Jump to content

Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatte Iru Darouka (2015-2023)


Recommended Posts

221945.jpg

 

Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatte Iru Darouka

ダンジョンに出会いを求めるのは間違っているだろうか

 

Държава: Япония

Година: 04.04.2015

Епизоди: 13+

AniDB

Студио: J.C. Staff

 

Плот: Историята се развива в града лабиринт Орарио, наречен още "Подземието". Вел Кланел е новак приключенец, който е почитател на "Да имаш съдбовна среща с представител на срещуположният пол" Един ден по време на приключенстване е нападнат от минотавър. Съвсем близо до смъртта той е спасен от героиня от по висок клас, Айс Варенщайн. Влюбвайки се в нея от пръв поглед той предприема мерки за да стане приключенец от нейният ранг. По късно се среща с Хестия, божество изветно като "лоли богинята" заради размерите й.

 

Бележка: Вече стрелям на посоки... поне темички да правя да се отчитам с нещо тука. :D J.C. са ме радвали с други техни заглавия с отличен хумор. Ако не друго дано поне с това се посмея. Дано да е свястно щото работата е зле! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е кой знае какво, но пък има и интересни неща. Такива rpg-like сетъпи винаги са ми допадали ама с изключение на "Кулата Друага" май няма да видя нещо наистина запомнящо се. След разочарованието със САО обаче май претръпнах и затва ще си го изгледам тва. Главният герой тук не е нещо нестандартно, но пък има шанс да израстне и да стане машинка. Лолито си е лоли...поне са й сложили млекоцентрали за разнообразие. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Арта е кофти да...хич не ме кефи как са направили главните герои. Иначе някои от второстепенните биват и на места бекграундите са интересно направени ама като цяло действително си е излагация. Чак не вярвам, че е работа на JC Staf..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прочетох му мангата на тва или поне до последния излязъл чап тъй като се чудех в каква посока ще тръгне действието тук. Историята не е чак кой знае какво, но пък поддържа интереса и става за разпускане. Все пак не виждам как ще се издигне над нивото на посредствеността, но пък е важно, че не е под него както доста други заглавия в последно време.

Попаднах и на доста интересни статии в един от големите и популярни сайтове за анимета и се оказа, че тая Хестия си има солиден фенклуб. Един от несретниците дето беше посмял да каже нещо накриво за нея си изяде бая дислайкове, но така е като плюеш по богиня с претенциите да е лоли и с два големи довода на нейна страна в гръдната област! xD

Най учудващо е че поне мен Бел не ме дразни, а обикновенно такива герои от неговия типаж не ме кефят особено, когато са OP (overpowered), а с темповете с които се развива нашия човек сигурно ще си вършее из тея подземия както си иска.

Тая история всъщност можеше да е доста добра ако бяха подходили с повече мисъл и по сериозно към нея, но това важи с пълна сила и за САО и за останалите такива rpg-based манги и анимета. Така или иначе като гледам продажбите на мангата, авторът и определено не може да се оплаче.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой квото иска да си говори,за мен това е едно от най-готините анимета,което съм гледал. Много хубав арт,готини персонажи и интригуваща история. Бел е голям симпатяга и не случайно и магнит за жените,богините и т.н. Хестия,аххх,страшна сексс бомба. Една от най-секси и забавни богини евър.

Нямам търпение за втори сезон и отново да се потопя в атмосферата на това прекрасно аниме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми оказа се, че ще има продължение и дори ще е сега лятото:) Заглавието беше прилично(трябва да има и такива, че иначе няма да разпознаем истински хубавите:D) и смятам поне да започна втория сезон, пък дали ще го довърша...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...