lazeto Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Falling for Innocence (순정에 반하다) ВЛЮБИХ СЕ В СУН ЧОНГ Страна: Южна Корея Също така известен като: Fall in Love with Soon Jung Период на излъчване: 3 април 2015 - 23 май 2015 Жанр: Романс, Мелодрама Канал: jTBC Епизоди: 16 Режисьор: Ji Young Soo Участват: Jung Kyung Ho като Kang Min Ho Kim So Yun като Kim Soon Jung Yoon Hyun Min като Joon Hee Jin Goo като Ma Dong Wook (годеника на Soon Jung) Park Young Kyu като Kang Hyun Chul Ahn Suk Hwan като Ma Tae Suk (бащата на Dong Wook) Gong Hyun Joo като Han Ji Hyun Nam Myung Ryul като Lee Jung Goo Jo Eun Ji като Na Ok Hyun Lee Shi Un като Oh Woo Sik Kim Jung Suk като Director Yoon Lee Soo Ji като Oh Mi Roo Jung Yoo Min като Yoo Yoo Mi Резюме: Може ли личността и животът ви да се променят драстично след трансплантацията на ново сърце? Канг Мин Хо (Jung Kyung Ho) изживява труден момент, когато баща му внезапно умира и семейната компания бива поета от чичо му. Мин Хо се превръща в студен и коравосърдечен човек, търсещ само разплата срещу всички, допуснали това да се случи. Но след претърпяна сърдечна трансплантация Мин Хо започва да разбира значението на истинското щастие и любов, особено след породилите се чувства към секретарката му Ким Сун Джонг (Kim So Yeon). Възможно ли е човек напълно да се промени, и съществува ли наистина понятието клетъчна памет? Свали с български субтитри: Онлайн с български субтитри: Свали с английски субтитри: Онлайн с английски субтитри: Свали с руски субтитри 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meri2003 Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 (edited) Първа серия много, много ми хареса. Страхотна химия и интрига между главните още на първа среща. Ще се гледа-а-а... Ей тук малко трейлърчета и допълнителни материали Edited April 3, 2015 by mrnkaloto Покрит линк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CToTaKa Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Не беше зле 1-ви епизод. Много добра актъорска игра, не че ме изненадва де . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Е, то оставаше при тая десетки пъти експлоатирана тема, дето от първата секунда се знае последната, да сложат и балъци да играят.Да, супер каст,всички ги харесвам много, но като няма интрига и очакване за нещо неизвестно, все ми е тая, как ще разкажат историята и как ще я изиграят, но най-вече, заради донора(Jin Goo) , който приключи с участието на края на втори епизод, си струваше гледането. Кафа вече, да разтягат един и същи локум, как сърцето-един мускул(бла-бла, клетъчна памет), ще промени мисленето, на фона на мацката, дето се влюбва в мускула отново и като разбира ,се разкъсва от чувство за вина към първия любим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roslava Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 На мен ми хареса как започва.Вярно,че е изтъркан сюжета,но пък дано го представят по най-добрия начин.Малко съм разочарована,че Jin Goo,няма да играе,но пък за сметка на това всички други са повече от супер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anna_kerina Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Първите два епизода не бяха зле. Мисля, че ще го следя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanjelina Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 При този каст, ще се гледа задължително! Но ще изчакам всички епизоди, че чакането е много изнервящо. Главните герои не съм ги гледала в нито една слаба роля, страхотни са; само се надявам историята да е добра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Mи... любов, малко политика и кримнале, готини артисти, ще въртим белтъка няма накъде..... Ми... очквам неочакваното от героите.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig 2 Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Определено ще се гледа,въпреки до болка познатия сюжет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geritosub Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Първи епизод беше супер .Jung Kyung Ho го обожавам от Smile , You . Чудесен актьор е . Имам големи надежди за тази драма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivi1985 Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Ким Со Юн в нов проект - ще му хвърлим един поглед Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tara Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Хареса ми това, което видях от първите 4 епизода. Независимо от познатата история, актьорите и играта им са това, което задържа вниманието ми. Всички са страхотни и се справят отлично за момента. Надявам се сценариста да не оплеска тотално нещата в последствие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivi1985 Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Надявам се сценариста да не оплеска тотално нещата в последствие. Напълно съм съгласна - въпреки баналния сюжет, актьорите доста добре обогатяват историята! За момента ми е интересен, лек сериал..., но все пак е корейски - може да има и изненади! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CToTaKa Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Може да добавят в жанровете и "фантазия". В този сериал интереса се поддържа единствено от Jang Kyung Ho и Kim So Yun. Това хубаво, но понеже съм гледал други подобни сериали и е ясно, че все някъде ще ти омръзне да ги гледаш двамата да правят едно и също. Все още е интересно де, пък натам ще видим. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Направо си прекалиха с фантасмагориите, -ай, ся- не им стигнаха възпоменанията, та и бияч го направиха.Остана само креватната гимнастика да подкара по памет . и логично- да си спомни убиеца си,Що ли пък него, не го чувствува - антилогично, на фона на останалото- даже къщата купи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roslava Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Да,по-прекалиха малко,но пък е интересен.Тепърва ще има да си "спомня" много неща, сигурно и убиеца ще види.Всякакви фантасмагории ще приема,само да не забъркат адвокатчето със смъртта на полицая,защото ми е много симпатичен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Роси, къде блееш? То е ясно кой уби полицая - дадоха го като го прегази с колата си и отпраши. Иначе главният е голям бастун! Много добре си играе ролята на гадно копеле! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roslava Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Роси, къде блееш? То е ясно кой уби полицая - дадоха го като го прегази с колата си и отпраши. Иначе главният е голям бастун! Много добре си играе ролята на гадно копеле! Видях,видях кой беше с бялата кола,но нали онзи беше свързан с адвокатчето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiddo Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Lawandula, това, че дадена тема е десетки пъти експлоатирана, не значи, че сериалът ще е кофти или скучен. Даже напротив - може да са си взели поука и да представят историята по-различно. И наистина, не наблягат толкова на романтичната история, колкото на бизнеса. Като цяло рядко се срещат нови и оригинални неща. То и темата за Пепеляшка е стотици, ако не и хиляди, пъти експлоатирана, но богаташ-беднячка си е адски често срещано. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maria_debit Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Не мога да не споделя, че съм голям фен и на "бастуна" и на "адвокатчето". Такива красавци са и двамата, а могат и да играят. Ще си плакна очичките, ако ще й сценарият да не струва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts