Jump to content

Recommended Posts

Стотак, Бонбонът, открай време се заиграва с каки- Га Ин, два пъти с Чун Джи Хьон, сега с Конг Хьо Джин.Пък все хубави му ги избират, да си го отглеждат- какво не ти се нрави, а и каката тук е в пъти по-класна от  алтернативата  - АзТи-то, отдето и да погледнеш, годините не и пречат ни на краката, нито на тялото, нито на очарованието, ако и да я обличат в чували  ;) 

 

 

В сесия, за Céci.

 4DeTDfTabu8.jpgunZGTkGblTc.jpg

 

Просто не ми харесва да гледам филми и сериали с актъор-актриса с голяма възрастова разлика, голяма разлика във височината или теглото. Освен ако такъв сериал не е с някакъв уникално добър сценарии, рядко му давам оценка над 3/5. Не харесвам Kim Soo Hyun с нито една от каките. Не знам точно какво не ми харесва, просто като гледам как съм оценявал сериалите, които съм гледал и съм забелязал, че е тенденция и просто не ми харесва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен пък IU ми е в пъти по-симпатична от Конг Хьо Джин. Това, че е по-малка, не я прави автоматично некласна, но да кажем, че ще си затворя очите, защото ми е ясно, че каките тук по-скоро ще симпатизират на други каки ;). Инак като образ наистина този на Конг Хьо Джин е доста по-забавен и много по-разгърнат, но все пак тя е главната, някак е логично. В края на тая серия загатнаха вече как образът на Аю е защитна маска, която й помага да понесе някак робството, на което я е обрекла компанията й, така че покрай любовното й увлечение чакам да има развитие и при нея.

 

Стотак, просто явно си свикнал да гледаш чичаци с млади жени, все пак в България сме. Тука това е нормално като въздуха. Някак съм убедена, че няма да ти прави такова впечатление, ако мъжът е по-дъртият.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм от каките, но АзТи ми харесва като образ. Приятно разнообразие е, че не са я представили като невинна сълзица с ореолче и крилца. Вероятно наистина биха били по-красива двойка със Звезделин, но идеята на сериала е друга. Също така тенденцията младеж с кака е модерна там напоследък, знаем. Не виждам проблем в това, честно казано...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стотак, просто явно си свикнал да гледаш чичаци с млади жени, все пак в България сме. Тука това е нормално като въздуха. Някак съм убедена, че няма да ти прави такова впечатление, ако мъжът е по-дъртият.

Напротив, явно не четеш какво съм написал, а пишеш колкото да се заяждаш. Една от причините Coffee House да ми хареса е, че не събраха чичото с младата асистентка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сиерка, умееш да изопачаваш думите- "некласна" е твое писание, но и аз ще си затворя очите- мир да има- въпрос на вкус, кво да правя, като харесвам слаби и дългокраки жени с излъчване естественост и стил, пред кукли.

Бързакова, наистина е интересен образ, различен от реалния и на светица и го предстравя добре, може пък и да и се иска. ;) , а с Гън Сок имаше възможност да създаде  химия, но не им се получи.Не знам, какво и липсва, хубаво играе, но химията с партньорите и бяга, сигурно е от ореола, сакън да не го опетни.Точно за това са ми неприятни всички тези народни любимки, изживяващи се като актриси- "хем вълкът сит, хем агнето цяло"- да, ама -не.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стотак, приемам тогаз, щом е равностойна работата.

 

Lawandula, то отношението е ясно още от думата "певачка", която използва някъде по-надолу в мненията, да не говорим, че ти била и в топ 3 на недолюбваните. Аю прави доста добра дебютна роля в "You're the Best Lee Soon Shin", там и химията с главния беше добра. На мен ми харесва баш поради факта, че изглежда като кукла, но все пак се усеща, че нещата ги прави с мисъл и полага усилие. Факт е, че Конг Хьо Джин изглежда много по-свободна на екрана, нормално е при все, че има сигурно около 15-ина години повече опит в бранша, а и както казах, героинята и дава доста повече пространство да пръска чар. Да не говорим, че е от този тип завеяни образи, които вече са й станали марка едва ли не. По принцип и аз не съм фен, когато айдълите ги бутат по филми и сериали, но за мен Аю определено е по-талантлива в това направление от средностатистически айдъл, а фактът, че има кукленско лице си е спънка, тъй като с него, както виждаме, идват и негативите на това да я хвърлят в кюпа на хубавите бездарници. А и в тоя ред на мисли, момичето далеч не е певачка, доста добре пее, затова има и соло кариера.

Иначе това с ореола, няма как и Пак Шин Хье, която е главно актриса, си го мъкна/е тоя ореол. Като цяло рядко се срещат актриси до 25 години, които да изиграват страстни отношения с партньорите си. Някои (като Сонг Юри, никога не успяха да надскочат тоя момент). Най-вероятно се дължи и на това, че нямат толкова опит в любовта освен на завишените всенародни очаквания. 

