Jump to content

Неазиатски сериали


Recommended Posts

Бе не е лош Westworld-a, доста неща ми се изясниха след 2-ри епизод. Засяга някои доста интересни нотки от човешката психология, да не говорим в частност за поредната интерпретация на софистикация на изкуствен интелект, която нека кажем, че не е никак скучна поне засега. Промяната в роботите не става рязко, което би било сюжетна грешка, а постепенно за да може зрителят да изпита емпатия към тях. Мисля, че дори майстор на удохотворените машини като Азимов би останал доволен от едни такива 2 епизода въпреки, че неговите творби си остават недостижими в това отношение като идейност. Ехх жалко, че не мога да видя Данил Оливо поне на малкият екран...

Все пак на този сериал му липсва изявен протагонист, може би това ще е героят дето представиха в този нов епизод, но ако е така май ще симпатизирам повече на роботите отколкото на хората. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Измаратоних ''Уинона Ърп'' този уикенд, мога да кажа, че след клифхенгъра ще хвърля око и на втори сезон напролет. Но без съмнение най-впечатляващото в целия сериал за мен беше Томи Кю с краварски акцент и порнсташ. 

Голяма суша е като че ли, нищо не ме грабва. Изгледах даже ''Магьониците'', а то си е манджа с грозде от ''Хари Потър'',  Нарния и Скинс. Мислех да прегледам ''12 маймуни'' , ако има общо с филма може и да става за гледане. 
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

kcekce, мерси! Тоз сериал, някак, го бях пропуснала. Сложих си го в уочлистата. Със сигурност ще го погледна, при първа възможност. Където има приключения и гробници, там съм и аз. Миналата година, докато чаках рилийза на новата Лара, бях изпаднала в адвенчър тайм и загледах един стар сериал, който така и не ми начеса крастата. Този се доближава много повече до това, което искам! :up:

 

ПП: Аууу, от

усещам сериозни Uncharted vibes, 'а дано!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз смятам, че Westworld ще е един заслужаващ вниманието сериал, особено след като някои въпросителни от първи еп. получиха своят отговор, не се чувствам вече чак толкова като в небрано лозе.

Пробвах и 1 еп. на Frequency, но не е моят сериал определено. Westworld и Aftermath от новите са ми в списъка за очакване на всеки нов епизод. Сега тегля Тerra Nova, дано не е напразно, макар че щом е само един сезон, може и така да стане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, па не можах се сдържа и излапах 1ви епизод на Мр. Хутен и Лейди-то. Беше леко наивен + чийзи на места, ама кат за първи епизод си ставаше. Фенът в мен е доволен, щото много ме чешеше Uncahrted/Tomb Raider крастата и няма да ви казвам на колко неща smirk-нах, кат ги гледах тия двамата как си разменяха 'комплиментите'. Дано нататъка химията им потръгне, ама определено най-ми стана интересно към края.. не очаквах да го изтипосат Хутен (почти) как майка го е родила.. XD. Кат заговорихме за него, едвам познах Джими - който ми беше любимец от Лоис и Кларкския Супермен дето даваха по Kанал 1 навремето. От тогава не го бях гледала момъка.. той вече цял мъж станал де, хехе. Колкото до мацката - тъкмо се чудех отде са ми познати тия огромниииииии... очи (не другото, лол). Това била Карина от Guardians of the galaxy. Позор, толкова пъти съм го гледала тоя филм и как не можах да я позная веднага, шейм ... шейм... шейм (упс, т'ва е от друг сериал :28558:)

 

andi11 - аз сигурно съм един от малкото хора, на който им беше харесал Тера Новата (сигурно щото фенсвам динозаврите XD). Въпреки, че не беше нищо особено, си го следях, докато не решиха да го кенсълнат. Помня, че бях толкоз ядосана, че дори не видях последния епизод (всъщност, последните два, щото ги бяха наблъскали като дучасов спешъл или нещо такова). :dunno:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А, той е наивен и чийзи колкото си искаш Хутъна, ама пак ми е приятен:) Може би защото са наблегнали повече на комедийния аспект и не претендират за нищо епично или гениално. Радвам се, че съм ти подшушнала лека от крастата, хехе:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аndi11 - аз сигурно съм един от малкото хора, на който им беше харесал Тера Новата (сигурно щото фенсвам динозаврите XD). Въпреки, че не беше нищо особено, си го следях, докато не решиха да го кенсълнат. Помня, че бях толкоз ядосана, че дори не видях последния епизод (всъщност, последните два, щото ги бяха наблъскали като дучасов спешъл или нещо такова). :dunno:

И аз, и аз :) Нищо особено, но много приятен :)

 

А за Frequency... Вече го гледахме тази година :)

Timeless има потенциал да стане нещо интересно, ама да видим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Към момента следя "Версай" по БТВ в събота от 22,00 ч - дворът около Луи XIV, Westworld по HBO - увеселителен парк с хуманоидни роботи. И пак по HBO още две сериала, които не знам дали ще продължа да ги гледам - Развод и Несигурни.

 

Предстои премиера на Младият папа с Джъд Лоу и вероятно и него ще започна да гледам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опитвам се да устискам до появата на бг суб, или най-късно до довечера по Фокса за старта на Ходещите, четох коментари, че бил много мелодраматичен и трогателен епизод.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе, целият премиерен епизод беше nuts, само това ще кажа за него :dunno:

 

Между другото, понеже не можах много да изкоментирам преди, та да си измъмря болежката, относно накъде е тръгнал сериалът за мен :

Рик и Мишон хич не ме радват като двойка. Т'ва е, казах го.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ooo, този чернобял контраст и на мен ми действа на нервите, но се надявам да е временно

както обикновено се случва с Рик и любовите му с трагичен край

 

Нещо става със замунда, имам да тегля няколко неща, но няма и няма, май някаква хакерска атака са претърпели.

 

ПП Бих искала да добавя сега след като изгледах епизода, че щеше да е един чудесен и силен финал на шести сезон и щеше да има по-голям ефекти и въздействие върху зрителите, сега малко ми е като след дъжд качулка, но какво да се прави, каквото са решили- такова.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се лепнах на новия сезон на Black mirror и всеки епизод е все така съвършен:) Липсваше ми от години този формат - сериал със самостоятелни отделни завършени истории, който го гледаш, защото тематиката и изпълнението са добри, а не защото не са ти показали баш на края на предния епизод Гинка кого ще целуне и Гинчо кого ще заколи:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, че ми мина яда насъбран в темата за скандали и не си затрих профила, та да изтупам сега от прахта любимата си тема.

head_up, не знам влизаш ли още във форума или не, но и при двете положения Colony започна. Първи еп. хвърли доста светлина относно това как се е случило нашествието.

План графика ми за този сезон е следният:

Изчаквам да излязат половината епизоди на Taboo и Emerald city, за да ги стартирам, дано не ме разочароват.

Новият сезон на Стоте започва на 1 февруари, както и този на The Expanse, ако някой го следи него специално. И чак март след цяла вечност чакане ще  е втори сезон на Into the badlands.

Wayward Pines също е подновен, но следващия сезон няма да бъде излъчен през тази година. 

Троновете са прекалено далеч, за да мисля за тях, но бегло мернах, че вече са се появили спойлери за него.

Започнах Eyewitness, но съм съвсем в началото с изгледани два еп.

В каква каша се забъркаха тези момчета само от една невинна разходка в гората. Този, който оцеля в бараката и ги търси буквално ме плаши.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се мъча да гледам Beyond.

Раздвоен съм между това дали ми е по-скоро скучен или интересен. Героите са супер безлични.

 

Чакам си Експенс-а.

 

Това Колони става ли за нещо?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Colony е много интересен, става въпрос за нашествие на извънземни и съпротивата, която е организирана срещу него, най-общо казано, и едно семейство, което е центъра на цялата ситуация. Ще ти хареса, пробвай го. Трейлъра за първи сезон.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Andi11 страшно ти се радвам :) Чак ще си измисля сериал за да мога легално да кажа здрасти. Много ти се радвам, тралалалала   :)))). Понеже, нали :).

 

----

смело го казах това със сериалите - едни само разочарования... след Stranger things, Westworld, хич не ми тръгна.. Луцифер мърка сладко ама ми е скучно, Свещеника ми досади безобразно... за други разни тип Peaky Blinders ме е срам да кажа че съм пробвала... толкова са зле. Сега отнемайкъде ще се пробвам на Мент... а дано промянта на жанра ме забавлява..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рагносе, Колонията си е много добре, особено ако изключа онази противна актриса, която не понасям още от Призън Брейк. Но пък само да видя муцунката на Джош Холоуей и ми става леко на душата :)

Западният свят така ми бръкна в здравето, че мога да го обявя /лично за мен/ за най-скучен сериал за 2016. Но пък си има много фенове, така че проблемът може да е у мен.

Incorporated има потенциал. Дано не го прецакат. Но пък обичам постапокалиптични истории, така че засега ми върви добре.

А иначе тийнейджърът в мен продължава да си се кефи на Teen Wolf и Grimm :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От Westworld и аз не съм очарована, толкова изтощена  се чувствах след всяка серия да мисля кой, кога, защо и къде, че почнах да се замислям аз ли съм толкова тъпа или нещо друго се случва. Но покрай всички положителни отзиви и хвалебствия го изгледах на инат.

Kiddo, аз този Incorporated не съм го мяркала, сега ще проверя за какво иде реч, щом е постапокалиптичен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз дебна всяка фантастика. Дотолкова е суша откъм такивасериали, че само чакам да се появи нещо и го изяждам с парцалите.

Между другото, мога да препоръчам Travelers, чийто първи сезон приключи точно преди Нова Година. Определено не очаквах така да ми допадне, а и идеята е интересна. Фантастика е, но се развива в наше време. Любителите на фантастика може да го погледнат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...