Jump to content

Recommended Posts

Masked_prosecutor_BG_poster_version01.png

МАСКИРАНИЯТ ПРОКУРОР

Страна: Южна Корея

Жанр: криминален, екшън, комедия

Период на излъчване: 20 май 2015 - 9 юли 2015

Време: сряда и четвъртък 21:55

Канал: KBS2

Епизоди: 16

Режисьор: Jeon San

Сценарист: Choi Jin-Won

В ролите:

Joo Sang Wook - Ha Dae Cheol

Kim Sun Ah - Yoo Min Hee

Uhm Ki Joon - Kang Hyun Woong

Jun Kwang Ryul - Jo Sang Taek

Park Young Kyu - Jong Do Song

Lee Moon Shik - Jang Ho Shik

Hwang Sun Hee - Seo Ri Na

Park Young Ji - Seo Min Sung

Lee Won Jong - Ji Dong Chan

Kim Byung Choon - Park Dong Pyo

Hong Suk Chun - Pi Song Ho

Lee Ki Young - Kang Joong Ho

Jung Ae Ri - Im Ji Sook

Myung Gye Nam - Song Man Suk

Park Jung Hak - Lee Jang Kwon

Kim Dae Ryung - Ki Ho

Choi Sung Jae - Ki Tae

Kim Jong Soo

Lee Kyu Sub

Choi Si Won (Super Junior) - гост

Сюжет:

През деня Ха Де Чол е прокурор, а през нощта носи маска и наказва тези, които са избегнали закона.

Ю Мин Хи е детектив, отговаряща за отдел "Тежки престъпления".

С български субтитри :click: :click:

Онлайн с български субтитри :click:

С английски субтитри :click:

С руски субтитри :click:

На клона съм щом Ким Сун А е там :happy: . Участието на Чу Санг Ук е бонус и се надявам това сериалче да ми хареса повече от предното с негово участие.

С този бонус, клонът няма да ни издържи... дано има резервни... :P

Но сериозно по темата, въпреки клишираният сценарий, който включва много голямо количество семейна драма, силно се надявам, да успея да издържа и да изгледам сериала, докато е все още в процес на излъчване. Напоследък, повечето криминални драми ги зарязвам и чакам да бъдат напълно завършени, за да ги изгледам. Не че не са интересни, но драматизмът в тях успява да засенчи и най-успешната криминална нотка в сериалите.

В крайна сметка тук се очаква да присъстват прокурор, който ставайки пряк свидетел на неефективността в правосъдната система през деня, търси възмездие за неоправданите през нощта. Това само по себе си, макар и изключително клиширано, при добър сценарий и режисура, може да привлече зрителския ми интерес. Честно казано ме притеснява повече това, което се очаква от персонажите на Kim Sun-ah и Ohn Joo-wan. Тя - забавната, той - антагонистът в историята.

И за да не се чуди някой какво точно имам предвид под притеснение...

Героят на Ohn Joo-wan, който ще изпълнява ролята на отрицателния персонаж в историята е толкова вплетен в житейската история на Ha Dae-Cheol(Joo Sang-wook), че за момент да ме откаже от сериала като цяло. Той е колега прокурор, водеща фигура сред група от могъщи и влиятелни личности. Родителите му са предали бащата на Ha Dae-Cheol(Joo Sang-wook), но това не е достатъчно, тъй като все пак говорим за корейска драма. И тук идва най-характерното, да не кажа тривиалното - персонажът на Ohn Joo-wan е полубрат на Ha Dae-Cheol(Joo Sang-wook). "Ай де бе!"

Та, да видим, ще се гледа ли или...

"През деня Ha Dae Cheol е прокурор, а през нощта носи маска и наказва тези, които са избегнали закона." :282: Това май и Ким Сон А няма да ме накара да го гледам. Маската изглежда потресаващо тъпо и смехотворно! Режисьорът е правил вселенската малоумна помия "Ruby Ring" :cry:(която е малоумна дори и за корейските стандарти за всекидневни помии) , а сценаристът-с нищо незапомненият "Big Man". :mad:

Edited by dido100

И мен трейлърът не можа да ме грабне, даже напротив. Ако смятат да му вкарат и от онзи дебилен хумор с преиграването и тъпоумните физиономии... а сигурно точно така ще реагират тези, дето ще срещнат тоя с маската... :lol2: просто не съм за тук. Да не говорим как ми опротивя старата чанта от плаката като я видях и в действие!  :no:

Е, не, трейлъра и мен май ме отказа :unsure:  . След като го изгледах и аз като dido100 вече съм на мнение, че и Ким Сун А няма да го спаси това...вероятно. Колкото и добра актриса да е ако продукцията е боклук не виждам как ще стане :dunno:

Явно и при нея дойде периода между романтичните главни роли и поддържащите на майка/свекърва или баба, щом е приела тази роля, а и като гледам и тя е минала под ножа май <_<, тъжно.

Да беее, *и ръка да пипнела...*. Кротко, да не почвам да режа клона от към дървото. :P Аз преди да видя що за чудо ще е този сериал, няма да се отказвам. Гледала съм къде по-големи простотии... планирам да му дам шанс.

бухахаха хахаха , на мен пък ми беше смешно... заради очакванията.. ей за тва неочаквай нищо да няма разочарование накрая ... той този трейлър мен као питате нищо не показа

"Продуцентите" , ... а не , тяхният беше готин , не мога да се сетя гледах един такъв , но към кой сериал .. трейлъра някъв скапан , а сериалчето супер зарибяващо

Ким Сун А ми е любима, любима, любима актриса. Бонуса също го харесвам (е не колкото любимката ми). Обаче тоя сюжет хич не ми вдъхва доверие. Напоследък сценаристите все глупости изпляскват на екрана. С изключение на Хилъра и Кил ми, Хил ми дето изтрепаха рибата, другото все е посредствено. Трейлърът не ме отказа, защото само като им видях личицата на главните и се изпълних с добро очакване. Вярно маската най-накрая голяма пародия, но може пък и да спомогне да се похилим подобаващо. Иначе тази маска по-скоро ми изглежда като приготовление за садо-мазо, отколкото на такава за супер-герой.  :28558:

Чакайте да започне сериала и тогава критикувайте, може ли само от един кратък трейлър да решите, че сериала не става. Много от хората тук

не ги разбирам :dunno:

Я-а-а Шивончо и той класиран в сериала. От този трейлър повечето от актьорите много си ги харесвам. Трябва да се получи добро забавление.

Има толкова хубави корейски актриси, а Ким Сун А си е направо ...... Ужас, май ще ме откаже от сериала. А талкова го чаках заради Чу Санг Ук!