Jump to content

Recommended Posts

Тъкмо го гледам и си има БГ букви,  до 10-ти епизод.

Благодаря  за двойното удоволствие  - много добър криминален сериал + БГ субтитри!

• Haha 1

Уф, такова емоционално преживяване рядко се случва!

Невероятен сериал! Най-висока оценка, 10+/10!

Радвам се, че го гледах целия, без да чакам нов епизод следващата седмица и преведен!

bealonenomore :wub:!

Да, сериалът си има цялостен превод още от лятото :) Епизодите са само 10, затова може да сте останали с впечатление, че не е довършен. 

Един от най-любимите ми корейски и може би най-любимият в жанра!

• Like 1

Много добре им се е получило като сюжет. Е, излезе че камерите са вездесъщи и анализът става за нула време, но все пак е филм. Актьорите са много естествени. Всяка серия си е с концепция и всяка е разтърсваща :cry:Истинско удоволствие е да се гледа с този чудесен превод!

Off Topic

Ама как ги прецакаха накрая тия от сянката, извадиха им душичките на горките полицаи. Трудно нещо е справедливостта, но както каза оня гад - най-често властта диктува справедливостта...

Аз съм със смесени чувства от сериала.

Имаше изненада след първите две серии, после сюжетната линия беше една и съща,

някой път с  ненужно брутален край,  който повече шокира, отколкото да изненадва.

Прекалиха с тези камери,  които разрешиха почти всичките им  случаи. Баси гениите :D

Така и аз мога.
След смъртта на всички тия деца, можеше поне краят да не е толкова тъп.

Много добър сериал. Бутиков. Отдавна му се каня и сега дойде моментът да му се насладя. Заплетени случаи и интересни персонажи бяха вплетени в тези 10 епизода. Доста емоционални и затрогващи сцени имаше, като всеки епизод предоставяше и много елементи на изненада. Най-много ме докосна историята за брата и сестрата в 5 епизод, както и "Дом". :( Актьорската игра на главните беше на много добро ниво, а всички участвали в отделните случаи по нищо не отстъпваха. Много съм впечатлена от срещата с Канг Ха Ньол в първия случай. Приятна изненада беше за мен неговото участие. Двамата главни, детектив О и Джеймс, бяха странен тандем, видимо много различни, но и двамата стигаха до разкрития чрез собствените си методи и качества. Жалко за последвалите събития в последен епизод. 

Off Topic

Властта диктува справедливостта. Тъжно, но в реалността, в повечето случаи е така....

Интересно беше да се види, как двамата главни реагират по различен начин, изправени срещу убиеца на своите близки. Но при детектив О, емоциите бяха твърде пресни и ексалираха с решението му да стреля, и то няколко пъти....Докато при Джеймс бяха минали 20+ години и той  устоя на емоцията, и реакцията му беше чисто хладнокръвна ...

Препоръчвам сериала с две ръце за любителите на жанра. :) 

Искрени благодарности за превода. :happy: 

• Like 1