Jump to content

Recommended Posts

Masked_prosecutor_BG_poster_version01.png

 

МАСКИРАНИЯТ ПРОКУРОР

 

Страна: Южна Корея

Жанр: криминален, екшън, комедия

Период на излъчване: 20 май 2015 - 9 юли 2015

Време: сряда и четвъртък 21:55

Канал: KBS2

Епизоди: 16

Режисьор: Jeon San

Сценарист: Choi Jin-Won

 

В ролите:

Joo Sang Wook - Ha Dae Cheol

Kim Sun Ah - Yoo Min Hee

Uhm Ki Joon - Kang Hyun Woong

Jun Kwang Ryul - Jo Sang Taek

Park Young Kyu - Jong Do Song

Lee Moon Shik - Jang Ho Shik

Hwang Sun Hee - Seo Ri Na

Park Young Ji - Seo Min Sung

Lee Won Jong - Ji Dong Chan

Kim Byung Choon - Park Dong Pyo

Hong Suk Chun - Pi Song Ho

Lee Ki Young - Kang Joong Ho

Jung Ae Ri - Im Ji Sook

Myung Gye Nam - Song Man Suk

Park Jung Hak - Lee Jang Kwon

Kim Dae Ryung - Ki Ho

Choi Sung Jae - Ki Tae

Kim Jong Soo

Lee Kyu Sub

Choi Si Won (Super Junior) - гост

 

Сюжет:

През деня Ха Де Чол е прокурор, а през нощта носи маска и наказва тези, които са избегнали закона.

Ю Мин Хи е детектив, отговаряща за отдел "Тежки престъпления".

 

 

С български субтитри :click: :click:

Онлайн с български субтитри :click:

С английски субтитри :click:

С руски субтитри :click:

Link to comment
Share on other sites

На клона съм щом Ким Сун А е там :happy: . Участието на Чу Санг Ук е бонус и се надявам това сериалче да ми хареса повече от предното с негово участие.

Link to comment
Share on other sites

С този бонус, клонът няма да ни издържи... дано има резервни... :P


Но сериозно по темата, въпреки клишираният сценарий, който включва много голямо количество семейна драма, силно се надявам, да успея да издържа и да изгледам сериала, докато е все още в процес на излъчване. Напоследък, повечето криминални драми ги зарязвам и чакам да бъдат напълно завършени, за да ги изгледам. Не че не са интересни, но драматизмът в тях успява да засенчи и най-успешната криминална нотка в сериалите.

В крайна сметка тук се очаква да присъстват прокурор, който ставайки пряк свидетел на неефективността в правосъдната система през деня, търси възмездие за неоправданите през нощта. Това само по себе си, макар и изключително клиширано, при добър сценарий и режисура, може да привлече зрителския ми интерес. Честно казано ме притеснява повече това, което се очаква от персонажите на Kim Sun-ah и Ohn Joo-wan. Тя - забавната, той - антагонистът в историята.

И за да не се чуди някой какво точно имам предвид под притеснение...


Героят на Ohn Joo-wan, който ще изпълнява ролята на отрицателния персонаж в историята е толкова вплетен в житейската история на Ha Dae-Cheol(Joo Sang-wook), че за момент да ме откаже от сериала като цяло. Той е колега прокурор, водеща фигура сред група от могъщи и влиятелни личности. Родителите му са предали бащата на Ha Dae-Cheol(Joo Sang-wook), но това не е достатъчно, тъй като все пак говорим за корейска драма. И тук идва най-характерното, да не кажа тривиалното - персонажът на Ohn Joo-wan е полубрат на Ha Dae-Cheol(Joo Sang-wook). "Ай де бе!"


Та, да видим, ще се гледа ли или...

Link to comment
Share on other sites

"През деня Ha Dae Cheol е прокурор, а през нощта носи маска и наказва тези, които са избегнали закона." :282: Това май и Ким Сон А няма да ме накара да го гледам. Маската изглежда потресаващо тъпо и смехотворно! Режисьорът е правил вселенската малоумна помия "Ruby Ring" :cry:(която е малоумна дори и за корейските стандарти за всекидневни помии) , а сценаристът-с нищо незапомненият "Big Man". :mad:

Edited by dido100
Link to comment
Share on other sites

И мен трейлърът не можа да ме грабне, даже напротив. Ако смятат да му вкарат и от онзи дебилен хумор с преиграването и тъпоумните физиономии... а сигурно точно така ще реагират тези, дето ще срещнат тоя с маската... :lol2: просто не съм за тук. Да не говорим как ми опротивя старата чанта от плаката като я видях и в действие!  :no:

Link to comment
Share on other sites

Е, не, трейлъра и мен май ме отказа :unsure:  . След като го изгледах и аз като dido100 вече съм на мнение, че и Ким Сун А няма да го спаси това...вероятно. Колкото и добра актриса да е ако продукцията е боклук не виждам как ще стане :dunno:

Явно и при нея дойде периода между романтичните главни роли и поддържащите на майка/свекърва или баба, щом е приела тази роля, а и като гледам и тя е минала под ножа май <_<, тъжно.

Link to comment
Share on other sites

Да беее, *и ръка да пипнела...*. Кротко, да не почвам да режа клона от към дървото. :P Аз преди да видя що за чудо ще е този сериал, няма да се отказвам. Гледала съм къде по-големи простотии... планирам да му дам шанс.

Link to comment
Share on other sites

бухахаха хахаха , на мен пък ми беше смешно... заради очакванията.. ей за тва неочаквай нищо да няма разочарование накрая ... той този трейлър мен као питате нищо не показа

"Продуцентите" , ... а не , тяхният беше готин , не мога да се сетя гледах един такъв , но към кой сериал .. трейлъра някъв скапан , а сериалчето супер зарибяващо

Link to comment
Share on other sites

Ким Сун А ми е любима, любима, любима актриса. Бонуса също го харесвам (е не колкото любимката ми). Обаче тоя сюжет хич не ми вдъхва доверие. Напоследък сценаристите все глупости изпляскват на екрана. С изключение на Хилъра и Кил ми, Хил ми дето изтрепаха рибата, другото все е посредствено. Трейлърът не ме отказа, защото само като им видях личицата на главните и се изпълних с добро очакване. Вярно маската най-накрая голяма пародия, но може пък и да спомогне да се похилим подобаващо. Иначе тази маска по-скоро ми изглежда като приготовление за садо-мазо, отколкото на такава за супер-герой.  :28558:

Link to comment
Share on other sites

Чакайте да започне сериала и тогава критикувайте, може ли само от един кратък трейлър да решите, че сериала не става. Много от хората тук

не ги разбирам :dunno:

Link to comment
Share on other sites

Я-а-а Шивончо и той класиран в сериала. От този трейлър повечето от актьорите много си ги харесвам. Трябва да се получи добро забавление.

Link to comment
Share on other sites

Има толкова хубави корейски актриси, а Ким Сун А си е направо ...... Ужас, май ще ме откаже от сериала. А талкова го чаках заради Чу Санг Ук!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...