Jump to content

Recommended Posts

Аз съм го зарязала, следейки само разказите тук, но сега ме заинтригувахте, особено, ако и кравешкият поглед се е задействал.Няма как да пропусна да видя, нещо, дето ще отнеме първенството на "Бали" - тия трябва да са извънземни. :28558:

Превъртях го за 5 минути.

Само едната кръв по бялата рокля се иска, за да се приближи  малко до "Бали", но едва ли.Така, че-  ще си остане просто бозаво тъп, на път за  първата брачна нощ.

Мики, да беше влязъл в казармата с Хиро, а не да се забърква в тая недомислица.Колкото до химията, на тая не и се намери мъж , да и се получи, а все расови и ги избират,  нищо че си играе хубаво. :28558:

Не, не, не! Нищо и никой не може да отнеме първенството на финалните сцени на "..... в Бали"!

Те са самото съвършенство!

Онези бели  чаршафи! Отнесено отдъхвайки си след страстен секс, и то с кого?, мацката разбира, че всъщност е влюбена в другия, оня - мухльото, дето само моите удари не го млатеха по земята. А пък той, този мухльо, взе, че ги гръмна. Пръски кръв по белите чаршафи, а тя с изтъняващ глас (защото умира :28558:  ) му прошепва, че го обича! И - оп, гушна букета! Защо гледахме 20 серии! Разказаха ни играта тогава.

Това чудо нищо не може да го надмине!

Edited by bealonenomore
  • Haha 1

Хаха, последните 2 серии ще си ги гледам като комедия, като гледам коментарите. Нищо де, не ми е било скучно, макар че наистина колкото и да му адвокатствах на сериала, нямаше как да си затворя очите и аз за 14-та серия. 

Айде и малко позитив да има - с едното око си се гледа съвсем добре ;) А и за щастие не остана много, та ще се понесе леко:)

А от предния епизод ми хареса сценката с дулото/челото в стъклото - наистина мнооого добри кадри, изразиха с около сто пъти повече неща, отколкото всичките недъгави диалози преди.

Мен отново ме покъртиха "романтичните" сцени - ненужни замечтавания, пясъци и миризливи проблясъци... А миризливите - неподвижно висящи на фона на прехвърчащи на вятъра листенца :28558: Да й беше нарисувал едно графити на някоя стена по-добре, та да има връзка с главния мозък. Но режисьорът явно е искал МОСТ:)

Та - сега чакаме мъките на доказано най-добрия актьор от сериала да финишират драматично в последния еп:) Пичът определено отмъкна прожектора, даже много автентично го боля. С тая вечно невъзмутима физиономия да направиш два противоположни образа си е постижение от класа.

Да, лошият батко направи роля и мисля, че оттук нататък ще го гледаме доста и не само в отрицателни роли. Че и симпатяга! Само на мен ли ми се струва или доста, ама дооста мяса на Ким Хьон Джунг?!?

Наскоро го гледах в първите епизоди на "Алис от Чонгдамдонг", там беше един многострадален Геновев... да го ошамариш през екрана ей така, както си седиш и гледаш! Но и това показва, че добре му се получават ролите.

Желая му успех!

То и аз все така незадоволена и неудовлетворена стигнах до 15 епизод :28558: . Все се заклевам с тази мома сериал повече да не поглеждам, ама този път и Мики ми лазеше яко по нервите. Убиецът спаси сериала, ако изобщо може да се каже така. Доста боза изпих този път, ама ще го завърша, ей така , за историята, да отметна и него.

А от предния епизод ми хареса сценката с дулото/челото в стъклото - наистина мнооого добри кадри, изразиха с около сто пъти повече неща, отколкото всичките недъгави диалози преди.

Да, и мен тази сцена ме впечатли, може би единствената, която успя да ме развълнува по някакъв начин.

Девойката в главната роля според мен доста допринася за лошото качество на сериала, струва ми се повърхностна, неестествена, сякаш се опитва да накара пубиката да хареса нея самата, а не да изиграе различен сложен образ.

Няма да си губя времето с последния епизод, надявам се някой да сподели дали има нещо, което си струва да се види.

Като чета коментарите добре,че го зарязах нищо не съм изпуснала.Може само последния епизод да погледна и товащее.

Ето, че свърши! Не съжалявам, че го гледах. Беше приятен сериал, с добри идеи в сценария в началото, заради които ми беше интересен. Да виждаш уханието на човек или животинче - много добра идея! Още по-добра, дори великолепна - убийствата с баркодовете и книгите. Безкрайни възможности за създаване на чудесен сценарий. И така беше до финалните два - три епизода. Уви. 

Прекрасно измислено и добре обяснено значението на международния стандарт за обозначение на книги. Една промъкнала се и след това потвърдена от осиновителя идея за липсващия нулев баркод. Онова първо убийство, за което той знаеше и което разследваше. Сценаристката заряза тази линия - каква глупост, според мен. Така и не разбрахме за какво става дума. За малката дъщеричка на осиновителя и майка й? Ще има да си гадаем.

Великолепен образ на злодей! Великолено изигран от Нам Гунг Мин! Великолепно! Най - доброто нещо в сериала!

Играта на останалите актьори:

Чудесна лейтенантка! Беше  удоволствие да ги гледам двамата със злодея,  защото бяха почти равни в изпълнението си. 

Мики - малко съм разочарована, но наистина имам чувството, че играеше според сценария и затова беше дърво.

Главната - момичето игра добре, не ме е дразнила, справяше се.

Но двойка от тях така и не се получи. "Милите"  им вечери заедно и крепката им прегръдка "о, колко се обичаме" ми навяваха само тъжни мисли. Човек така прегръща любимото си плюшено мече. Не любимия човек.

Недоразвита, направо зарязана, идея за това, как в онези 6 дни докторът беше водил злодея за носа. Накара го да се замисли и да отиде да огледа вещите му в контейнера, но защо на него не беше поставена поне камера за наблюдение, така и не разбрах. Защо никой от разследващите не обърна внимание на рентгеновите снимки на О Чо Рим, също не разбрах Все зарязани идеи,  които биха направили сериала още по-интересен

Добри идеи, които в последните два епизода бяха сринати. За мое огромно съжаление!

Дали да гледате този сериал? Не знам. До 14 серия гледах с удоволствие, на 15 се смях, а 16 ми беше досадна.

И последно: оставям го накрая, но не по значение, а за да наблегна на него.

Благодаря на екипа, който превеждаше сериала. Чудесен превод! Първо гледах всяка серия без никакви субтитри, а после чаках вашите. И чакането си заслужаваше. Благодаря ви!

Йон, ако не за друго, този сериал трябва да се изгледа поне заради едно. А именно великолепният злодей! Този тип ме израдва отвсякъде просто. Гледала съм Намгунг в не 1 или 2 продукции, но тук беше перфектен! Не е типичният корейски злодей и точно това радва най-вече. Ох, разкошен беше,,,

Съгласна съм с теб! Дори имах  чувството, и то не ме напусна докрая, че е влюбен в Очо - то. Само когато говореше с нея, усмивката му беше топла и завладяваща.

Приключих ! Не беше лош според мен, имаше няколко много сполучливи идеи. Мисля, че Мики и по-добри роли е правил от тази, но пък става. Малко ми втръсна от безизразни героини, които само гледат в една точка, искаше ми се да я видя в друга светлина. Злодея не беше за изпускане, сцената с дулото беше много красива. Не разбрах защо са намалени на 16 епизода обаче ? :mellow:

15 епизод ми беше прекалено лигав. Ако ги бяяха размелини със 16-ти, може би щеше да ми допадне повече финала. 

Много,много рядко зарязвам сериал. В случая не знам дали е правилно да кажа "зарязах го" ,защото това се случи след само пет минути гледане. Тотално  разочарован,за отрицателно време. Ще диря нещо по-добро на хоризонта.

Мишленце, е ти разби. Сериалът далеч не е толкова плачевен, че да се зареже веднага. На фона на доста други продукции тая година, направо е сносен. И аз като йонкавал си го гледах с удоволствие до 14. Нам Гунг Мин направи и според мен страхотна роля, гледала съм го преди в WGM и в няколко драми, направо неузнаваем. Мики пък ми хареса как изглежда тук. Него явно го абонираха за полицейски роли, вече нанайсти сериал е полицай. Сцените на "любов" и "комедийстване" лесно се прескачат, та не ми е било тегаво и с тях.

Сиера,за пет минути видях толкова глупости,колкото не съм виждал и в филм от три часа.

Седмица мъртъв,а да изглеждаш като свежа репичка няма как да стане,освен ако не си вампир. Убиеца като тръгна да я гони си смъкна ръкавиците.Защоооо? Как пък успя да и гепи платчето с името,баси и добрия дет е.Хипер смешна катастрофа и от две коли с шофьори,никой не стоеше до нея да и помогне.

.И всичко това с добавка Мики за актьор. Емии,то аз по-добре бих се справил от него,в който и да е сериал.

Яд ме е заради Нам Гунг Мин,защото го харесвам като актьор и вярвам,че се е справил добре.

Мишленце, това, че не си схванал, е друго нещо :)

Не са от седмица мъртви, а от седмица изчезнали. И си има обяснение за всичко. Това, че на 5-тата минута не се разкрива всичко, не значи, че занапред няма да се обясни. Даже помня как казаха, че са мъртви от 2 дни. А за 2 дни, ако не вярваш, прочети малко книжки, тялото не се разлага, нито започва да мирише.

Колкото до катастрофата - винаги съм се чудила как хората застиват срещу идващ автомобил. Но винаги е така - без значение какъв е филмът. А дори и да е тъпо, трябва някак да вкарат интригата и да стане развитието.

Не знам ти какво очакваш, но историята познава много по-малоумни и по-нелогични филми и сериали от този. Не мога да си изкривя душата и да кажа, че е нещо кой знае какво, но на фона на много други сериали този си е търпим... Въпреки че имаше и глупости.

Но пък си заслужава да се изгледа дори и само заради Нам Гунг. Този човек прави страхотна роля просто.

Ей, скъсахте се да го плюете... Слабо е, но е забавно сериалче, имаше си и силните момент. И да злодея направи филма! Въпреки всичко се гледа с удоволствие.

Много,много рядко зарязвам сериал. В случая не знам дали е правилно да кажа "зарязах го" ,защото това се случи след само пет минути гледане. Тотално  разочарован,за отрицателно време. Ще диря нещо по-добро на хоризонта.

Аз не знам дали можах да издържа 5 минути. Просто главните герои ми се сториха много неубедителни, а и началните сцени...