Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Let's Eat 2 / Да Хапнем 2

식샤를 합시다 2

 

Страна: Южна Корея
Жанр: драма, романтичен
Тв канал: tvN, понеделник и вторник 23:00 ч. корейско време
Период на излъчване: 6 април 2015 г. -  2 юни 2015 г.
Епизоди: 18
Режисьор: Park Joon Hwa
Сценарист: Lim Soo Mi

Субтитри: Английски

Свързани драми: Let's Eat, Let's Eat 3

 

В главните роли:

Yoon Doo Joon (Highlight) като Koo Dae Young

Seo Hyun Jin като Baek Soo Ji

Kwon Yool като Lee Sang Woo

    Kim Hee Won катo Im Taek Soo

Hwang Seok Jeong като Kim Mi Ran

Jo Eun Ji като Hong In A

    Hwang Seung Eon като Hwang Hye Rim

Lee Joo Seung като мистериозен младеж

 

Сюжет: Продължение на Let's Eat (2013-2014), което ще представи приключенията на застрахователния агент Ку Де Йонг (Юн Ду Джун) и неговите нови съседи.

 

Off Topic

 

 

Свали с английски субтитри :click:

Свали с английски и руски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

 

[2015.06.02] Let’s Eat 2 OST

 

 

1. Delicious - Kang Nam
2. With You - Kim Bo Kyung
3. Up & Down - Seo Hyun Jin feat. Risso
4. Paradise - JANNABI
5. A Different You - Urban Zakapa
6. Why Don't You Know? - Yang Yo Sup of BEAST
7. Tea for Two - No Hyung Woo
8. Mukbangjuksul - Joo In Ro
9. 숟가락 행진곡 - No Hyung Woo
10. Maybe You - Choi In Young
11. Evening Waltz - No Hyung Woo
12.  Little Dongas - Lee Jong Soo
13. Samkyupsal - No Hyung Woo
14. Dining Room - Choi In Young
15. Daeyoungeun Waensooji - Joo In Ro
16. Ohgyupsal - No Hyung Woo and Joo In Ro
17. Flute Polka - Lee Jong Soo and Yang Sung Woo
18. White Pig - Joo In Ro
19. Diet Bass - Shin Han Soo
20. Flight to River - Various Artists
21. Brunch Cafe - No Hyung Woo
22. Behind - Choi In Young
23. Breakfast With You - No Hyung Woo

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, и аз я харесвам нея повече. Той мляскаше безобразно, чак ми ставаше гадно, а идеята е да ми се прияде, ама не би. Виж, адвокатът беше най-якият персонаж, особено много се радвах и на Адвокат О, тая грозотия беше неповторима и очарователна тъпа гъска! хахах Като цяло нямаше дразнещ персонаж и дори мижитурката мениджър Че си имаше обаяние, (особено като го налагаше жена му). Може би детските роли бяха в повече.

Утре почвам да пускам превода на първи сезон, ще се ослушам как ще тръгне този, стискам палци да има отново весели и свежи моменти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, значи ще има превод на бг на първи сезон? Ще го повторя, че много ми беше харесал сериала.

Наистина адвоката беше уникален персонаж. Сега го гледам в Persevere, Goo Hae Ra, там също е

голям шемет и забавен образ :28558: . Радвам се, че ще има и втори сезон  :up: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В този сезон лидерът вече ще използва легло. Еволюирал е, хах.
Както и първи сезон, ще гледам сега и продължението заради Ду. Главната героиня е симпатяга, очевидно ще прилича много като образ, на този на И Су Кьонг от първи сезон, макар историите няма да имат нищо, нито двата сезона ще са свързани.
Лидерът трябва да се подкрепи.
Ким Хи Уон също е в каста този сезон. В Misaeng: Incomplete Life и във филма Cart (когато преби от бой Кьонг Су), ми бяха толкова противни героите му, че само като го видях и изтръпнах. Дано тук ме накара поне малко да му симпатизирам, за да не го свързвам само с отрицателните му превъплащения на екран, въпреки че самият актьор наистина играе отлично.

Новият тийзър. Лидерът беше цяла седмица в Япония и бяха прекъснали за малко снимките с него, но от вчера отново се е включил с пълна пара.

Shall we dance, Doo Joonnie?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре започна, а е и хубаво, че направиха връзка с първи сезон и показаха познати герои.
Няма Бараши, но пък има един нов мъничък сладур, нещо като Бараши 2. Голям бонбон. Очевидно кучето ще играе роля и тук, а и ще внася допълнителен колорит в епизодите.
Имаше много храна... Както бях хапнала, коремът ми застърга отново, докато гледах първи епизод. То на вкус едва ли ще ми допаднат корейските манджи, които опитаха, но на вид - го докарват, съблазняват с тези ястия (то това е и целта).

Лидерът... Доволна съм от него, а и той винаги е знаел какво прави, що се отнася и до изявите му като актьор, въпреки че не за това си е подавал документите, както се казва, в Cube Ent. Всички B2UTY сме доволни от него.
Сцената с аджумата на дивана ме напуши на голям смях. Има доста комични ситуации в първи епизод.

Излезе и първа част от саундтрака, но все още не я виждам никъде, освен в корейските музикални сайтове, за съжаление (иначе бих споделила линк). Парчето се казва Delicious и е на Кангнам от M.I.B. Страхотно е, много ми хареса и ще го слушам често тези дни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е щом има куче зрител съм. Въпреки че идеално щеше да е основния състав от 1 да е на лице и в 2. Главната актриса от 1 и цялата адвокатска кантора бяха чудесен каст-комбинация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Същата порода, така дисциплиниран и умен като Че ГеБара (Бараши), но е все още мъник. Много сладко животинче.

Честно казано, не усетих липсата на И Су Кьонг. Новата актриса, която виждам за първи път, ми допадна. По жестове, мимики и реакции напомня много на И Су Кьонг, а и героините са близки, като характери.

 

Eто го парчето на Кангнам - Delicious, първата част от саундтрака на втори сезон. "Красавиците" го качиха.

 

https://www.youtube.com/watch?v=o_HcX_LD_3w

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не може изобщо да се сравнява с първи сезон! Тук не огладнях дори и мъничко! Ще го гледам като отделен сериал - сигурно ще е забавен, но не е като първия! И да, нищо не може да се сравни с Бараши! А тези бабишкери силно развалят атмосферата! Все се взирах кога ли ще им падне ченето. Главната от първи сезон осезаемо липсва!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бях напълно отвратена на втора серия! В първи сезон нямаше пиянски изпълнения, а тук направо се оляха! Колегата е страшно противен, а такова гнусно поведение с пикаене по стълбите не съм виждала в корейски сериал. Определено не ми се връзва с идеята за сериал за апетитни корейски манджи. И тази история на главната за върли диети и точене на лиги по каква да е храна не ми харесва! Главната от първи сезон беше чревоугодничка и си подбираше храната, а за тази количеството е по-важно от качеството. Палец надолу!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ви кажа, радвам се, че тук има хора, чието мнение зачитам и ми помага. Точно щото докарах превод на първа донякъде и не мога да я довърша, рекох си, че аз не съм наред, понеже все свързвам и правя съпоставка с първия сезон и ми липсват тамошните герои. Точно Те Йонг не ми беше особено на сърце и в първия сезон, та без никаква гузна съвест (щото ми се щеше да му напишем и тоя сезон) го захвърлям тоя сериал, ако нататък вземе да си струва, свиркайте.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аууууу, е сега вече ме линчуваха!

Обещавам да гледам и да докладвам, ако се оправи. Голям фен бях на първи сезон, много ми се иска този да е поне подобен, ама...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не можах да разбера дали това е продължение или съвсем различен сюжет, който използва образи от предишния сезон. Ако е продължение, какво се е случило с героинята на И Су Кьонг?

 

А по въпроса за бабите - ами нашият човек във втора серия каза, че в Корея няма такива. Ако са по-големи, са нуним...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Водят го като продължение. В първи епизод главният каза, че са се разделили с главната, но не обясни защо. Във втори сезон само главният ще е същият от първи сезон. Всички други са различни. Което е огромна загуба - не само главната от първи липсва, а и другите герои - онази дето се изживяваше като красавица, адвоката, малката съседка и Бараши :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали обещах да гледам - изгледах 3 и 4 епизод и бързам да докладвам. Ако се гледа тоя сериал като самостоятелен - не е толкова лош, има и забавни неща. Обаче ако се гледа като продължение на първи сезон е голямо разочарование! Ама не може цяла серия само веднъж да покажат как ядат и то това да е в индийски ресторант индийски манджи! Срам голям! Толкова ли няма какви други корейски манджи да ни покажат, че така се излагат! А пък тоя пияндурник, колегата на главния, ми е толкова противен, мазен, гнусен и безобразно нахален, че ми се повръща всеки път като го видя, а особено като почне да яде!

Кучето тук почти няма роля и рядко го показват, а и маймунджилъци вече не прави.

Предимно показват главния как яде и тоя път се пресилва чак да мляска. Никакъв апетит не ми идва. Спокойно може да се гледа и от хора на диета, а той може би точно за това е и нагласен - с тая вечно гладуваща главна!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, добре че наминах оттук, преди да почна втори сезон :28558: Отказахте ме успешно;) Доколкото разбирам от коментарите, хепи-ендът от първи сезон плавно е преминал в слопи секънд. Язък за нещастно влюбения адвокат и за шашавата нуна, която сигурно след поредната раздяла ще е развила нова параноя и ще остане самотница до гроб... Ако са сменили тези персонажи + безподобната рибоглава адвокатка с някакви криви и кресливи баби, хич не ми се гледа какво и как ядат :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...