Jump to content

Неазиатски сериали

Borean
 Share

Recommended Posts

Отказах се от Dawson' Creek (засега), защото качеството е ужасно, но пък си изнамерих един страхотен сериал със спортна тематика Friday Night Lights. Първоначално се чудех дали да го започна, тъй като хич не го разбирам този американски футбол, не ме и влече,но се оказа доста сполучлива история, заслужено с висок рейтинг, дано не го окепазят в следващите сезони.

Никой ли не е гледал Altered carbon? Аз го изгледах целия и много ми хареса , а не съм фен на фантастиката. Историята е трепач, а сериалът като визия много напомня Блейд рънър! :yes:

• Upvote 1

"Altered Carbon" си е наистина много добър сериал, но съм чувал, че книгите били още по-добри, кой знае... "Blade runner", "Total recall" - все филми, от които е черпил вдъхновение ми се струва.

И трите книги за Такеши Ковач ги има в Читанката и който иска може да ги прочете. Но ми се струва, че сериала не следва съвсем дословно историята от книгите. Ако някой ги е чел да сподели впечатленията си.

• Like 1
  • Thanks 1

Аз съм по средата на "Ghost wars" и мога да кажа, че сериалът си го бива ако си падаш по смесването на свръхестествено и научни технологии. След него съм си набелязала "The Alienist", но ще изчакам да излезе целия с читави субтитри за да го гледам.

• Like 1

Вчера по никое време открих, че е тръгнал вторият сезон на Handmaid's tale. Висях до 4:30, докато не изгледах трите налични епизода:)

Отново препоръчвам както книгата, така и сериала. Много силна творба с много нишки да се замислиш за нашето съществуване в социума.

• Like 1
  • Thanks 1

Ако сте фенове на реалитита тип Биг Брадър, гледайте новия сезон на британското реалити Love Island :D.

Официално обявявам почивката си от преводи и азиатски сериали. :) Оттеглям се за кратко и мисля, че е време да изгледам този сериал преди да е излязъл финалният сезон. :) Гледала съм част от сериите преди много време и знам, че определено си заслужава отделеното време. :)

57259fd487ea00b8.jpg

И...… любими герои.

Off Topic

8d37b2baf5f5cec6.jpg7c784be8990c466d.jpga5996f5445a4bee7.jpg89c78318a3f25222.jpgb29cdb2504c4f862.jpgd403543e6b4292a0.jpgb188cc6981c51084.jpgeb7b09af649519bf.jpg6914a5f57d740f85.jpg8e20ed32f00d5c29.jpg9397867371a76af5.jpge93f0be084022fd3.jpg09c11f958cac651c.jpg24eadfbdef75f92c.jpg6c01c9557ef5aa82.jpg9d48ea19037d8127.jpgb911894220215ec8.jpgc8641ea215f7d78d.png

• Like 2
  • Upvote 1

За Троновете и аз си мислих наскоро. Дропнах го по някое време на 2 сезон. Оргиите и роднинския секс как да е, ама по едно време взеха да стават садистични нещата и елиминациите зачестиха, а доколкото знам, само един възкръсна :D

Ще се почудя още :rolleyes:

• Upvote 1

На мен лично сериала ми иде супер. Доста е брутален, но всичко е повече от добро и качествено и определено грабва интереса. Това поне е моето мнение. :)

• Upvote 2