Jump to content

Super Daddy Yul (2015)


Recommended Posts

Купона продължава с пълна сила. :28558:

Майката е невероятна,като трябва да защити семейството си.

Как ги наплаши двете кокошки в асансьора. :rofl: 

 

Бащата вече пък започна да става "баща-мечта" и очаквам да се вразуми по някакъв начин майката,да се пробва на някакво  лечение.Надявам се,че  ще има стимул за борба с рака като вижда какво ще изпусне/любещ съпруг и невероятно детенце/ ,и да проумее каква болка ще им причини след нейната смърт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хех да тва в асансьора беше култово! xD И аз се изкефих като им сви сармите. Особено тая аджума с претенциите направо си плачеше за такова нещо ама и докторката се изложи на партито. Дядовците обаче обраха точките в тея епизоди...големи образи са и тримата! :D Размислите на таткото на Йол за живота в армията като легна при наборите дето се бяха наквасили на въпросното парти направо щяха ме уморят! xD Май между тея новосформирани авери ще има шоудаун за сърцето на бабката, което предвещава доста интересни неща! :D

Ми Ре вече взех да си мисля, че

ще отърве кожата. Просто постоянно наблягат на тази й философия за 100-те процента и явно тепърва ще видим нещо с магнитута на "чудо", поне така си мисля, а и това експериментално лечение хич не беше случайно споменато. Може и да е по измислен начин ама наистина и на мен ми се иска тая героиня да не гушва букета накрая..

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм типично по корейски нещата навлязоха в доста сериозно русло в последните два епизода. Явно от тук насетне драмата ще измести комедията, което си е за съжаление тъй като наистина се забавлявах досега с тея образи. Не съм изненадан де, даже очаквах подобно развитие и дори действията на Ми Ре в 10-ти епизод бяха съвсем очаквани. Но наистина не мога да асимилирам подобно поведение..

след като го води за носа толкова време и беше решила да му повери дъщеря си изведнъж реши да жертва всичко само и само да запази тайната си. Вярно ако беше разбрал за диагнозата й нещата щяха да са наистина сложни, но след като му даде надежда изведнъж му подряза крилата. За човек привързан толкова към нея със сигурност ще го изживее тежко, дори по тежко от преди и пак ще я обвинява. Момиченцето от друга страна също се привърза към него и сега ще трябва се разделят...Колкото до съдбата на героинята в тоя напредналия стадий просто не виждам как ще изкрета освен ако не се случи някакво чудо! Направо си мирише на пръст финала.

Аве k-drama land на макс!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубави моменти имаше в предпоследният епизод, сега остава да изгледам и финала на цялата тази история. Имайки предвид тийзъра към него май май

Ча Ми Ре ще гушне букета...:( :( :( Просто не виждам как ще изкрета, а корейците са рязали глави и за къде по малко в името на драмата. Посланията са клиширани, но това не намалява стойноста им, а и това си е нормално следствие на сюжета известно още дори преди да излъчат първата серия.

Както вече казах не ме бърка особено как ще приключи главната героиня, но въпреки това ще стискам палци до последно тъй като героинята на Ю Ри наистина го заслужава най вече заради начина по който пресъздаде терзанията й, наистина великолепна актриса и би ми се искало да я гледам до последната минута.

Иначе имам доста забележки към начина по който беше представена тази история, можеше да е още по добре ако бяха спестили или добавили някои неща, но за това след като мине финала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Противно на първоначалните очаквания, сериалът завърши добре. Ще видим със субтитрите какво точно стана, но

 

поне нямахме труп, а напротив - имахме си сватба.

 

Хареса ми, че през цялото време не се наблягаше на болестта, а на взаимоотношенията между героите. Липсваха тръшканията и вайканията, които предполагаше сюжетът. А и като знаем как корейците обичат да драматизират и преекспонират трагизмите, тук през повечето време направо си лъхаше на оптимизъм. За което не малка роля имаше точно главната героиня с нейното поведение. Браво на И Ю Ри. След ролята й в "Чанг Бо Ри", тази тук е пълна противоположност и тя се справи чудесно. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре направен завършек действително след като

оставиха съдбата й отворена и избягаха примката на това да избират нещо категорично като диагноза тоест дали ще живее или умре. Сватбата като кулминация на взаимоотношенията на тези герои би удовлетворила всеки любител на хепи еднинзите, а неуспеха на операцията би "стоплила" всяко черно сърчице, на което Ми Ре е трън в очите.

