Jump to content

Ahn Jae Hyun (Ан Дже Хьон)


Recommended Posts

Ако не бъркам, предаването, в което са участвали, е било преди 2-3 години, а Пьонтето го (о)съдиха преди няколко месеца.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 23.08.2019 г. at 10:14, Aretka написа:

сещам се, че в БОФ сродната й душа не беше *Хънтъра*, макар с него да се събра.., да я питам аз ако в живота се беше събрала с актьора, играещ сродната й душа.., какво щеше да им се случи :lol:, е те това е вече непредвидим сценарий..

Ами сродната и душа щеше да я набие няколко пъти поне. Той нали по това си пада. Или се доказа, че не? Изобщо пълна мъгла.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен и двамата съпрузи са за клиника. Ясно, че живеят в Корея и всичкото това изкарване на показ на кирливите ризи е с цел, да ги жали обществеността, кой повече, кой по-малко. Тя нахлува  във временното му жилище, лъжейки портиера и му проверява телефона, вчера пък той я заплашва, че ще изкара целия чат в Kakao Talk, а не избирателни извадки, тя го нарича предател и  твърди, че не използува Kakao Talk и т.н и т.н. Корея, Корея, но тия не са в ред. Той вече загуби един от договорите си с козметична марка( без да му искат компенсация), която е за щастливи съпрузи.

А от въпросното предаване за младоженци, за което вече писах, останах с много неприятни впечатления от нея. Той беше предимно послушко. И те го спряха, щото нямаше други луди , които да се съгласят да се показват след тях.

Някой питаше за сватбата и брака. И там явно беше взела инициативата.Сама отишла и регистрирала брака с документите на двамата, не правиха сватба, за да не харчат пари, а това дето биха изхарчили го дадоха за благотворителност( както се разбра, тя ги е дала, сега си иска половината.Също разказваше по разни предавания, че тя първа му е налетяла и нацелувала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакам да вида дали ще изкара наистина чата от Kakao Talk, но си мисля  че от компанията им щи ги озаптят от по-нататъшни излагации. Явно не са живели заедно много време от тези три години, защото той си е поискал отделен ап, за да се съсредоточава зо ролите си. Цялата история с брачната им авантюра ми изглежда все повече като нейна инициатива, макар че четох при рускините  че голямата и любов бил Минхо, но като си сетя за дървените им романтични сцени в БОФ, съмнявам се да е истина.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ако Минхо е наистина "голямата и любов", аз лично смятам, че човекът трябва редовно да пали свещи в църквата, че се е отървал от тая хахавелница!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вероятно ще става все по-грозна картинката. Надявам се, че агенцията им ще се намеси.

На мен вече ми писна от глупостите им и смятам да не чета повече за тях. И двамата не са 

чак толкова важни за корейската развлекателна индустрия. Ще ги забравим бързичко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично откровено се забавлявам с тия дебили. И още повече от коментарите на фенове. По повод нейната поредна изцепка в медиите, че той й казал, че нейните зърна не са секси, феновете веднага се изгавриха. Неговия френд от JJY да напишел песен "зърната ти не стават" или нов сериал със заглавие "Boys over nipples". Получавам нервно разстройство от Джандито, но покрай простотиите им реших да гледам Blood. Освен, че е станала в пъти по-некадърна акриса, друго не видях. Той също не ме впечатли с актьорска игра. И за кво ще се разделят, я колко им е весело! Чакам да признаят и за някой друг кютек!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е как няма! Тези са уникалните идиоти. Напиват се, оная търчи да регистрира брак, той разбира, изпада в депресия. Сватба няма, ама има дарения. После се оказва, че сама си прави дарения. 5 кучета, едното починало, аре пак психаротерапия. Ама видиш ли, той се излекувал по-бързо и затова "започнал пак да пие". Живее в някъв апартамент. Слухове, че оправя шефката и на двамата. Оная влиза тайно по нощите и му чете всички чатове и му оставя бележка, че "имала право, щот му е съпруга". Той изпада в шок, уплашил се е и пак трЕбвало терапия. Тя пък се превърнала нещо средно между дух и зомби заради него. Той пък не й харесвал циците.... Е@@х м@аау, честно! И всичко това е в официални изявления хаха. Пропуснах битовизмите с 3000 долара на ден за две години назад, че му чистила, искала и къщата и апартамента. Оня пък се цепи, че трЕбе да тегли кредит, че нямало как. Изобщо мега дебилен развод. Не знам как още не са ги заключили някъде без достъп до технологии. Но поне ме накараха да им гледам тъпия сериал. Няма лоша реклама. Очаквам чата по какаото, който той ще покаже, "не защото искал, а по съвет на адвоката му, защото видимо не се чувства добре вече" . Тя от своя страна, нямала какао, но инак е предател, щом ще раькрива чата им. Безумни. Абе, цялата работа е кой ми сра в гащите! Пиша от тела и не мога да вмъкна хилещ се емотикон. И по-добре, че щяха да бъдат след всяко изречение. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз мислех до днес, че са луди за връзване, но като чета масовите коментари, май, че не са. С какво друго двама не особено кадърни актьори могат да блеснат в Корея- или с нетрадиционна сватба, или с пищен развод. А тия направо  и двете- абсолютно добре направен разчет.Като се вземат предвид и младоженските серии, с които подготвиха почвата, оппааа.;) Чак пък толкоз луди, с една и съща агенция ( тя се присламчи след брака там, беше в YG, но не я дооценили:28558:, видите ли-  писателката, поетеса, художничка,текстописка ,композиторка и актриса:D)! Точно пък YG, няма да оценят такава гениалност, кога и Дракона-Гошо даже, немой се мери с нея.:o

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес прочетох, че се преместила в агенцията му през юни, по това време явно нещото са вървели към развод. В интервю заявила, че съпругът и не е знаел за това и решение, тъй като бил много зает и почти не комуникирали. Ако и от агенцията са знаели за ситуацията, чудя се защо са я приели. Все повече заприличва на мания от нейна страна да го задържи на всяка цена.

Май няма да видим чата, уж до края на седмицата щеше да го пуска, ама ей на-края дойде  и нищо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия двамцата да не са решили да си направят своя корейска версия на "Гробище за домашни любимци"? :blink: Аман от техните циркове - едва вчера тази "героиня" тръбеше навсякъде, че напуска развлекателната индустрия за да се върне в колежа за да учи! И да продължа с филмовите аналогии - днешната фаза на развода им може да се нарече "Фатално привличане" (Знаете как завърши филма, нали?)! :swoon:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те още първите 2 започват с пиене. Тя каката си е напълно наясно с алкохолните проблеми на момчето. Грам не ги съжалявам даже ми е кеф, че не са се осъществили плановете на пресметливата тъпачка. Жалки опити да си спаси затъващата кариера, правейки се на щастливо омъжена намерила любовта. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, speedy86 написа:

Аз се радвам и че не се размножиха... 

При толкова откачена нация, един повече, един по-малко, все тая, няма да се подобри кой знае колко генофонда.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...