Jump to content

Recommended Posts

 В четвърти епизод се раздвижи действието,но съм малко раздвоена

кой точно е серийния убиец, доктора или готвача,може пък двамата да играят  комбина.Много ми е съмнителен готвача има нещо в това човече което не е чисто.

Иначе и двамата актьори си ги харесвам

 

Благодаря много на екипа за предоставеното удоволствие да гледам драмата с българските субки. :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я, то било елементарно, ся ще си издокарам една, мерсииии  :panda-145:

Иначе - да, не е претенциозно и върви леко, не наблягат толкова да ни показват зверствата при убийствата, за да не е твърде сериозен и мъчен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както и предполагах,че има нещо гнило около готвача,

то се оказа,че е истински  психопат.Когато готви в къщи винаги приготвя по две порции,може би има някаква синволика,а и как спокойно си похапва,изобщо не трепва,нито го мъчи съвестта.

 

Браво на Нам Гунг Мин добре се справя с тази роля,направо си го намразих.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нам Гунг е просто идеалният психопат :D С толкова безизразна физиономия го кара, че радва отвсякъде :D :D

roslava, как може да го намразиш, толкова сладък психар е :D А като вкара онази съвсем лека, почти незабележима усмивчица, адски ми пълни душичката :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kiddo,по принцип аз много си го харесвам,но само като погледне с онзи смразяващ поглед и леко иронична усмивка направо сърцето ми замръзва.Това човече е родено за такива роли. :o

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно! Пасва му отвсякъде просто. Роден е да играе зъл психопат, но интелигентен такъв, а не някой касапин с IQ 20...

Винаги съм го харесвала, но никога не ми е пасвал в романтични роли. Тази роля е точно за него - перфектен е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересен, интересен, но се гледа с едно затворено око. Поредните корейски полицаи-идиоти и супер-престъпник, подплатени с романтика тип "стиснати устни и затворени очи". Имат отлични актьори с малоумни роли, но тук все пак криминалната линия е за пренебрегване (който иска нещо сериозно по тази част отива да гледа "Missing Noire M"). Лично аз се радвам на сладураната Park Jin-joo :kissy: , която отдавна си заслужава  главна роля, но няма да се вреди от певачки и айдълки и ще й дават само второстепенни роли. :mad:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нам Гунг, просто,  прави роля след последните му, не особено впечатляващи и сериалът е на гърба му, за сега.Самата криминална линия, още от началото стана ясна, като навираха докторчето толкова в очите.Главната двойка е вяла, вяла, та чак отвяна.Много тъпа роля за Мики, сравнена с предишните му, хванат от пътя ще я изиграе, а Шин Се Кьонг що годе се оправя, но, направо изпревари Пак Ши Хе, като дръвце в целувките и  химията е минусова, а за полицаите, Дидо е казал достатъчно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна не ме бе хващала драма така, че като седнеш да няма ставане. Много е интересна, лично на мен и криминалния привкус ми допада, нищо че по-принцип не ми е любим. Шин Се Кьонг ми е някак сладка, става за ролята и ми харесват като двойка с Мики, малко им куцат целувките, но това е често срещано явление при Се Кьонг. Обаче най-много ми харесва злодея, просто много добре се справя. Стигнах до 10 серия

и нямам търпение да видя какво ще се случва, дали и главната ще попадне в затвора на готвача?.....Тя май го разбра какъв е след като прочете писмото... Не знам чакам с нетърпение да излезе 11та серия...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Яко циклят.

Все същата масова полицейска тъпота, много умната полицайка с неадекватни действия, а нашето момче с тоя телефон, баш като на кино,а нахлуването му в къща ,дето има сигурно камара камери, също детективски издържано.Да не говорим за охранаджията, дето изнудва бившия си шеф- голям ход, по-умно не можаха да сътворят, а  след номера с бележката, сигурно трябваще да квичим от възхищение.  Девойката- в ролята на  куче, дето "души", вижда всичко друго, но защо ли, само не и това, дето трябва?! Файдата от способностите и стигна  май само до кенеф маняка .Голяма надежда имах, че като се пльосна  на пода ще и се проясни мозъкът, а то взе че на любов я изби.

 

Всъщност, малко екранно присъствие на готвачът, който прави сериала- то и и за това беше съвсем скука последният епизод.

Нещото, заради което  превъртам, е  да разбера защо докторчето отстави подсказките с  книгите на готвача, при голямото му желание уж, да защити свидетелката, но може и да не ме огрее да получа отговор в гювеча, дето забъркаха.Единственото, дето ми идва наум е ,може би, за да го провокира да действува, но вече под напрежение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен пък си ме забавлява приятно сериалчето, не е дотолкова сериозно, че да ме накара да дълбая в логиката на нещата (където викаги ще се намерят пролуки и течове). Възприемам действието по-скоро от емоционалната страна - клоунесата вижда миризмите и си търси спомените, полицайчето е пълно сензитивно дърво и търси правосъдие за смъртта на сестричката си. В последния излязъл епизод взеха да развиват тегобите на образите към "взех да си спомням" и "взех да усещам". Кефят ме как играят актьорите в главните роли:)

 

Логика не се и опитвам да търся - загубена кауза ще да е;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да ви попитам,сериала колко епизода ще бъде 16 или 20.На мен сериала ми харесва,любопитно ми е  готвача какви ще ги сътвори по нататък,не ми се иска никой от главните да пострада или да умира,но нещо ме човърка за полицайката,и за бащата на Чо Рим,но дано греша.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

nikita, епизодите са 20 на брой. Броя на епизодите ги пише във всеки първи пост за дадения сериал (в основната информация, която се предоставя за сериала). Инак по темата, продължавам да "следя" сериала, но на моменти ми се струва, сякаш да мога и без него. В общи линии, добре че е готвача, за да задържа вниманието ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ги видях,че са 20 но на друго място пишеше 16,та за това попитах.Радвам се,че  са избрали сладур за ролята на готвача,такъв един невинен,а в следващия един смразяващ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tennousei, епизодите май ще са 16. Това, че в началото на темата пише колко ще са, невинаги е вярно. Често има промени в броя на сериите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kiddo, не май, ами направо ще са си 16 :D На страницата на SBS се оказа, че вече има пусната дата за стартиране на Mask (27.05.2015 г.). Съмнявам се да решат в последния момент да правят промени, но... Така че Nikita, sorry за подвеждането :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...