Но аз лично не виждам как някой не би харесал тоя персонаж, не и така както ярко го изигра Ю Ри? Да имаше си косури с цялата тая прикритост и лъжи особено, но пък чара й заради особеният характер компенсираше.
Иначе като цяло приятен, разтоварващ уотч с много забавни моменти, но нищо повече. Ще започна първо с недостатъците...Сюжета беше не особено консистентен и съшит на моменти с недомислици. Едно от най важните неща тук прехода на Са Ранг от раздразнение към привързаност спрямо новопоявилият се татко в живота й нямаше достатъчно силен заряд и дори се случи прекалено рязко и  сякаш насила внушено от сценаристите на малкото момиченце по време на оная училищна пиеска. Трябваше да помислят за нещо друго, което наистина да въздейства и да покаже силата на връзката баща-дъщеря

още повече, че те в действително се оказаха такива.

Не че този момент в който й се притича на помощ беше лоша идея просто трябваше да е друга ситуация на тази така както аз го видях й липсваше нещо....а това е наистина важен момент за такъв вид сюжети.
Другият проблем е хумора. Да хумора! Това е едновременно сериозен плюс на тази продукция, но и ахилесова пета заради прекалено преекспонираните неща и най вече звуковите ефекти , които доста пъти се съчетаваха добре със ситуациите примерно котешките мяученета, подчертаващи раздразнението на Ми Ре, но и доста пъти проваляха ефекта от някои иначе сносни скечове...просто виждаш нещо забавно аха да отвориш уста се хилнеш и си се сепнал от някакъв нелеп звук!? Ето защо не одобрявам такива озвучавания за комедии, те по скоро пречат отколкото помагат. Примерно някой ситкоми залагат на фейклафа за да ацкентират на смешните ситуации, който подпомага действително ефекта от хумора, но прекалената му употреба води до досада и дори раздразнение на зрителя по редица причини.  
Другото е второстепеният каст и най вече докторчето и докторицата, които имаха мераци съответно към всеки от главните. Значи определено интересни личности тъй като и двамата са симпатични и забавни, но не ги развиха така както трябваше за да блеснат наистина и те. Защото в една добре разказана история не само главната ами и второстепенната двойка трябва да блести, а те

се събраха някак си протоколно на самият край, един вид за да не са капо и да им се оправдае присъствието.

Но пък имаха и те хубави моменти ако не заедно то поне поотделно тъй като допринесоха към сюжета в някои от ситуациите.


Като оставим всичко това Супер Таткото е една прилична комедийна продукция залагаща на силата на кръвните връзки и непримиримоста на човешкия дух най вече в лицето на смъртта. Герой като Хан Йол едновременно не е баш за пример поради незрялото си поведение, но същевременно еднопосочната му привързаност/любов към Ми Ре наистина буди възхищение. Всъщност тяхната двойка е най силният коз на тази продукция, наистина добра и ефектна колаборация с много хубави моменти, просто те радват и те карат да им стискаш палци, а и са доста забавни както поотделно така и заедно. Тяхната песен, която пееше Ми Ре беше наистина доста добро попадение и допринесе за ефектноста на някои от силните моменти на драмата най вече на онова парти за новодомци, което организираха в дома си. Като споменах това ост-то също заслужава много добри думи..групи като

и
поне при мен допринесоха за настроението, а това беше една малка част от песните дето пускаха..дори забелязах, че доста хора почти всеки епизод подпитваха в коментарите към епизодите коя била "тая песен" или кой "онзи изпълнител". :) Като цяло не съжалявам, че му отделих време, да боза е, но пък вкусна боза не вкисната! :) Ю Ри пък вече е в списъка с любимите ми корейски актриси.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...