andi11 Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Отказах се от Dawson' Creek (засега), защото качеството е ужасно, но пък си изнамерих един страхотен сериал със спортна тематика Friday Night Lights. Първоначално се чудех дали да го започна, тъй като хич не го разбирам този американски футбол, не ме и влече,но се оказа доста сполучлива история, заслужено с висок рейтинг, дано не го окепазят в следващите сезони. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Fallen, че кратък. Никой не иска да е рода с Луцифер, тоз първи активен борец за равни права, ей Трябва ми сийд за HEX, а дано, ама надали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anito 24 Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Имам изтеглен HEX, но е изтеглен доста отдавна, може торентът да не е същия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Ако е от Замунда - той е само един, отпреди десет години. Когато ти се пуска сийд за ония 3%, може да проверим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eowina Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Никой ли не е гледал Altered carbon? Аз го изгледах целия и много ми хареса , а не съм фен на фантастиката. Историята е трепач, а сериалът като визия много напомня Блейд рънър! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loyola Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 "Altered Carbon" си е наистина много добър сериал, но съм чувал, че книгите били още по-добри, кой знае... "Blade runner", "Total recall" - все филми, от които е черпил вдъхновение ми се струва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eowina Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 И трите книги за Такеши Ковач ги има в Читанката и който иска може да ги прочете. Но ми се струва, че сериала не следва съвсем дословно историята от книгите. Ако някой ги е чел да сподели впечатленията си. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi11 Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 Аз си набелязах за гледане The Terror и Siren, но като излязат всички еп., и очаквам новите сезони на Стоте и Into the Badlands. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kcekce Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 Аз наблягам на Mary Kills People и "Ивановы-Ивановы":) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eowina Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 Аз съм по средата на "Ghost wars" и мога да кажа, че сериалът си го бива ако си падаш по смесването на свръхестествено и научни технологии. След него съм си набелязала "The Alienist", но ще изчакам да излезе целия с читави субтитри за да го гледам. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kcekce Posted May 9, 2018 Share Posted May 9, 2018 Вчера по никое време открих, че е тръгнал вторият сезон на Handmaid's tale. Висях до 4:30, докато не изгледах трите налични епизода:) Отново препоръчвам както книгата, така и сериала. Много силна творба с много нишки да се замислиш за нашето съществуване в социума. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi11 Posted May 9, 2018 Share Posted May 9, 2018 Те колко неща тръгнаха, на луда станах докато им насмогна, Into the badlands, Colony, The Originals, FTWD, The 100, Siren 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CToTaKa Posted June 25, 2018 Share Posted June 25, 2018 Ако сте фенове на реалитита тип Биг Брадър, гледайте новия сезон на британското реалити Love Island . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aretka Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 завършвам първи сезон на Get Shorty (каста ми харесва много, виждам ги в необичайна светлина) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted November 3, 2018 Share Posted November 3, 2018 Последният PB и Майкъл ако пак го умОрят, ще видят що е то гнева на тЬолена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borean Posted January 31, 2019 Author Share Posted January 31, 2019 Kim's convenience - канадски ситком за корейско семейство Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рали Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 Официално обявявам почивката си от преводи и азиатски сериали. Оттеглям се за кратко и мисля, че е време да изгледам този сериал преди да е излязъл финалният сезон. Гледала съм част от сериите преди много време и знам, че определено си заслужава отделеното време. И...… любими герои. Off Topic 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 За Троновете и аз си мислих наскоро. Дропнах го по някое време на 2 сезон. Оргиите и роднинския секс как да е, ама по едно време взеха да стават садистични нещата и елиминациите зачестиха, а доколкото знам, само един възкръсна Ще се почудя още 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рали Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 На мен лично сериала ми иде супер. Доста е брутален, но всичко е повече от добро и качествено и определено грабва интереса. Това поне е моето мнение. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Felicity пак го мъча за сийд. @anito 24, да го имаш вече, случайно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts