kcekce Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 На кралските болки му издържах доста Ама поомръзна де. Зоопарка го пробвах наскоро и някъде на втори-трети еп такааааа бясно взе да ми бие на кухо, че дропих... Дано да изскочи нещо яко скоро освен Outcast, че вече почвам да си мисля, че нещо ми има Дефицит на внимание ли, какво ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi11 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Мерси ви за включванията, изгледах 1еп., забавен е,но както каза Kiddo, изглежда, че ще е доста монотонен, все пак ще изгледам първи сезон, защото съм го изтеглила, но за повече сигурно няма да имам желание. И мен напоследък нищо не ми грабва вниманието, освен един-два от текущите, другото всичко е просто губене на време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiddo Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 kce, не гледаш ли Preacher? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Втория сезон на г-н Робот? Изтеглих два епизода, но не се навивам още да го почна. Първия сезон завърши тъпо в последните си епизоди (според мен), сега сигурно ще изсмучат нещо от пръстите за старт. Ако някой го е гледал, струва ли си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiddo Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Просто Елиът е още по-голям откачалник сега Този сезон сякаш ще е по-мрачен и от предния, доколкото изобщо е възможно. Но в никакъв случай засега не ми изглежда изсмукан от пръстите. Обаче адски се кефя на Рами Малек, това момче е перфектно за ролята. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kcekce Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Kiddo, гледам го "Прийчъра" и е много забавен, но ми липсва нещо по-задушевно в седмичния лист за следене В смисъл, че "Прийчър" е много яко направен, хуморът и гротеските са супер, всичките са страшни образи, но нямам някакво лично отношение към самите герои, не ми събуждат емпатията. Пък хубавата сериална манджа трябва и това да включва, за да те грабне наистина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiddo Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 andi, ако харесваш медицински, пробвай Night Shift. Доста приятно сериалче е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ragnos Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Някой гледа ли Последното корито на USA? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Stranger Things много ли е страшен/гнусен, 'щото аз по принцип не съм фенка на хоръра, но пък ми хвана окото? И освен това, препоръчайте ми някоя добра комедия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfons Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Не е страшен, по-скоро е мистерия с елементи на фантастика. Главните герои, дори са деца, така че е и за по-младата аудитория. Както казах напомня " То" на Кинг, намирам намеци и за няколко други негови произведения (по скоро, като атмосфера, а не чак толкова сюжетно). Действието се развива през 80-те, което е хубаво, поне за мен. Уинона Райдър е в една от водещите роли и за момента се справя отлично. Като за два изгледани епизода имам добро впечатление, поддържа ми интереса без да блести с нещо особено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi11 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Kiddo, не съм фен много на медицински, освен д-р Хаус, друг неазиатски не съм гледала, предпочитам постапокалиптични сериали, но то няма много такива. За Stranger things четох и на друго място положителни коментари, точно с То на Стивън Кинг го сравняваха, а това момче Фин, което играе в сериала е участвало и в Supernatural, и в Стоте, и като му цъкнах филмографията даже видях, че ще правят нова версия на То, тази новина съм я пропуснала. Sierra, този, който го споменах вчера Royal pains може и за комедия да мине, има толкова готини лафове, снощи доста се посмях с него, особено с един тийн, дето дядо му изобретил блендера, голяма скица беше. Също много приятен сериал е Devious maids, сега върви 4 сезон, чакам да излезе целия и ще го гледам, той не е точно комедия, но ще ти хареса, пробвай го. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiddo Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Американски комедийни сериали като цяло не обичам, обаче миналата година излезе един, който ме израдва адски много. Говоря за сериала на НВО - The Brink. Това е такава гавра в политическия "елит" и с военните на САЩ, че нямам думи. Тим Робинс направи жестока роля просто! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Мерси за препоръките, почвам да дърпам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Вярно, тоя г-н Робот съвсем е изтрещял. Малко заприличва на сериалче за психари със специални потребности... и способности Хубаво е, не бях прав, добре подхванаха, но не разбирам на къде ще го отвеят в този сезон... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiddo Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Че има накъде - положиха начало на анархията, сега трябва да я развият. Има доста потенциал... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kcekce Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 А това Stranger things било много готино Изгледах го на два дъха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Киддо, залагам на опита на Елиът да спре себе си да създава анархия и да спре самата анархия като процес. Ама ще видим... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi11 Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 Разкритията в 9 еп на Wayward Pines са направо потресаващи. Oказа се, че Кери е майка на Джейсън, от това по-извратено не можеше да бъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoJo Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 Ох, мамо, дайте ми малко почивка - не мога да си взема дъх от гледаеми сериали напоследък. Дадох лека спирачка на Прийчър-а и Ауткаст-а, за да мога да видя повече от новия Волтрон (на Нетфликс, да), Брейндед и Стрейнджър тингс. Всичко ще се гледа, за момента ме радват и нямам намерение да ги прекратявам скоро. Стрейнджъра просто си се размазах на тоя сериал, въпреки че до момента видях само пилотния еп. - 80тарска атмосфера (+ синт ост <3), Уинона Райдър; лав летър към всичко де що харесвам от филмите от 70те и 80-те (Кери, То, Е.Т., Гунис..), сигурно ще има и още с напредването на епизодите. Не знам как завършва, ама още от сега искам сезон 2, прити плийс, хаха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kcekce Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 Волтрон? Някой прави игрален Волтрон?! Това трябва да се види, ако ще и от чисто академичен интерес Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts