Jump to content

Неазиатски сериали


Recommended Posts

Ми щом спряхте с троновете, да си повторя въпроса от преди 3 страници - някой гледа ли Brain Dead?  :28558:

 

Нещо ми се закучи 1ви еп., ама след 3 дни успях да го видя, наааай-накрая, йей! Тъй -- много, ама много 'аресвам Мери Елизабет Уинстед. На нея й върви да се занимава все с всякакъв вид (извънземни) гадинки, ит сиймс. Първо в Нещото /римейка/, после в 10 Клавърфийлд Лейн, сега и тука ще ги бори. Има си и харизматичният Арън Твейт (който пък много ми 'ареса от Грейсланд) да й помага там, както той си знае... песента на Карс, няма майтап, много зарибява и си я тананиках половин ден у нас. Отделно, политическата атмосфера страшно ми тича  в момента, особено миксирана с черен хумор, хехех. Чакам с нетърпение следващите епизоди.

 

 

ПП: Забравих да спомена, че много ме радва и егоцентричният й брат, голяма скица е! :28558:

ПП2: Па да не говорим, откога не бях зяпала Монк, ахахахахахаха...ааа ще се гледа, и още как!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми харесва втори сезон на Wayward pines, по-интересен е от първи. Така както си и мислех абитата не са лишени съвсем от мисъл, а се оказа, че се учат бързо, могат да действат заедно и на хората от Wayward pines ще им все по-трудно да се борят срещу тях. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Верно ли ти харесва повече от първи?? О.о

Абсолютно вярно, има много повече действие отколкото в първи, където всичко беше състредоточено предимно само в градчето. Доколкото аз разбирам нещата от осемте изгледани еп.

 

Wayward pines е изграден след събуждането им, на мястото на селище, което е обитавано от абита. Възможно е те да не са били толкова агресивни срещу хората, дори може  въобще да не са били до момента, в който убиха част от тях.

Си Джей се е събуждал през определен период от време, за да проучи докъде е стигнала мутацията и дали всички са измрели и явно бяха изненадани от това което видяха,т.е. че не са, защото Пилчър, когато нападнаха селището им с хеликоптера каза, че би трябвало  всички са измрели и се чудеше дали не са се събудили по-рано от предвиденото..

Женските абита имат явно доста повече интелект от мъжките и  ми се струва, че Адам ще бъде свързващото звено между тях и хората , заедно с доктора, когото Маргарет прие като техен лидер.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми е странно някой да харесва втори сезон повече от първият ама свят широк. Странно ми е все пак, че говори за действие при положение, че още в края на първи въпросното действие бива разрушено почти напълно с изграденото до момента. Нищо лошо за такъв похват, но не беше тогава момента и лично на мен ми умря напълно желанието да гледам този сериал точно тогава. Не може да градиш 8-9 епизода едни сюжетни линии и после да тръгваш да правиш други от раз. Все едно ако взема Властелина за референция и бай Толкин беше утепал Фродо и Сам още пред портите на Мордор и скоровременно натоварил Смеагол да носи ринга към вулкана. :|

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема с желанието и разбирането си е изцяло твой и мен лично не ме вълнува, в темата ( както и в доста други теми във форума) имаше съвсем приятна атмосфера преди един или друг всезнайко да се появи, да ни поучава с оригинални мисли. Няколко човека сте, които като минете и след вас нищо не вирее.

Продължавам с Wynonna Еarp, като изгледам сезона, ще пиша пак дали ми се е затвърдило положителното мнение от първи еп. или не.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  Цели три епизода издържах на Wayward pines и му теглих една... 

 

  Изгледах "Троновете", обещах да коментирам последните пет епизода, но гледам, че сте затворили темата и май така е най-добре. Ще си го спестя. Все пак ще кажа, че епизод 9 е постижение, на което могат да завидят много продукции от големия екран. Напълниха ми душицата. Като цяло останах доволен от сезона, въпреки "дразнещо наивните" сцени и моменти, които ми се открояваха в първите няколко епизода. Ала какво да се прави, такъв човек съм, хващам се за дребните работи.

 

 Та да не задълбавам, драскам тук за съвсем друго нещо...и то се казва House of Cards. :)

Излапах първия сезон за точно 2 дни и вече дълбая по втория. Страхотна работа са сътворили създателите на този сериал. А Кевин Спейси е просто феноменален. Няма такъв актьор. :) Залепяте за екрана и хрупаш и хрупаш серия след серия, където привидно не се случва, почти нищо.

  Интриги, обрати, ярки многопластови герои и чудесна режисура... точно мой тип сериал. Друг голям плюс е че (както и при ГоТ) никой водещ актьор не е застрахован, че героя му ще изкара до края (изключвайки Спейси, разбира се :) ). 

 

Ето една пленяваща заигравка с зрителя. Още едно чудесно решение от страна на екипа.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И едни конкретни  животинки, които приключват обикновено под формата на бекон и пържоли по хорските маси не ги вълнува какво консумират и като цяло какво става около тях докато водят безгрижното си съществуване до най светлият християнски празник...каквото им хвърлиш и са доволни. Лошо няма.

 

Кевин Спейси е отличен актьор да. Честно казано нищо чудно този House of cards да е добър, но тематиката му засягаща политика просто не е за мен ако е основен акцент.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И се гледа. само ако ще спойлите -  в спойлер, да не си раваляме кефа, че не съм хванал 3-тия епизод още  :P Пък гледам заедно излизат с killjoys, та покрай сухото гори и суравото...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Грешала съм за Wynonna Earp, след като изгледах още 2 еп., установих, че е същата скука като Грим. Изгледах и два еп. от Cleverman- нищо особено и заслужаващо вниманието, и петте преведени еп. на Outcast, той по-бива, екзорсисти, демони, който е фен на подобни истории, ще му хареса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм за Cleverman, изгубих интерес и аз. Прозрачно ясно е, че цялата история с принизяването и геноцида на "косматите" визира репресиите срещу австралийските аборигени. По-добре да бяха направили сериал именно за коренното население на Австралия, вместо да мажат нескопосани евфемизми и да ги подправят за цвят с шаманизъм. На всичкото отгоре и главният герой е антипатичен  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Хвърлих днес едно око на Stranger Things на Нетфликс. Първия епизод ми допадна, напомня ми творби на Стивън Кинг в духа на 80-те. Нещо между E.T  и It. Приятно начало, макар и с липса на някаква оригиналност. Едва ли ще се и развие кой знае колко в тази посока, но за сега бива. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рагносе, требе ти кажа, че след всяка серия, гледам котките си крайно недоверчиво :28558:

А вторият сезон е още по-хорърски... Мамка им животинска!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се чудех днес дали да го тегля Stranger things и не се реших, мисля, че ми е време да изгледам нещо по-ведро, затова си набелязах Royal pains и сега ще го пробвам. Някой гледал ли го е?

Zoo го почнах с голям интерес, който постепенно спадна и на 6 еп. се отказах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Royal Pains е медицински, но по-различен от останалите. Не се развива в болници, а по домовете на хората. Приятен е, въпреки че като цяло си е монотонен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...