Jump to content

Who Are You: School 2015 (2015)


Recommended Posts

Scholl2015_Who_are_you_BG_poster_version

 

 

 

Scholl2015_Who_are_you_BG_poster_version

 

Who Are You: School 2015 (후아유- 학교 2015)

                                      Страна: Южна Корея                                      

Период на излъчване: 25 април 2015 - 16 юни 2016

Време на излъчване: Понеделник – Вторник 21:55

Жанр: Училищна драма, Мистерия

Канал: KBS2

Епизоди: 16

Режисьор: Baek Sang Hoon

               

Участват:

Kim So Hyun - Lee Eun Bi / Lee Eun Byeol

Nam Joo Hyuk - Han Yi An

Yook Sung Jae (BTOB) - Kong Tae Gwang

Kim Hee Jung - Cha Song Joo

Lee Cho Hee - Lee Shi Jin

David Lee - Park Min Joon

Lee Jung Eun - майката на Yeong Eun

 

Резюме: Тази драма започва с мистериозен случай в престижната частна гимназия "Сеганг" в Кангнам.

Ученичката Ън Бьол (Kim So Hyun) се събужда един ден, без да знае коя е.

Разбирайки, че е била обект на тормоз, Ън Бьол решава да се промени и да стане популярна.

Но при опитите си да възстанови загубените си спомени,

тя започва да открива скрити шокиращи истини за известното си училище.

 

С български субтитри: :click: :click:

Онлайн с  български субтитри: :click:

С български и английски субтитри: :click:

С руски субтитри и дублаж + OST: :click:

 

Дано стане добър колкото предишния... иначе интересен каст...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Започна доста интензивно. За два епизода дадоха основните насоки. Естествено засегната е темата за насилието в училищата. Отново си имаме амбициозни майки, властни татковци, проблемни ученици, красавиците и умниците на випуска, учителите-непукисти и "бялата врана" между тях. И зад всичко това съответните тайни, терзания и първи романтични тръпки. Имаме размяна на близначки, амнезия (която май ще приключи доста бързо), мистерия, която ще трябва да бъде разкрита наред с всички останали "скелети в шкафа".

Link to comment
Share on other sites

Хаха, ти направо ме отказа да гледам, а мислех да прехвърля първи епизод, само заради участието на Дже, за да видя как се представя.

След това описание - няма да рискувам.

Мерси за споделеното.

Link to comment
Share on other sites

Rie, още не мога да кажа дали този сезон ще е на висотата на предишния. Героят на И Пил Мо е нещо средно между героите на Чанг На Ра и Даниел Че от School 2013. Твоето момче е непокорния син на богат татко. Между двамата има конфликт и малкият се прави на бунтар. Ким Су Хьон играе двете роли на близначките, но там има някаква тайна. Едната е осиновена в богато семейство, а другата расте в дом за сираци. Има някаква вероятност осиновената да е скалъпила някакъв номер и да е заела мястото на сестра си, но това са само мои предположения за момента. Надявам се, че и тук ще има скрита история зад всяко от децата, както беше и в предишния сезон, защото от това, което видях има предпоставки да е точно така. Дано само и сценаристите да имат подобно виждане  :28558: .

Link to comment
Share on other sites

Ааа, сега като каза и се усетих, че и School 5 (School 2013) беше на KBS и се излъчваше по същото време - в понеделник и вторник. Значи намекват да е нещо като продължение на този наистина отличен сериал? Не самите герои, а като една нова различна история, но да направят нещо наистина добро като първата продукция?

Ммм, съмнявам се, а и както го описваш направо е "страшно" с тези близначки, амнезии и властни родителски тела.

Аз бях много доволна от School 5, ама трудно бих им вързала за друг подобен сериал oт корейците.

 

Дже, както го описваш, че е в ролята на бунтар - е интересно да се види и в тази светлина. Той е такава душица-мушица, че ми е трудно да си го представя като бунтар, пък дори и само в роля.

Айде, нави ме, ще погледна първи епизод, както си и мислех, точно заради Дже. Ама тези тайни, истории с близначки, амнезии, знаеш как ми действат...

Link to comment
Share on other sites

Мистериозната част ми е мъгла и на мен, но ще се види. Малката Су Хьон си заслужава гледането.

В поредицата School това е шести сезон. Първият е от 1999г. Много звезди са изгрели в различните сезони, виж в нета повече инфо. ХубаВа поредица с хубави традиции, дано и този сезон е добър.

Link to comment
Share on other sites

Прехвърлих и двата епизода. Първи беше на път да ме откаже, дори не ми се поглеждаше втори, но рискувах. Втори епизод вече определено беше по-добре, а и Дже се включи подобаващо.

Има хляб в историята, но .... това са корейци, а и имам неприятното усещане, че ще оплескат нещата. Има материал за много драма, а и като видях лелята и племенницата от What Happens to My Family - настръхнах.

