашумя и се навих да го почна скоро. Какво мнение имате към сериала? А любимите ми американски са: Love, Victor ; Shadowhunters (заради Malec) и Teen Wolf. Edited July 23, 2022 by mell_moonie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borean Posted July 24, 2022 Author Share Posted July 24, 2022 13 hours ago, mell_moonie said: Мисля да почвам Stranger Things. 4-ти сезон много зашумя и се навих да го почна скоро. Какво мнение имате към сериала? Много е добър. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fractal Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Star Wars : Obi-Wan Kenobi Off Topic еп1) И изведнъж попадаме в еп1, еп2, и еп3 на Междузвездни войни, припомнени ретроспективно в първите 6 мин. на сериала, който можеше и да е игрален филм от 3 часа, самостоятелен като Solo или Rogue One, така биха се спестили известни разтакавания и припомняния и в 6те епизода. Останалата част на епизода с инквизиторите, напомня малко на "В очакване на варварите" (2019) eп2) Третата сестра е на върха на билдинга, и скача от там като "Батман." еп3) И изведнъж попадаме в "Игра на тронове", с появата на Индира Варма. еп4) Нивото на интриги и предателства се повишава, и преминаваме през един "Воден свят" еп5) Защитата на подземната крепост ни изпраща в безнадежността на "Матрицата" еп6) Опит за плавен преход към еп4 "Междузвездни войни", какъвто имаше и в Rogue One. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 Много детайлен обзор на минисериалчето "Star Wars : Obi-Wan Kenobi" дава @fractal. Повечето сравнения са ми познати и обичани заглавия/ изключая недовършените Тронове/ , май само "В очакване на варварите" (2019) ми е неизвестна лента. Честно казано, съвсем скоро го открих в онлайн вариант и набързо го изгълтах. Може би началната ретроспекция ме" разнежи" по доброто старо време на първите части и след като продължи в някакси в много подобен стил, успя на ме омая, да ме вкара в обстановката и "старите спомени" , та изобщо не ми дойде на ум да търся и правя сравнения с други заглавия. Не, че не си личат разни заемки, както и остоянното повтаряне принципната структура на сюжета, ама поне за мен беше поносимо. Като цяло успя да ми докара атмосферата на първите серии - без безумното много последващи специални ефекти и разнообразни космически твари; както и многоминутните преследвания и битки по въздух и вода, във вакуум/ в космоса/ и къде ли още не. По-простичкото и носталгично издържано визуално представяне на ПРЕД-историята погъделичка старите спомени и както вече беше удачно отбелязано - даде сполучлив плавен преход към онова славно Начало на началата. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 -------------- Някой, нещо да каже за "Манифест"? Препоръчаха ми го и успя да ме грабне с първите серии на първия сезон. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts