Jump to content

Recommended Posts

Аз съм го зарязала, следейки само разказите тук, но сега ме заинтригувахте, особено, ако и кравешкият поглед се е задействал.Няма как да пропусна да видя, нещо, дето ще отнеме първенството на "Бали" - тия трябва да са извънземни. :28558:



Превъртях го за 5 минути.

 

Само едната кръв по бялата рокля се иска, за да се приближи  малко до "Бали", но едва ли.Така, че-  ще си остане просто бозаво тъп, на път за  първата брачна нощ.

 

Мики, да беше влязъл в казармата с Хиро, а не да се забърква в тая недомислица.Колкото до химията, на тая не и се намери мъж , да и се получи, а все расови и ги избират,  нищо че си играе хубаво. :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, не, не! Нищо и никой не може да отнеме първенството на финалните сцени на "..... в Бали"!

Те са самото съвършенство!

 

Онези бели  чаршафи! Отнесено отдъхвайки си след страстен секс, и то с кого?, мацката разбира, че всъщност е влюбена в другия, оня - мухльото, дето само моите удари не го млатеха по земята. А пък той, този мухльо, взе, че ги гръмна. Пръски кръв по белите чаршафи, а тя с изтъняващ глас (защото умира :28558:  ) му прошепва, че го обича! И - оп, гушна букета! Защо гледахме 20 серии! Разказаха ни играта тогава.

 

Това чудо нищо не може да го надмине!

Редактирано от bealonenomore
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, последните 2 серии ще си ги гледам като комедия, като гледам коментарите. Нищо де, не ми е било скучно, макар че наистина колкото и да му адвокатствах на сериала, нямаше как да си затворя очите и аз за 14-та серия. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде и малко позитив да има - с едното око си се гледа съвсем добре ;) А и за щастие не остана много, та ще се понесе леко:)

 

А от предния епизод ми хареса сценката с дулото/челото в стъклото - наистина мнооого добри кадри, изразиха с около сто пъти повече неща, отколкото всичките недъгави диалози преди.

 

Мен отново ме покъртиха "романтичните" сцени - ненужни замечтавания, пясъци и миризливи проблясъци... А миризливите - неподвижно висящи на фона на прехвърчащи на вятъра листенца :28558: Да й беше нарисувал едно графити на някоя стена по-добре, та да има връзка с главния мозък. Но режисьорът явно е искал МОСТ:)

 

Та - сега чакаме мъките на доказано най-добрия актьор от сериала да финишират драматично в последния еп:) Пичът определено отмъкна прожектора, даже много автентично го боля. С тая вечно невъзмутима физиономия да направиш два противоположни образа си е постижение от класа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, лошият батко направи роля и мисля, че оттук нататък ще го гледаме доста и не само в отрицателни роли. Че и симпатяга! Само на мен ли ми се струва или доста, ама дооста мяса на Ким Хьон Джунг?!?

Наскоро го гледах в първите епизоди на "Алис от Чонгдамдонг", там беше един многострадален Геновев... да го ошамариш през екрана ей така, както си седиш и гледаш! Но и това показва, че добре му се получават ролите.

Желая му успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То и аз все така незадоволена и неудовлетворена стигнах до 15 епизод :28558: . Все се заклевам с тази мома сериал повече да не поглеждам, ама този път и Мики ми лазеше яко по нервите. Убиецът спаси сериала, ако изобщо може да се каже така. Доста боза изпих този път, ама ще го завърша, ей така , за историята, да отметна и него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А от предния епизод ми хареса сценката с дулото/челото в стъклото - наистина мнооого добри кадри, изразиха с около сто пъти повече неща, отколкото всичките недъгави диалози преди.

 

Да, и мен тази сцена ме впечатли, може би единствената, която успя да ме развълнува по някакъв начин.

Девойката в главната роля според мен доста допринася за лошото качество на сериала, струва ми се повърхностна, неестествена, сякаш се опитва да накара пубиката да хареса нея самата, а не да изиграе различен сложен образ.

 

Няма да си губя времето с последния епизод, надявам се някой да сподели дали има нещо, което си струва да се види.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето, че свърши! Не съжалявам, че го гледах. Беше приятен сериал, с добри идеи в сценария в началото, заради които ми беше интересен. Да виждаш уханието на човек или животинче - много добра идея! Още по-добра, дори великолепна - убийствата с баркодовете и книгите. Безкрайни възможности за създаване на чудесен сценарий. И така беше до финалните два - три епизода. Уви. 

 

 

Прекрасно измислено и добре обяснено значението на международния стандарт за обозначение на книги. Една промъкнала се и след това потвърдена от осиновителя идея за липсващия нулев баркод. Онова първо убийство, за което той знаеше и което разследваше. Сценаристката заряза тази линия - каква глупост, според мен. Така и не разбрахме за какво става дума. За малката дъщеричка на осиновителя и майка й? Ще има да си гадаем.

Великолепен образ на злодей! Великолено изигран от Нам Гунг Мин! Великолепно! Най - доброто нещо в сериала!

Играта на останалите актьори:

Чудесна лейтенантка! Беше  удоволствие да ги гледам двамата със злодея,  защото бяха почти равни в изпълнението си. 

Мики - малко съм разочарована, но наистина имам чувството, че играеше според сценария и затова беше дърво.

