Jump to content

Неазиатски сериали


Recommended Posts

Стрейнджъра просто си се размазах на тоя сериал, въпреки че до момента видях само пилотния еп. - 80тарска атмосфера (+ синт ост <3), Уинона Райдър; лав летър към всичко де що харесвам от филмите от 70те и 80-те (Кери, То, Е.Т., Гунис..), сигурно ще има и още с напредването на епизодите. Не знам как завършва, ама още от сега искам сезон 2, прити плийс, хаха.

 

Сезонът приключва чудесно. От една страна има завършеност, отдруга пък има вратички за още по-добър втори сезон. :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ми се и на мен втори сезон да му направят, само да не го развалят де;) Хем и горкото момче в ролята на Уил да поиграе малко, че само отсъстваше. Плотът обещава да има накъде да се развихри:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разкритията в Уейърд Пайнс ми подействаха като латино сериал. Кери е новата Стефани Форестър, а Джейсън е Рич.  :slap:

 

Новия Волтрон е някаква гавра, обаче имаше доста забавни моменти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Минавам да ви кажа, макар че вероятно вече сте разбрали, че така харесаният от вас ( аз още не съм го гледала) Stranger things ще има втори сезон.

 

head_up, миналата седмица излезе официалният трейлър на The Strain, ще става още по- напечено с тези стригои ;)

 

 

и трейлъра на Fear the walking dead също обещава да не скучаем

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

andi11, защо си мисля, че бяхме говорили (няма да ровя всичките GoT мнения назад, за да намеря точно тоя пост) - The Strain трябваше да почне юли може би? То август отиде... малко странно време да пускат такъв сериал. Определено ми харесва как отива в апокалиптично ниво... Колкото до FTWD още се чудя защо им трябваше да излизат в "почивка" точно по това време и за кратко... нещо не ми се върза, да си бяха изкарали сезона поне до края. Ама нищо, гладни сме ще се гледа когато и да излезе ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

head_up, по принцип трябваше да почне юни, такъв спомен имам за предния сезон, но не знам защо така се е получило, аз ти бях споменала по-напред, че ще е август. Ако си търсиш нещо за гледане, четох добри отзиви за следните заглавия:

Roots-мини сериал от 4 еп. мисля, но ще е доста тежък.

The night of-този е от новите, Broadchurch- не е за мен, кримита по принцип не гледам.

The honourable woman- мини сериал. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ааа, сега покрай Mr Robot, Dark Matter, та и Killjoys нямам особенно желание просто да запълвам време. В такива моменти предъвквам Регенезиса. Ще се дочака да дойде Август :) Ти нещо залиташ по минита?  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напротив, винаги като си избирам сериал гледам да е от по няколко сезона :)  всъщност единственото мини, поне не се сещам за друго, което съм гледала е Banished, невероятен сериал с чудесни, пълнокръвни образи, много ме е яд, че нямаше продължение. Сега се чудя кой от двата да почна- Shameless или Glee, че тъкмо изгледах Queer as folk и ми е едно тегаво, че свърши.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, погледнах два еп. от Glee, но се оказа някаква тийн измишльотина. Успях и 1 еп. на Shameless да изгледам, не знам, засега само най-голямата Фиона и единият брат, който два уроци по физика ми се струват интересни, ама ще се пробвам още няколко епизода, да видя дали ще ми тръгне. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  Колоритни персонажи са всички, някои се развиват в малко по-късен етап с напредването на сезоните, като Карл и Деби. Ала със сигурност след няколко епизода ще ти допадне цялото семейство Галахър, та чак до съседите им. :)

  Някои сезони са по-драматични, други предимно комедийни, като самия хумор е доста черен и не се съобразяват много с табутата. На мен това ми допада, ама дали на всички ще е така, не гарантирам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е лош наистина сериала, вече съм на 5 еп.,  това е със сигурност е най-абсурдното семейство, което съм мяркала на екран, да им се чудиш как са просъществували през всичките години на които са.

Да питам тези, които са гледали финала на Wayward pines

 

накрая като даваха една майка аби с бебето и, то нямаше ли човешки облик, или на мен така ми се е сторило?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах пилотния еп. на новия пост апокалиптичен сериалVan Helsing, оказа се не толкова добър, колкото се надявах, дори доста скучен. Очаквах го с голямо нетърпение, защото филма Ван Хелсинг ми е много любим, обаче това няма нищо общо. Историята е следната: светът този път е завладян от вампири, но не такива каквито сме свикнали да виждаме, по-скоро напомнят на зомбита и ухапването им е заразно, т.е. превръща човека във вампир. Малко напомня на The walking dead, но доста далеч от тяхното ниво, ще видим по-нататък, може да тръгнат към по-добре нещата. Не ми стана ясно- сериалът е обявен за септември, а този еп. защо толкова рано го пускат, странна работа.

Трейлър

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз изгледах първия сезон на испанския Vis A Vis и съм много доволна ;) Има го с руски дублаж по онлайн-ресурсите на братушките. Дано преведат скоро и втори сезон.

 

vis-a-vis-poster-e1461499514760-620x350.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

head_up, айде да почваме Fear the walking dead, аз тъкмо ще проверя суб дали са готови, че така съм затънала в кор драми, направо ще ме загубите в темата като неазиатски фен :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въй, @andi11, дойде ли време?! Съвсем съм се заблял. Онзи ден гледах дали не е изскочило нещо и бяха пуснали някакво никакво нещо, за което се твърдеше, че е първи епизод на Walking Dead, дори не го свалих. Но нямаше и помен от нов епизод Fear the walking dead. Здрава и щастлива да си, че ме побутваш, пак щях да му изтърва началото :D

 

Едит: бре, чудо, наистина го има! Мммм, тая вечер няма да е, ама за утре съм го сложил на тезгяха, и букви има, ще се гледа! Само да не спойлнете, ей! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...