Jump to content

Неазиатски сериали


Recommended Posts

На кралските болки му издържах доста;) Ама поомръзна де. Зоопарка го пробвах наскоро и някъде на втори-трети еп такааааа бясно взе да ми бие на кухо, че дропих... Дано да изскочи нещо яко скоро освен Outcast, че вече почвам да си мисля, че нещо ми има  :28558: Дефицит на внимание ли, какво ли?  :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси ви за включванията, изгледах 1еп., забавен е,но както каза Kiddo, изглежда, че ще е доста монотонен, все пак ще изгледам първи сезон, защото съм го изтеглила, но за повече сигурно няма да имам желание.

И мен напоследък нищо не ми грабва вниманието, освен един-два от текущите, другото всичко е просто губене на време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втория сезон на г-н Робот? Изтеглих два епизода, но не се навивам още да го почна. Първия сезон завърши тъпо в последните си епизоди (според мен), сега сигурно ще изсмучат нещо от пръстите за старт. Ако някой го е гледал, струва ли си?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто Елиът е още по-голям откачалник сега :D Този сезон сякаш ще е по-мрачен и от предния, доколкото изобщо е възможно. Но в никакъв случай засега не ми изглежда изсмукан от пръстите. Обаче адски се кефя на Рами Малек, това момче е перфектно за ролята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kiddo, гледам го "Прийчъра" и е много забавен, но ми липсва нещо по-задушевно в седмичния лист за следене:) В смисъл, че "Прийчър" е много яко направен, хуморът и гротеските са супер, всичките са страшни образи, но нямам някакво лично отношение към самите герои, не ми събуждат емпатията. Пък хубавата сериална манджа трябва и това да включва, за да те грабне наистина;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Stranger Things много ли е страшен/гнусен, 'щото аз по принцип не съм фенка на хоръра, но пък ми хвана окото?

 

И освен това, препоръчайте ми някоя добра комедия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  Не е страшен, по-скоро е мистерия с елементи на фантастика. Главните герои, дори са деца, така че е и за по-младата аудитория. Както казах напомня " То" на Кинг, намирам намеци и за няколко други негови произведения (по скоро, като атмосфера, а не чак толкова сюжетно). Действието се развива през 80-те, което е хубаво, поне за мен. Уинона Райдър е в една от водещите роли и за момента се справя отлично.

  Като за два изгледани епизода имам добро впечатление, поддържа ми интереса без да блести с нещо особено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kiddo, не съм фен много на медицински, освен д-р Хаус, друг неазиатски не съм гледала, предпочитам постапокалиптични сериали, но то няма много такива.

За Stranger things четох и на друго място положителни коментари, точно с То на Стивън Кинг го сравняваха, а това момче Фин, което играе в сериала е участвало и в Supernatural, и в Стоте, и като му цъкнах филмографията даже видях, че ще правят нова версия на То, тази новина съм я пропуснала.

Sierra, този, който го споменах вчера Royal pains може и за комедия да мине, има толкова готини лафове, снощи доста се посмях с него, особено с един тийн, дето дядо му изобретил блендера, голяма скица беше. Също много приятен сериал е Devious maids, сега върви 4 сезон, чакам да излезе целия и ще го гледам, той не е точно комедия, но ще ти хареса, пробвай го.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Американски комедийни сериали като цяло не обичам, обаче миналата година излезе един, който ме израдва адски много. Говоря за сериала на НВО - The Brink. Това е такава гавра в политическия "елит" и с военните на САЩ, че нямам думи. Тим Робинс направи жестока роля просто!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вярно, тоя г-н Робот съвсем е изтрещял. Малко заприличва на сериалче за психари със специални потребности... и способности :D Хубаво е, не бях прав, добре подхванаха, но не разбирам на къде ще го отвеят в този сезон... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Киддо, залагам на опита на Елиът да спре себе си да създава анархия и да спре самата анархия като процес. Ама ще видим...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, мамо, дайте ми малко почивка - не мога да си взема дъх от гледаеми сериали напоследък. Дадох лека спирачка на Прийчър-а и Ауткаст-а, за да мога да видя повече от новия Волтрон (на Нетфликс, да), Брейндед и Стрейнджър тингс. Всичко ще се гледа, за момента ме радват и нямам намерение да ги прекратявам скоро.

 

Стрейнджъра просто си се размазах на тоя сериал, въпреки че до момента видях само пилотния еп. - 80тарска атмосфера (+ синт ост <3), Уинона Райдър; лав летър към всичко де що харесвам от филмите от 70те и 80-те (Кери, То, Е.Т., Гунис..), сигурно ще има и още с напредването на епизодите. Не знам как завършва, ама още от сега искам сезон 2, прити плийс, хаха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...