Jump to content

Recommended Posts

Леко, приятно, на моменти глуповато сериалче, но забавно - идеално действа за разтоварване :) Нищо напрягащо и все пак ме усмихва, така че ще се догледа с удоволствие  :asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kiddo, не май, ами направо ще са си 16 :D На страницата на SBS се оказа, че вече има пусната дата за стартиране на Mask (27.05.2015 г.). Съмнявам се да решат в последния момент да правят промени, но... Така че Nikita, sorry за подвеждането :)

С рейтинг около 8, нормално да го съкратят.Рано разкриха убиеца и като няма какво да направи повече готвачът, а главната двойка издиша(от началото на сериала, най- вече ядат- поне няма да заслабнат по време на снимките :28558: )- съвсем в реда на нещата е съкращението.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tennousei не се притеснявай,постоянно пускат грешни информации и човек се бърка постоянно.Нямам търпение,да разбера какво ще се случи по нататък,за 6 епизода ще видим какво ще сътворят. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал толкова изтъпя, че последните 4 серии ги превъртам за по 5 минути. Хайде да свършват това недоразумение, че да почва "Маска" със Су Е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, току що в 15 еп. имаше нелогични безумия :)

 

 

 

Първо - полицай халосва по главата лошия, който 100 % е убиец, и без да го върже или окове в белезници директно отива нанякъде, пък оня да си лежи, щото нали е в безсъзнание :28558: Доста идиотско поведение е да очакваш престъпникът да се събуди, само когато на теб ти е удобно.

 

Второ - кражбата на снимката. Пълно безумие! Мацката се снима в ТЕЛЕВИЗИОННО ПРЕДАВАНЕ с убиеца. За него не е никакъв проблем да изкара един кадър от видеоматериала, за да се сдобие с нейна снимка. Да не говорим, че можеше 300 пъти да я снима с телефона си или да си направи едно невинно селфи с нея :28558: Колкото и да се старая да оправдая сценаристите, не намирам смислена причина той да нахълтва в дома й и да краде снимка, на която дори не може да познае дали е тя, майка й или втората й братовчедка по бащина линия.

 

 

 

Та има доволно фалове, но все пак е приятно и ненапрягащо за гледане ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз само превъртам, да разбера защо докторът остави подсказките.Ако съм изтървала и са го дали, някой да ме светне, да спра да въртя поне.Иначе, както писах  вече и за мен- изтъпя,че и душещата ми е неприятна на всичкото (малоумни полицаи) отгоре...Тия влюбено-загубените, не стига, че изядоха вече нудълсите на целия корейски народ взеха,че подкараха и тортите. :896767: Всъщност, половината екранно време  мина в манджи(готвене и ядене), тя  и любовта тук беше еквивалент на плюскане, нормално де, торти към края- прекрасна хрумка на сценаристите. :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен само "драматично-романтичните" моменти ми иде да ги превъртам - тип "Подсмрък, аз знам, че вина нямам и че ти не ме виниш, но не мога да съм с теб, щото нещо ми е криво за сестра ти..." :28558: Че я и провлачиха тази нелепа сценка с близък план на кахърните физиономии, тъжна музика, самотно отдалечаващи се фигури... Блях :) Видимо взе да им се изчерпва фантазията, че и логическата мисъл на сценаристите. Добре че няма да е 20 епизода, че щеше да стане съвсем негледаемо. Така има шансове да приключи с твърда оценка 4 от 6 - посредственичко, но приятно ;)

 

Актрисата в главната роля за разнообразие не ме дразни хич. Явно си е улучила амплоато най-сетне:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм на мнението на kcekce. Не твърдя, че е брилянтен сериал, но убиецът е що-годе умен, а и полицаите не са напълно тъпи, което за мен си е своебразен напредък в корейски сериал. Сравненията с ония бливоч "Хайд, Джекил и т.н" за мен е доста крайно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

kcekce, за снимката:

 

Абсолютно има логика, след като НЕ разпознава лицата. Той не знае коя е тя, за да си вади шот от записа или от селфи. Няма как да я я познал в къщата си и го показа. Той знае адреса на ченгето и отиде да търси нещо, по което да опита да разбере коя е тя. И ето ти снимка. Оттам нататък е лесно - детектив, снимката, име и т.н.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз понеже сега го изгледах епизода, да, съгласна съм с kiddo за втора точка. Той няма никаква представа, че О Чо Рим е дъщеря на О Дже Пьо. Не че това не може да се провери и по алтернативен начин, вместо да си вкараш детектива в дома, но знаем, че все пак трябва да има няк'ъв екшън, та им прощавам. Има доста стъкмяване, няма съмнение. Аз и по принцип не го гледам задълбочено, а правя и други неща, та ми е приятно като цяло, не се втелясвам в детайлите тоя път (за щастие :)). Харесва ми и играта на Нам Гунг Мин. Доста е крийпи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, усмихва се и постепенно виждаш как се отдръпва цялата показност на милото изражение и почва да гледа като садист, да де...

