Jump to content

Неазиатски сериали


Recommended Posts

19 hours ago, k-drama-monk said:

 

Зависи, кой Декстер:P

 

В началото на две хилядните години по Cartoon network имаше един Декстер, който беше голям гений, но някак си безмозъчната му кака винаги разваляше плановете му. Изключителна тъпотия, като всичко по този канал, но тогавашните деца го харесваха.

 

Разбирам защо сегашните деца гледат anime. На запад само боклучак. А това го казвам като западен човек.

 

Другия Декстер пак беше от същото време. Доста прилично криминале. Разказваше се за един сериен убиец, който работеше към полицията като изследовател на кръв.

 

Главния лошко някак си беше разбрал самоличността му и му оставаше трупове без кръв. Накрая изля цялата кръв, убивайки сестрата на Декстер.

 

Беше десетина серии и беше интересно.

 

Мен ме дразнеха две неща. По-малкото бе абсолютно измислената му професия. Няма такава професия.

 

Второто беше, че не можех да преживея, че психопат трябва да е положителния герой. Така и не го преживях.

 

Изпитвах същото (в много по-малко степен), каквото към „Том и Джери“. Проблема беше, че когато стигна до нашите ширини, не бях вече в детската градина, а доста осъзнат юноша в прогимназията.

 

Ненавиждах го! Няма как мишката да побеждава котката. Мишките са вредител и е срещу природните закони да побеждават.

 

 

 

 

 

Eeee, ти си гледал само първи сезон от седем. Осмият не го броя, защото макар да беше добър, финалът беше абсолютно нелогичен. Това за психопата го разбирам. От друга страна той е псохопат със силен морален код - убива само лошковци :D ... както и да е - сериалът е много добре направен. Актьорите играят топ, особено Дженифър Карпентър - сестрата. Майсторлъкът на Michael C. Hall също не подлежи на съмнение. Впрочем втори сезон е може би най-силният. Но признавам, че сериалът не е за всеки ... а "Blood Spatter Analyst" си е напълно реална позиция в т.н. отдел "Убийства" ... не нашите леваци разбира се. Преди години в Пловдив в един парк имаше заклана една жена и го преписаха на клошаря дето се подвизава там. Истинският убиец е на свобода... е този с удоволствие бих го напъхал в чували и аз ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 

 

Spoiler
On 11/20/2023 at 9:33 AM, skio said:

Преди години в Пловдив в един парк имаше заклана една жена и го преписаха на клошаря дето се подвизава там. Истинският убиец е на свобода...

 

 

За съжаление няма нищо по-некадърно от българската полиция и прокуратура. Точно за всяко, подобно убийство си намират клошар и никога не е клошар. Първото такова беше деветдесет и девета (костово време) в Нови Пазар. Оттогава им стана традиция.

 

Даже в Русе убиха една журналистка очевидно по политически причини, защото гълчеше властта в града (при предния кмет, гербераст) и пак с цялата си наглост обвиниха клошар. Някакъв мафиот го накълцаха особено садистично във вилата му, покрай което замина жена му и детето му, пак клошар. Едно момиче от Перник, което самите килъри си признаха, че са го гръмнали заради дългове от хазарт на мъжа ѝ и това пак на клошар лепнато. Изобщо полицайте, ама толкова да не си могат, че чак е жалко. Няма да влизам в темата от миналата седмица, че ей тогава ще ни махнат от форума.

 

Редактирано от k-drama-monk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От началото на годината досега изгледах двата сезона на Ричър. Колкото ме бяха разочаровали филмите с Том Круз, толкова съм очарована от сериала. Ето това е Ричър, който е имал предвид Лий Чайлд.

А сега гледам новия сериал за Пърси Джаксън. Да се вдетиня малко и да си припомня митологията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...