Дже е страхотен, много добро включване и игра от него, а подозирам, че до финал ще блести все повече и повече, но не мога. Отказвам се.

Мен това ме вълнуваше - как той ще се представи и като актьор. Доволна съм от това, което видях от него, дори много доволна.

Link to comment
Share on other sites

Харесвам ги тия училищни драми .Жалко,че началните няколко, нямат превод.Май никога не започват ударно, а постепенно набират скорост.Пък и мистерията тук, засега е плюс.Без малко да забравя и бонуса - учителят :28558:

 

Извинения за некомпетентността, но кой пък беше  тоя Дже, че не вдявам? Не е за вярване, че съм изтървала някой  страхотен. ;)

Link to comment
Share on other sites

В 4-ти епизод вече се заформи интересното... чакаме с нетърпение 5-ти епизод. Както казахте по-горе, надявам се "2015" да е на висотата на "2013". 

Link to comment
Share on other sites

това ми звучи интересно , а и главните са големи образи , особенно този дългуч ,много ми хареса в "русалката" ... сладурката все гадни роли си избира , надявам се  тази няма да е сред тях .....

Link to comment
Share on other sites

На мен ми харесва, поне до 6-ти изгледан епизод- училищна драма, като училищна драма,с проблемите на децата, има и интрига. Предпочитам го, например пред Falling for Innocence, който ми е зацикли, или другия с момата с миризмите и щрих-кода убиец.  И между другото, Перхидролчо, се справя добре с ролята си, както и останалите- ни повече, ни по-малко и чак някой да блести- няма.Пък и при тая суша, откъм нещо супер, всичко вървящо е средняшко( може и да не съм права,това си е мое мнение, но доста пробвах и ме отказаха) - става  за гледане и до там.

Link to comment
Share on other sites

Право казва Lavandula. Всичко в момента е средняшко, че и под средното ниво. Чак започвам да се притеснявам, да не би страстта ми по корейското да отминава, че така нищо да не ми е на сърце.

Link to comment
Share on other sites

Добре е, че има и японски сериали, защото корейците съвсем го закършиха откъм свежи идеи. Тук всичко е прекалено познато, прекалено предвидимо и липсва напрежението (въпреки някакъв опит за внасяне на интрига). Като прибавим и бавните обороти, с които се развива действието става за гледане, просто защото няма нещо по-добро. Псевдоадвокатското недоразумение и служебното куче отпаднаха, надеждата е в трите нови сериала, които излизат тази седмица. Опаааа, единият е за вампири в училище, значи го задраскваме, останаха два.

Link to comment
Share on other sites

Аз съм гледала миналия , School 2013, хареса ми , въпреки че нямаше и капчица любов, но идеята за двамата приятели (предполагам че това е сериала) ми беше доста оригинална, за 3 изгледани епизода, мноооого мътни неща, малко мудно ми изглежда всичко, реших да го почна заради Дже, и защото една приятелка ми го препоръча горещо, е аз не изгарям от желание и не блести особено, но няма да се отказвам. Нищо че стайлинга на Дже ме отказа още в първия епизод, Русо на Дже .... ами ... НЕ! Високия не е лош Хан И Ан (не знам защо е Хан Ю Ан при положение, че аз чувам И, може би съвсем съм оглушала, на 16 хаха xD), не е типичен красавец, но е чаровен по свой си начин, а момичето, сладка е, (май съм я гледала някъде , пак с това име, не знам може да се бъркам), но ми втръсна от главните героини с луфт между бедрата една педя. Искам да гледам сериал където главната да е повече от 50 кила, и да не се върти филма около отслабването ѝ, да я хареса момчето такава каквато е ! (Говоря от позицията на човек, който не тежи 40 кила с напикан дюшек xD)

Link to comment
Share on other sites

Не ми се вярваше, че след предишния сезон този ще ми се понрави, ама на - завършвам го със съжаление, че няма повече серии. След първите няколко набра скорост и ме увлече много, нямах търпение да се прибера и да продължа да гледам. Kim So-Hyun е перфектна, как може да е на 16 само? Справи се с лекота с различни сцени и с различни типажи. Ън Би и Ън Бьол наистина бяха съвсем различни хора. Браво на момичето, дори и само заради нея си струва да се гледа! Но има и какво още да те задържи - интрига, загадъчност, напрежение и този път и романтика. Да не забравям и хубавата музика. Много благодаря за бгсубтитрите!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

И на мен ми хареса. Интересно ми беше и персонално не очаквах да се появи близначка в историята, но пък ми хареса развоя на събитията. И актьорите се справиха много добре с ролите си, хареса ми сюжета и развитието му - задържа ми интереса. Минеш ли първи епизод (което, признавам, се озорих да направя по неизвестни за мен причини) нататък започва да тече чудесно :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...