Jump to content

Recommended Posts

8QgjNf.jpg

 

Ex-Girlfriend`s Club

КЛУБЪТ НА БИВШИТЕ

 

구여친클럽

 

Страна: Южна Корея
Жанр: комедия, романс

Тв канал: tvN

Период на излъчване: 8 май 2015 г. - 13 юни 2015г.
Епизоди: 12
Режисьор: Kwon Seok Jang (Pasta, Miss Korea)
Сценарист: Lee Jin Mae (I Am Sam, Call of the Country)

 

В главните роли:

Byun Yo Han като Bang Myeong Soo

Song Ji Hyo като Kim Soo Jin

Lee Yoon Ji като Jang Hwa Young (бивше гадже на Мьонг Су)

Jang Ji Eun като Na Ji A (бивше гадже на Мьонг Су)

Ryu Hwa Young (T-ara) като Ra Ra (бивше гадже на Мьонг Су)

Shin Dong Mi като Kim Soo Kyung

Cho Jung Chi като Choi Ji Hoon

Kang Soo Jin като Song Eun Hye

Go Hyun като Lee Jin Bae

Do Sang Woo като Jo Gun

 

Сюжет: Банг Мьонг Су (Бюн Йо Хан) е известен автор на уеб комикс, в който описва своите приключения с бившите си приятелки.

Когато комиксът предстои да бъде филмиран, Мьонг Су събира всичките си 4 гаджета на едно място...

 

:essub:

 

Свали с български субтитри :subs:  -  :click:   :click:

Онлайн с български субтитри :subs:  -  :click: :click: :click: :click:

Свали с български и английски субтитри -  :click:   

Онлайн с английски субтитри - :click:

Свали с руски субтитри - :click:

Онлайн с руски превод - :click:

Редактирано от bealonenomore
Добавени линкове.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено ще го гледам, обожавам Сонг Джи Хьо.Бюн Йо Хан не съм го гледала никъде, от доста време се каня да гледам Cold eyes, но все не ми стига времето  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е доста забавен. След като изгледах първият епизод останах леко разочарована, сюжетът малко ми куцаше, както и играта на някои от актьорите. Голяма почитателка съм на Song Ji Hyo, а Byun Yo Han го гледам за първи път и съм приятно изненадана, смятам че химията между двамата е направо възхитителна :beer:  :emote_kiss3: .

Фен съм също и на Lee Yoon Ji, справя се доста добре с ролята си на обсебваща, с леко шизофренични наклонности бивша приятелка, но начинът, по който оформят косата й ме съсипва!! :slap:  Другите две актриси, Jang Ji Eun и Hwa Young, ги гледам за първи път и не съм никак впечатлена. Jang Ji Eun е някак монотонна, една и съща във всички ситуации. Колкото до Hwa Young, актьорската й игра не мисля, че е нещо особено, но се справя по-добре отколкото Jang Ji Eun. При нея нещото, което не ми радва окото е изборът на грим, идва ми някак неестествен, говоря за начина, по който й слагат очната линия.

Както и да е...сериалът е свеж и разтоварващ, изпълнен с нелепи ситуации. Препоръчвам го на всеки, който има нужда от доза смях   :yes: 

 

P.S. Ще става още по-забавно след появата на Do Sang Woo :D  :D  Нямам търпение да видя как ще се развият нещата между главните!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уникална забава, смях се от сърце. Леко и приятно и в същото време много актуално. Ако всички хора можеха да говорят и постъпват като главната героиня, светът щеше да е прекрасен. Тези двамата общуваха по невероятен начин. Уникален филм. :icon_sunny:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми много.Хем се скъсвах от смях,хем през цялото време усещах онова гъделичкащо чувство на току-що влюбена.Хареса ми,че са избегнати клишета като злобни бивши въртящи подли номера,голям скандал малко преди финала и страшни свекърви  :28558:. Филмчето се е получило чудесно и без всичките тези екстри  :up:.Мацките бяха толкова свежи,че направо ми се ще да поразпитам моя мъж дали и той няма такива бивши приятелки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първите серии ми изпилиха търпението, защото нищо не се случваше. След средата малко се раздвижиха нещата, така че го изгледах. В края на краищата впечатлението ми е общо взето добро, става за разпускане. Трите мацки първо бяха яко дразнещи, а после така се развиха нещата, че даже почнах да ги харесвам. А малката, лисичката, много ми прилича на Пак Шин Хье.

Мацките бяха толкова свежи,че направо ми се ще да поразпитам моя мъж дали и той няма такива бивши приятелки.

Да, обаче после честно си признах, че по никакъв начин не може да се сприятелим. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма повече, само 12 са :(

Сериозно ли бе?! Ама че финал! Точно понабра скрост и ... изчезна (понеже това не мога да го нарека финал). Развитието на сюжета просто подсказва за 16-епизоден формат. Наистина изглежда все едно някой го е одрязал накрая със сатъра.

Но пък много добро настроение и хубави образи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък не виждам какво можеше още да стане. Да, можеше да го удължат, но на принципа на ситкомите - несвързани историйки. Завършиха си го доста добре даже.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прочитайки първите коментари супер надъхана, че ще гледам нещо много яко и забавно си изтеглих сериала, но нещо не знам не ме грабна толкова. Не беше зле, но мисля, че след прочетените мнения сигурно очакванията ми бяха повече и затова не успя да ме очарова както очаквах. На места даже превъртах. Любимия ми герой - режисьора, мога да кажа, че единствените сцени които никога не съм превъртала бяха неговите. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Исках да го добутам до края, но просто няма да стане. :) Три епизода едва ги изгледах за два дни с по 5-6 паузи на всеки. Няма какво повече да го мъча.

 

+ прилично звуково/костюмно оформление

- МНОГО слаби начални епизоди и сюжет

- трудно ще се идентифицирате / симапитизирате на който и да е от персонажите

- нулева химия между главните герои

- почти никаква по-специална атмосфера в сериала

- много хаотично и като цяло скучно предадено действие, трудни за гледане епизоди

 

Лично мнение:

 

Започнах го с доста разерви. По-скоро понеже нямах нищо друго на прима виста за гледане... Началото на сериала е толкова слабо, че просто тотално загубих интерес още първите 1-2 епизода. Самият сюжет почива на много "широко-скроена" история. Едно момче (понеже за мен той си беше точно такова - момче, не мъж - мъкнещо се с гуменки, несресана коса и раничка) събира старите си бивши приятелки на едно място. Самото събиране става по абсурден начин, след едно телефонно обаждане. Добавете и една безлична девойка - не жена, понеже и тя като него приличаше по-скоро на студентка първи курс - която трябва в края на краищата да се влюби в него и да сформират главната двойка... И цялата тази каша стартира някакви боричкания, сплетни и интриги. Както споменах по-горе не съм го доглеждал и няма да го направя. Съмнява ме дали до края тонът на сериала коренно се променя. Мен лично твърде много неща ми се сториха безкрайно скучни и форсирани. Просто още от началото всичко е толкова абсурдно. Не говоря само за действието... Дори самите им диалози и отношение един към друг е странно и по-скоро "като на кино". Кастингът що годе бива. Особено "котката" беше много готина като визия, "лисицата" също, за "лъвицата" - самата актриса ми е противна, понеже винаги седи някак полу-луда. При главната двойка не усетих абсолютно никаква химия. И двамата седят отнесено и по младежки незаинтересовано. Музиката и костюмите са добри. Нищо особено или запомнящо се, но приемливи. В общи линии това е от мен. Не можах да симпатизирам на никого от персонажите. Нито ме разсмяха, нито можах да им "вляза" в положението. За мен това си беше загуба на време.и не бих го препоръчал. Има къде-къде по-добри неща за гледане. Това не беше дори средна класа...

 

 

Оценка от мен: 3/10

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забавно сериалче , бива за убиване на скуката от сивото ежедневие .... Артистите  не са никак лошо подбрани , а й сюжета е особено в началото е интригуващ .... хареса ми главният къв е ентусиаст ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е един от любимите ми сериали. Смял съм се със сълзи на очи. Страхотни бяха всички :D  Изключително приятна комедия с романтичен привкус. Най-много симпатизирах на мацката с бара. И аз подкрепям мнението на някой,че можеше да се добави още някой епизод,така сякаш свърши в нищото,но пък от друга страна,може би по-добре така,отколкото 4 епизода разтягане на локуми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...