Ще го мисля до другата седмица как Чо Рим ще излезе от ситуацията, оня път с чорапогащника беше хитро. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

14-та серия беше най-зле скърпената от всички досега. На тези, които не са я гледали още и не искат да се разочароват, препоръчвам направо да погледнат края. Имаше някои добри хрумвания в този сюжет и с добре направен сценарий можеше да излезе нещо наистина качествено.  

 

Още в началото на серията се зачудих защо аджеба,

когато така и така бяха нахълтали при убиеца да го ступат, главната героиня не проследи миризмата на полицайката до тайното помещение.

 

 

Но пък нямаше да има серия в такъв случай. После спрях да си задавам въпроси.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък за жалост продължих да си ги задавам:)

 

 

Вална дъжд и всичките я гледат умно, как не може да надуши убиеца... И НИКОЙ не търси ей така като бял човек, въпреки че са проследили колата с GPS и проходът не може да е много далече! Вместо това - пак фейспалм - се СКРИВАТ ОТ ДЪЖДА, щото да не се намокрят случайно, докато някой убива колежката им. Ако се бяха поразтичали четиримата наоколо, макс. за 10 мин. щяха да намерят вратата.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даа, това наистина беше супер малоумен момент, сценаристът просто се чудеше как да губи време и да довърши намека от предната серия за проблема с дъжда, което беше излишно, но вероятно за да вкара съобразителност в героя на Мики, хахах, което също беше излишно, тоя герой го видяхме от вече 10 серии.

В тая серия ме изкефи колегата им, дето уж беше излязъл да си направи кросчето, само той стоеше убедително в цялата акция. Нито мястото беше подбрал този убиец, дето иначе всичко изпипва, нито беше нужно тая да търчи като бясна през целия град, нито малоумните пичове да се крият в храстите на педя от пътя, дали никой не ги виждаше?! Как пък Куон не надуши парфюма, дето му наляха на педалите, поне се виждаше, че е мокро, ако не друго. Му Гак ква роля игра от наблюдателницата?! Колкото да им свирне, сякаш те не виждаха през улицата, или за да я дотътри в линейката?! Но пък и убиецът кротичко и с манекенска стъпка си вървеше към пейката с идеята да я метне на рамо и да си пресече обратно до колата и никой да не се учуди що я е нарамил като чувал с картофи  :dunno:

Е, нищо де, като цяло пък е малко по-различно сериалчето, мен ме забавлява, пък и свършва, прогнозирам - с хепиенд, след толкова убити.  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, да, доволно глупости имаше:) Това с тичането уж имаше някаква "обосновка", ама доста лабава.

 

 

Май идеята беше, че ако някой от полицията я следи, ще трябва да търчи и той след нея и да се набие на очи;) Друг е въпросът, че без проблем можеше да я следва примерно човек на колело, без да бъде подозрителен :28558: Освен това вярването "на честна дума", че нашата хрътка не носи подслушващо устройство, беше просто too much:) Да не говорим, че можеха поне ДА СЕ ОПИТАТ да проследят директно колата му и самия него... Пък как така не знаеха той къде е, пък без никаква драма намериха колата му, за да я парфюмират и маркират с GPS? Или е пратил СМС с номера си за синя зона с посочен точен адрес? И да - кой нормален убиец ще покани жертвата си да се надиша сама с хлороформ посред бял ден на пейчица в градския парк? :28558: Тия хора ме разбиват направо:)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле! Петнадесета серия удари в земята много сценарии, които съм гледала!  :28558:
Слагам  си я в Златната съкровищница. :28558:

Последните около 30 минути гордо се нареждат до онези 15-тина последни минути на "Това се случи (познайте къде?) в Бали".

Да плаче ли човек, да се смее ли? :rofl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Йоне, голяма благодарско за последния коментар - спести ми 15 мъчителни часа с таз кукла, които няма кой да ми върне иначе :) Т'ва явно и МикитУ не го спасява...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама то, момичето, игра добре! Мики се представи като ходеща цепеница, ама май такава му беше ролята. Тук сценарият трябва да върви с обяснения под линия! Химия между двамата не се получи, уви.

Злодеят беше на висота. Изражението на лицето му, преходът от топла усмивка към откровен садизъм бяха изиграни перфектно. Шапка му свалям на това момче.

Всъщност има още една серия, доколкото знам. Вече в  нищо не съм сигурна! :28558:

 

 

И злодеят ще се вихри за последно!

Но, за Бога! Що за сценарий! Навън се вихри сериен убиец, копнеещ да лее кръвта на точно определено момиче. Но не! Ние ще се женим и всички ще я оставят сама. А тя, милата корейка, поливана с борова вода, за да порасне, не взе да писне! Да награби стола, на който беше разположила булчинската рокля и дупето си и да го фрасне!

Е, 14.5 серии го ловиха, после го изпуснаха! Отдавна не се бях смяла така на тъп сценарий!

 

 

В никакъв случай няма да пропусна последната серия! Злодеят и Мики лице в лице. :rofl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...