Jump to content

Неазиатски сериали


Recommended Posts

Добре де тия извънземни що веднъж не кацнат в България, да видят какво ги чака - ракии, шкембе чорби, кисело зеле и ако нещо недовостват, ще хапват и винкели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почнах "Mary Kills People" и засега е доста обещаващо;)

Само шест епизода обаче, докато почне и ще свърши.

maira, Power Rangers 2017 на който си пуснала трейлъра в темата за глобален хибрид го набелязах за гледане, само да не го забравя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми Анди, те като я погнаха ченгетата още от първи епизод, не виждам как ще го докарат твърде дълго, дори 6 епизода ще са му множко:) Но ми харесва като тематика, идея, герои и игра. Особено тоя колегата ѝ евтаназист е адска терца  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах първи еп. на Riverdale, някой беше питал в коментарите в замунда дали не е пародия на Туин Пийкс, но на мен ми хареса, типичните тинейджърски проблеми и едно неочаквано убийство на младеж от гимназията. Засега съм "за", да видим какво ще излезе от историята нататък.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се присъединя и аз с позитивизъм към мненията за Дърк Джентли. Не съм чела книгите, нито пък гледала предния британски тв сериал, но американо-британската версия на ББС Америка ми харесва (засега). Мешаница от Др. Кой, Утопия, може би и Уилфред /заради Фродо, хаха/. На 3ти епизод съм, дано да го задържат така интересен до края. Видях, че ще има и нов сезон, което само може да ме радва, ако -случайно- ми се гледа още от холистичния детектив :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много любим цитат от книгата:

 

Тези двамата усилено обясняваха на шашнатия човечец, че фразата „твърде много Моцарт“ — след като не се даде каквато и да било разумна дефиниция на тези три думи — е изначално съдържащ противоречие вътре в себе си израз и че всяко изречение, включващо подобна фраза, поради това би било смятано за безсмислено и като последица от това не би могло да бъде изтъквано като пореден аргумент в полза на която и да било стратегия за съставяне на програми. Горкичкият човек вече беше започнал да стиска твърде силно дръжката на ножа си. Очите му отчаяно се стрелкаха насам-натам в търсене на спасение

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора, що не казвате, че новия сезон на Expanse е започнал? Трябва да призная, че тия първи 3 епизода ме хвърлиха в потрес. Първи сезон беше тегав за гледане, муден, без особена харизма, но началото на втори сезон е съвсееееем друга бира. Май е вече време да изчета и тази книга.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ragnos,на предната страница го споменах Expanse, ама си забравил. На мен нещо не можа да ми стане интересен.

Още не съм погледнала Стоте, вече два еп. сигурно са излезли. Обаче пробвах Emerald city, колко да съм го пробвала- половин еп. издържах, хаха, пълна скука ми се стори.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стоте с всеки един сезон все към по-трудни задачи вървят. Да видим сега как ще се справят с радиацията, по-точно къде ще се скрият, защото за спирането и е ясно, че не може и дума да става.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен 100-те почна да ми прилича на латино сериал още миналия сезон и го зарязах. А и тия взаимствания на почти всичко от филми като Лудия Макс и Заразно зло взеха доста да ме дразнят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предния сезон с Градът на светлината и Али и на мен ми беше леко досаден, но този почна добре и ми се струва, че ще е интересен колкото първите два. В новия сезон проблема е в топящите се атомни централи, които заплашват Земята с такова количество радиация, на което дори новите земляни не биха могли да издържат. Имат шест месеца да се справят с проблема преди всички да загинат. Лошото е, че четох, че разни слухове, че в този сезон 

един от главните герои ще умре и вероятността това да е Белами е голяма.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...