 

Просто не виждам как някой може да има химия с Гън Сок, след като единственият човек, с когото той е имал някога химия, е самият себе си. Да не говорим, че самата история беше тъпа, а ролята й трижди повече и това нямаше как да се спаси дори и с нечовешка игра от нейна страна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятен 6-ти епизод, вярно, с малко повечко романтика, но съвсем  не натрапчиво-блудкава.И  камеото на И Сънг Ги, с отношението му към феновете :282: , плюс новата закачка след предишната с оризовите кексчета на бенгите, защото това си е и реклама-  И Сънг Ги  ще се завръща на 2 юни с песни.

Сиера,

аз съм и признала добрата игра на любимката ти и още повече като  "кака" ;) , нямам намерение да споря безмислено ( в споменатия от теб сериал, не знам за каква химия говориш, като играеше Дева Мария), а песните и не ме вълнуват- това е "друга бира" за друга тема.За Гън Сок, няма как да се съглася с твърденията ти.Дори с любимата на И Сън Ги, Юна, дето я смятат за нетолкова талантлива като актриса и вечно и обсъждат краката, само каква  химия докара, в един също толкова безумен " любовно-дъждовен"  сериал.А колкото до страстните отношения, дето оправдаваш, че няма как да покажат- ами като не искат да ги ядат вълци, да не ходят в гората, що се бутат!

 

 Показват кухнята, а не лустросаната, виждаща се страна- това е причината да харесвам сериала-  голям процент истинна- целият фалш, на който са принудени да се подчиняват известните, процесът на производство на шоутата и борба за рейтинги в индустрията, стресът на невидимите за зрителя, но всичко това ,показано не сухо, а забавно, след встъпителните епизоди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сиера, моля те, без забележки извън темата :na2:

Гън Сок има химия с актриси, които не си пазят имиджа и/или не показват детинско поведение. Явно не си гледала "Love rain", където с Юна хвърчаха искри. 

 

Има истории извън кадър, които се отразиха на играта на АйЮ в предишната драма, нека не ги обсъждаме сега.. :bee:

 

Конг Хьо Джин ми е любима актриса, но не мога да се насиля да започна да гледам това чудо, преди да свърши и да видя "кой с кого".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми се иска Хьо Джин накрая да остане с Ча Те Хьон,но от това което виждам,много е муден,като костенурка е,а и не мога да определя какво точно изпитва,дали я възприема като приятелка или вижда жената в нея.Докато се осъзнае "Малчо" ще вземе превес.А той милия пък дали има пониятие защо се е лепнал като гербова марка за сънбето,защо продължава да прави щуротии като види,че някой се доближи до нея.или можеби не е толкова задръстен колкото аз си го представям. :28558:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама интересното, че от толкова сериали само един е имало, в който Гън Сок да има химия с някого и аз баш пък него не съм гледала.  :28558: Нищо чудно, че има химия само с най-обожаваната мадама в Корея. Lawandula, Аю не ми е любимка, просто момичето е талантливо, така че сме на едно мнение по въпроса. Както се видя и от самия сериал (визирам частта за Сън Ги), в Корея се държи на консистентността на публичния образ. Аю според мен и трябват още няколко годинки и вече ще почне да го раздава по-сериозно, макар че с това детско излъчване, не знам колко години ще й трябват да заприлича на жена. Само не разбрах к'ва е таз гора, за която говорите. Това, че на нас ни се ще да е гора, не означава, че е. И аз бих искала малко повече да се натискат хората в тея корейски сериали, ама нанайци.

 

Офтопик: ако не си "кака", прощавай

 

Както и да е, ще преживея факта, че май малчо ще е с Конг Хьо Джин. Както винаги и двамата успяват да създадат добра екранна двойка с партньора си. А на мен все пак ми се струва, че Аю този път добре представя влечението си към малкия ПиДи, демек и химията е налице.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То и на мен героинята на IU ми е любим персонаж досега, главно заради характера на героя. Даже като се кара на някой говори едно спокойно такова. Другата много вика, знае всичко за всеки, а аз такива не ги понасям по-принцип. Поне героя на Tae Hyun я успокоява малко и затихва около него :D.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма превю за следващият епизод? Явно и този сериал зацикли. Липсата на превю означава, че се бавят със снимането, което пък говори за неизяснен сценарии. Първата половина на сериала не е зле. Пак обаче са събрали актъор и актриса с 10-на години разлика, което вече взе да става тенденциозно глупаво. Аз докрая ще поддържам моя човек Tae Hyun да го съберат с Hyo Jin.