Главната - момичето игра добре, не ме е дразнила, справяше се.

Но двойка от тях така и не се получи. "Милите"  им вечери заедно и крепката им прегръдка "о, колко се обичаме" ми навяваха само тъжни мисли. Човек така прегръща любимото си плюшено мече. Не любимия човек.

Недоразвита, направо зарязана, идея за това, как в онези 6 дни докторът беше водил злодея за носа. Накара го да се замисли и да отиде да огледа вещите му в контейнера, но защо на него не беше поставена поне камера за наблюдение, така и не разбрах. Защо никой от разследващите не обърна внимание на рентгеновите снимки на О Чо Рим, също не разбрах Все зарязани идеи,  които биха направили сериала още по-интересен

 

 

 

 

Добри идеи, които в последните два епизода бяха сринати. За мое огромно съжаление!

 

Дали да гледате този сериал? Не знам. До 14 серия гледах с удоволствие, на 15 се смях, а 16 ми беше досадна.

 

И последно: оставям го накрая, но не по значение, а за да наблегна на него.

 

Благодаря на екипа, който превеждаше сериала. Чудесен превод! Първо гледах всяка серия без никакви субтитри, а после чаках вашите. И чакането си заслужаваше. Благодаря ви!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Йон, ако не за друго, този сериал трябва да се изгледа поне заради едно. А именно великолепният злодей! Този тип ме израдва отвсякъде просто. Гледала съм Намгунг в не 1 или 2 продукции, но тук беше перфектен! Не е типичният корейски злодей и точно това радва най-вече. Ох, разкошен беше,,,

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм с теб! Дори имах  чувството, и то не ме напусна докрая, че е влюбен в Очо - то. Само когато говореше с нея, усмивката му беше топла и завладяваща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приключих ! Не беше лош според мен, имаше няколко много сполучливи идеи. Мисля, че Мики и по-добри роли е правил от тази, но пък става. Малко ми втръсна от безизразни героини, които само гледат в една точка, искаше ми се да я видя в друга светлина. Злодея не беше за изпускане, сцената с дулото беше много красива. Не разбрах защо са намалени на 16 епизода обаче ? :mellow:

15 епизод ми беше прекалено лигав. Ако ги бяяха размелини със 16-ти, може би щеше да ми допадне повече финала. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много,много рядко зарязвам сериал. В случая не знам дали е правилно да кажа "зарязах го" ,защото това се случи след само пет минути гледане. Тотално  разочарован,за отрицателно време. Ще диря нещо по-добро на хоризонта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мишленце, е ти разби. Сериалът далеч не е толкова плачевен, че да се зареже веднага. На фона на доста други продукции тая година, направо е сносен. И аз като йонкавал си го гледах с удоволствие до 14. Нам Гунг Мин направи и според мен страхотна роля, гледала съм го преди в WGM и в няколко драми, направо неузнаваем. Мики пък ми хареса как изглежда тук. Него явно го абонираха за полицейски роли, вече нанайсти сериал е полицай. Сцените на "любов" и "комедийстване" лесно се прескачат, та не ми е било тегаво и с тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сиера,за пет минути видях толкова глупости,колкото не съм виждал и в филм от три часа.

 

Седмица мъртъв,а да изглеждаш като свежа репичка няма как да стане,освен ако не си вампир. Убиеца като тръгна да я гони си смъкна ръкавиците.Защоооо? Как пък успя да и гепи платчето с името,баси и добрия дет е.Хипер смешна катастрофа и от две коли с шофьори,никой не стоеше до нея да и помогне.

 

.И всичко това с добавка Мики за актьор. Емии,то аз по-добре бих се справил от него,в който и да е сериал.

Яд ме е заради Нам Гунг Мин,защото го харесвам като актьор и вярвам,че се е справил добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мишленце, това, че не си схванал, е друго нещо :)

 

Не са от седмица мъртви, а от седмица изчезнали. И си има обяснение за всичко. Това, че на 5-тата минута не се разкрива всичко, не значи, че занапред няма да се обясни. Даже помня как казаха, че са мъртви от 2 дни. А за 2 дни, ако не вярваш, прочети малко книжки, тялото не се разлага, нито започва да мирише.

Колкото до катастрофата - винаги съм се чудила как хората застиват срещу идващ автомобил. Но винаги е така - без значение какъв е филмът. А дори и да е тъпо, трябва някак да вкарат интригата и да стане развитието.

 

Не знам ти какво очакваш, но историята познава много по-малоумни и по-нелогични филми и сериали от този. Не мога да си изкривя душата и да кажа, че е нещо кой знае какво, но на фона на много други сериали този си е търпим... Въпреки че имаше и глупости.

Но пък си заслужава да се изгледа дори и само заради Нам Гунг. Този човек прави страхотна роля просто.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, скъсахте се да го плюете... Слабо е, но е забавно сериалче, имаше си и силните момент. И да злодея направи филма! Въпреки всичко се гледа с удоволствие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много,много рядко зарязвам сериал. В случая не знам дали е правилно да кажа "зарязах го" ,защото това се случи след само пет минути гледане. Тотално  разочарован,за отрицателно време. Ще диря нещо по-добро на хоризонта.

Аз не знам дали можах да издържа 5 минути. Просто главните герои ми се сториха много неубедителни, а и началните сцени...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...