Jump to content

Recommended Posts

NRE0ef.jpg

 

The Girl Who Can See Smells (냄새를 보는 소녀)

                                       Страна: Южна Корея                                      

Също така известен като: Sensory Couple

По уебкомикса на Man Chwi “Naemsaereul Boneun Sonyeo”

Период на излъчване: 1 април 2015 - 4 юни 2015

Време на излъчване: Сряда - Четвъртък 21:55

Жанр: Мистерия, Фентъзи, Романс

Канал: SBS

Епизоди: 16

Режисьор: Shin Yoon Sub (Rooftop Prince)

Субтитри: Aнглийски

              

Участват:

Park Yoo Chun (DBSK / JYJ) като Choi Moo Gak

Shin Se Kyung като Oh Cho Rim

Nam Goong Min като Kwon Jae Hee

Yoon Jin Seo като Yeom Mi

Kim So Hyun като Choi Eun Seol (по-малката сестра на Moo Gak)

Choi Tae Joon като detective

Song Ji Hyo

 

Резюме: По уебкомикса “Naemsaereul Boneun Sonyeo” на Man Chwi.

Преди четири години Че Му Гак (Пак Ю Чон) губи малката си сестра в случая с убийства, наречен "Bar Code". Насилствената смърт на сестра му го подтиква да стане полицай, решен да разкрие престъплението. Но трагичният инцидент го превръща в студен и безчувствен човек.
О Чо Рим (Шин Се Гьонг) по чудо оцелява в същия инцидент, но губи паметта си. Тя не може да си спомни това, което се е случило, но е придобила загадъчния феномен синестезия. При синестезията усещанията се смесват: човек може да почувства звука, да чуе цветовете или да види миризмите. Така тя се съюзява с Му Гак, за да хване убие.

:essub:

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click: :click:

Свали с български и английски субтитри: :click: 

Свали с руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще го гледам заради Yoochun, докато успея да издържа тая смотла (меко казано) Shin Se kyung. 

Как може все да я лепват на обещаващи продукции и чудесни актьори, че да проваля сериалите. Бясна съм за пореден път. Тъкмо се зарадвах, че ще гледам Yoochun в нещо ново и като я видях тая дърварка не можах да повярвам .... за пореден път .... Окепази When a Man Loves и Song Seung Heon и понеже й беше малко окепази и Iron Man и Lee Dong Wook, а четох някъде, че е окепазила и драмата Fation King. Да му се не види, защо не я пращат да се учи на актьорство в някоя посредствена драма, ами все на обещаващи продукции я пробутват. Абе тая плаща ли си да й дават все водещи роли с първокласни актьори. Тая освен дърво никаква друга роля не може да изиграе. Все на мебелировка го докарва. Рибите са по-изразителни от нея.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1

 

Органически не я издържам тази "актриса". Като ужилена от пчела е във физиономията, безизразно лице и кравешки поглед.

И второстепенни роли не трябва да й дават.  :mad2: Горкия Мики, горките зрители  :cry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С един епизод привлякоха интереса ми и за втори. Ще видим дали така ще продължат и след това. За момента смея да твърдя, че в тази си роля или поне за момента Shin Se Kyung се справя добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно това ще е тенденцията в к-драмите: пара-способности с външен белег - цветни очи, хех... Първи епизод ми хареса. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започна интересно, ще видим как ще продължи. Мацката съм я гледала само в "Fashion King" и не ме впечатли много, но ще видим как ще се справи тук. Засега ми се струва интересен сюжета.

Само не разбрах защо онзи полицай/детектив се представи като неин баща - за да я защити ли, не знам, но предполагам ще разберем по-натам. Освен това много слаба беше идеята, че убиецът се е объркал и е убил грешното момиче, а сега като я вижда я познава - тогава как не я познава в болницата? Гърлото й бе прерязано отляво, така че е видял лицето й.... Както и да е :D

 

Ще видим как ще продължи натам :panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи епизод ми допадна, има хляб в идеята, мацката не ме дразни, кво пък толкова, трябва да изглежда и леко шантава и неадекватна, още не е наясно ква способност точно има.

Линковете за сваляне с бг субтитри  сложих в началото. Хайде да видим докъде ще го докретаме, че ако сбози, няма да ни пили нервите, като един предишен, хихих

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това май ще се гледа като текущо. Но обещавам пред себе си, че ако до четвърти епизод го сбозят няма да му се дават 1258шанса, като оная другата драма, дето ни изпили нервите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи епизод беше доста добър като цяло . Момичето не ме дразни  :28558:  :28558: тя е сладка какво сега  :rofl: . Дано да не стане пълна боза . :na2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен пък ме дразни мацката, макар,че се справя, попреигравайки доста на моменти,  за сега в двата епизода(все на Убавци я натрисат и се дъни, последно с Топчо) Не ме хвана нещо началото.Поредните тъпи полицаи , съдбоносни срещи и манджи.Ще дам шанс още някой епизод, но не като на ония ;)...  20 серии. Ех, тая казарма,основание за компромиси- един излязъл, друг влиза... :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лавандула, какво му има на момичето? Не преиграва повече от останалите корейки. Не е някоя красавица, но е симпатяга.

А дали може да играе... То и Мики не го бива особено, та ще си паснат :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колкото до Шин Се Кьонг-склонен съм да обвиня за лошата й слава в предишните сериали сценариите и режисьорите-ролите й бяха на дърво с кравешки поглед и тя това играеше. Обаче след " Tazza 2", където показа скрити..., хм, заложби, :28558: е решила да излезе от предишното русло и да се поразчупи. За което можем само да я подкрепим. :up: Тук не трябва да обръщаме толкова внимание на сценария, защото дупките и недомислиците могат да ни откажат от гледането. Но сериалът не е толкова лош, че веднага да го зарежа. Да видим по-нанатък какво ще стане.

Абе, за театъра, в който О Чо Рим играе- в първия момент си помислих, че това е трупа с актьори с умствени увреждания. :cry: После се сетих, че това им е разбирането на корейците за смешно-палячовщина и малоумни реплики. Ужас и отврат! Същото е и по телевизиите им. :mad:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Досега много,много не харесвах Шин Се Кьонг,но в този сериал момичето играе и то доста добре.С Мики са страхотна екранна двойка,а пък и драмата хич не е зле.

Благодаря за превода. :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, аз поне от първите два епизода не мога да кажа, че играе добре, но се трае. Мики доста се разхубавил, преди ме дразнеше с тъпа физиономия, ама тука и аз като авторката на статията, постната от Дидо,  го намирам за доста по-привлекателен. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ядва се дотук, три епизода. Главната добре си играе, има и забавни моменти. Нямам предвид тези в "комичния" им театър разбира се, щото това там е пълна трагедия :28558: Не знам какви са тия луди, дето се забавляват на подобни постановки там.

 

Малко не разбрах какво толкова се шашкат тия корейци на синьото й око. То тогава аз ако отида там, ще ми ги избодат и двете :28558: Или най-малкото би трябвало да мятат сол през рамо всеки път, щом видят бабичка с катаракта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, аз поне от първите два епизода не мога да кажа, че играе добре, но се трае. Мики доста се разхубавил, преди ме дразнеше с тъпа физиономия, ама тука и аз като авторката на статията, постната от Дидо, тука го намирам за доста по-привлекателен. 

+1

Трети епизод- пълнеж.Ако трябва да се разкаже, какво се случи нататък, след първата минута,в която откриха тялото,  една дума стига- нищо.Аааа, пропуснах- задължителното плюскане, напиване и носене на гръб.Само хавлиените бели кърпи за челото нямаше, но надявам се да поправят пропуска.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само хавлиените бели кърпи за челото нямаше, но надявам се да поправят пропуска.

Имаше, ама в първа.

ep1prev.jpg

 

Жалко, тъкмо съм седнала на 3-та и точно тия завъртулки на пешкирчето всеки път ме хвърлят в недоумение как ги постигат, значи сега няма да спирам кадъра, за да им се наслаждавам... То е ясно, че ще разтеглят яко действието, а повече ми се щеше героят на Мики да е по-адекватен. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...