Jump to content

Ahn Jae Hyun (Ан Дже Хьон)


Recommended Posts

Цял ден чета в паузите тоя чат. Е, горкото момче. Не знам в каква депресия е бил преди брака им, но след като не си е теглил ножа с тая психарка, значи не е толкова зле. Тоя спокойно може да я осъди за невменяемост.15 пъти " 'щи дам развод хъни, щото уважавам решението ти", след два часа "откъде накъде ще ти давам развод на тебе бе, искам къщата, апартамента, 80 000 долара, докато баща ми е жив, няма да се развеждам! Обичам те хъни", след малко "сърцето ми кърви, моля те пиши ми, ще ти дам развод", после " прави каквото искаш, развод няма да видиш! Аз няма да бъда със статут на разведена жена"! И т.н. Доста забавно де. Ако този чат е верен, той излиза много адекватен. Човекът й казва, че също му е кофти, че се случва всичко това, но не издържа повече, че ще й даде повечето имоти, че дори и е платил тия 80000$ и е на  минус 130000долара в сметката и е разорен. А па тая му вика "нема страшно, бачкай здраво". Сега им гледам сериала Blood. До 10еп.съм и ми харесва. Интересен е. Прочетох, че последната серия е шитня, но ако е интересен дотам, майната й на една серия. Свикнали сме на идиотски и нелогични финали. Сега последно кво, обвинява колежката в новия му сериал, че имат връзка, а? Агенцията отрича, но и да имат такава , разбирам го, тая е баси пиявицата. Само един ден я четох и ме изнерви, не знам какво си е причинил пичЪт  да я чете всеки ден... Трябва да му дадат медал. И явно действително е бил пиян и не е разбрал, че се жени. Хаха. Ама 'оди си признай после. Щяха да го разкъсат сигурно за неморално поведение на звезда. И ако тая наистина е регистрирала тайно брака им, което изобщо не разбирам къФ е тоя закон там, значи си я трескат психопатиите. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като целият корейски народ го анатемоса депресирания, пияницата, приятеля на пьонтето, а нея изкараха  светата великомъченица, тоя чат е като зов за помощ от негова страна.Подозирам, че сам го е дал на Диспач, за да не излезе още по-черен, ако го публикува, както обещаваше. Четях и не вярвах на очите си, че съществува такова безумие. Любов ли бе, да я изчатиш, камо ли да я изчетеш! Почвам да вярвам, обаче  вече на сите малоумщини и простотии в корейските сериали. Без аналог са корейците просто по идиотия.Признах ги.

И двете мацки от сериала му, са заявили, че ще я съдят безумната.Време е, да ѝ вземат всички средства за публикация и да ѝ спрат нета, да я облекат в усмирителна риза и да я оставят да твори в обкръжението на животните ѝ, ама не знам дали и те ще я изтраят.Бай Брадър патки да пасе в сравнение с нея.

И кво ся, ще чакаме тати да гушне букета, та да има развод.:28558: Тоя сериал може да продължи повече от "Дързост и красота" и да не доживея да го догледам, ако и майка ѝ е хванала някой по-млад ахмак.:896767:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драмата между двамата излиза извън релси. КХС никога не ми е била любимка. Пък и в Boys before flowers ми беше досадна. Вече се държи абсолютно неадекватно и ще има последствия от няколко страни. Супер глупаво от нейна страна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно го оправдавам Ан  Дже Хьон, че е дал чата, дори мисля, че изчака достатъчно, но тъй като тази не се спря и нещата тръгнаха доста в минус за него, се е решил в крайна сметка.  Точно този чат го оневини изцяло и сега нещата се обърнаха срещу  нея, както си го заслужи. Не знам дали е знаела предварително и заради това излезе изявлението, че напуска развлекателния бизнес, за да се покрие от предстоящия ураган, който напълно ще унищожи "голямото" и творчество.

 

  • Харесвам 1
  • Мерси 1
  • Хаха 1
  • Upvote 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 24.08.2019 г. at 23:05, Urban написа:

Е как няма! Тези са уникалните идиоти. Напиват се, оная търчи да регистрира брак, той разбира, изпада в депресия. Сватба няма, ама има дарения. После се оказва, че сама си прави дарения. 5 кучета, едното починало, аре пак психаротерапия. Ама видиш ли, той се излекувал по-бързо и затова "започнал пак да пие". Живее в някъв апартамент. Слухове, че оправя шефката и на двамата. Оная влиза тайно по нощите и му чете всички чатове и му оставя бележка, че "имала право, щот му е съпруга". Той изпада в шок, уплашил се е и пак трЕбвало терапия. Тя пък се превърнала нещо средно между дух и зомби заради него. Той пък не й харесвал циците.... Е@@х м@аау, честно! И всичко това е в официални изявления хаха. Пропуснах битовизмите с 3000 долара на ден за две години назад, че му чистила, искала и къщата и апартамента. Оня пък се цепи, че трЕбе да тегли кредит, че нямало как. Изобщо мега дебилен развод. Не знам как още не са ги заключили някъде без достъп до технологии. Но поне ме накараха да им гледам тъпия сериал. Няма лоша реклама. Очаквам чата по какаото, който той ще покаже, "не защото искал, а по съвет на адвоката му, защото видимо не се чувства добре вече" . Тя от своя страна, нямала какао, но инак е предател, щом ще раькрива чата им. Безумни. Абе, цялата работа е кой ми сра в гащите! Пиша от тела и не мога да вмъкна хилещ се емотикон. И по-добре, че щяха да бъдат след всяко изречение. 

Е, това беше уникално! Така се смях, че котките ми се стреснаха  :282:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, bealonenomore написа:

Не че го познах с тази маска и с този цвят на косата :rofl: 

И аз така, доста се чудих кого съм последвала пак в инстаграм:rofl:, докато не влязох в профила да проверя:D.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jae Hyun се завръща с предаване. :panda-145:

Преди да стане голямата драма той участваше в популярното шоу -   “New Journey to the West”:panda-145:

Участваше до 6-ти сезон включително.. 7 сезон се излъчваше миналата година и не участваше .

Миналата година обявиха официално август/септември, че той няма да  участва в 8-ми сезон .

 

Вчера Излезе новината, че ще участва в spin off SPRING CAMP

СТАТИЯ: “New Journey To The West” Spin-Off “Spring Camp” Unveils New Poster Including Ahn Jae Hyun

 

“Spring Camp” ще започне излъчване от 7 май.

Ето го плаката .:yes:

spacer.png

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сапунката(50 серии) с негово участие The Real Has Come!  започна в събота.   Първите две серии ми харесаха. Партнира си с Baek Jin Hee. Тя е учител по корейски език в частна академия , а той е гинеколог.  Още стюардесата от The Glory е тук.  Сериала има потенциал според мен. 

 

 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...