Стотак, превюто винаги е само за втората от седмичните серии. В нейния край мнооого рядко дават превю за сериите от следващата седмица, така че това не е показател за скоростта и успеха на снимане.

Радвам се, че най-накрая показаха изкуфелите старци-чиновници, на които дължим цензурата в корейските сериали и програми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако са само тези лентички около врата на Конг Хьо Джин то добре,стайлинга й е под всякаква критика.

Така ми се иска веднъж да видя това момиче облечено с хубави дрехи,

поне веднъж да изиграе роля на успешна дама с безупречен външен вид.То вярно е,че

външният вид не прави ролята,но тъй като много си я харесвам,жадувам да я видя в друго амплоа.

 

 

Най ми харесва героя на Ким Су Хьон, велико е това момче,толкова много съм смяла

когато в тоалетната си изтръска мокрите ръце към продуцента затова,че се среща с любимата му жена,открадна млякото от торбичката.Един такъв сериозен,по детски наивен,но пък се е научил да прави номера,

 

Стайлинга си е на обикновена работеща жена. Ще е абсурдно всеки ден да се носи с тежки прически и скъпи маркови дрехи. Това е една от слабостите на корейските сериали-в името на рекламата и желанието на актьорите да се обличат хубаво се получават невъзможни положения, когато едно уж бедно селско момиче се кичи с последен модел смартфон и маркови дрехи, обувки и чанти за 10000 долара, които нито веднъж не повтаря. Примерите са безбройни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно е прав Дидо.И тук и в предишния сериал, си я обличат прилично.Да не го играе кифла или баровка- дъщеря или жена , харчеща парите на чебол, пък и  ако вземат да я облекат ,като за фотосесиите и да я поразголят, другите ще изчезнат покрай нея  и няма да се забелязват, защото..., най-малкото, ще и стигат до чатала :282:За мен и е достатъчно да и се вижда даже само лицето, запазило всичко корейско и неодялано от хирурзите по идеалния стандарт.а другото с играта си го докарва.

За чантите и телефоните е повече от фрапантно, ровят по контейнерите, но с последни модели! :896767:

 

Любимата пък на нашия Убавец- градинар, дето майка и и дава джобни и живее в съборетина накрай града, е със сандали "Валентино" в 15 епизод, на които стабилно наблегнаха на обуването от Мин У на пейката.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стотак, превюто винаги е само за втората от седмичните серии. В нейния край мнооого рядко дават превю за сериите от следващата седмица, така че това не е показател за скоростта и успеха на снимане.

Радвам се, че най-накрая показаха изкуфелите старци-чиновници, на които дължим цензурата в корейските сериали и програми.

Въпросът е, че в края на 2-ри и 4-ти епизод имаше превю, а в края на 6-ти не. Къде е логиката?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпросът е, че в края на 2-ри и 4-ти епизод имаше превю, а в края на 6-ти не. Къде е логиката?

Логика в корейски сериал? :dunno::cry:Мениджърката на Синдито-уж супер-дупер голяма продуцентска къща, не знае коя е Сандара Пак и към коя агенция е? Толкова за логиката. Може целта да е било да направят смешка, но се е получило тъпо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми харесва тоя сериал - и забавното - забавно, и отношенията - отношения. Бая се смях днеска на 7-ми епизод. Изкефи ме офис мениджърката от руската мафия как щеше да пребие Ким Джонг Гук :). Абе въобще, много съм доволна, ако така продължава, сигурно ще си го изгледам втори път, като свърши.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно и без бой си признавам, че огромна част от кефа ми го доставя конфузния секретар на гадната мениджърка. Така да му лепне на тоз' тип образа на трепетлика - вече втори път го гледам и не мога да откъсна очи от него!

 

Забавна ми е АзТи как манипулира всички, симпатичен ми е страхливо-нахакания Звездьо, леееко ми е дразнеща Хьо Джин, а Те Хьон си остава една голяма въпросителна. Точно както си трябва по сценарий. Капитан Кук определено внася колорит, а офис мениджърката е ледена хала, която с удоволствие бих гледала в словесна битка с мениджърката (разкошни актриси!).

 

Харесва ми сценарият. И някои реплики. И толкова обикновения им външен вид. С изключение на Хьо Джин, която дотук само веднъж беше с нормален вид - в Ни бой са, т'ва йе любОфф. (И не, Дидо, една нормална работеща жена не изглежда така. И неработеща също. Не става въпрос за цена на дрехите, а за стил, който при нея бяга с 300км/с като я види. Не е нито достатъчно оригинална, за да сложим "стила" ѝ в раздела "Творческа личност", нито е достатъчно балансиран, за да го пратим при "Офис облекло". На моменти изглежда все едно се връща от "дупешка" дискотека в зората на диското в БеГе. Особено с тоя нашийник... Толкова от мен по темата.)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...