Jump to content

Scarlet Innocence (2014)


Recommended Posts

 

nOpREf.jpg

Scarlet Innocence

 

> Алтернативно заглавие: 마담 뺑덕 / Madam Ppang-Deok
> Българско заглавие: НЕВИННА МЛАДОСТ

> Страна: Южна Корея
> Година: 2014
> Жанр: драма, трилър, 18+
> Времетраене: 111 мин.
> Режисьор: Им Пил Сонг

:imdb:


> Участват:

Чонг У Сонг

И Сом

Пак Со Йонг

Ким Хи Уон

Сон Сок Гу

Юн Се А

и др.


> Резюме: 

Професорът по литература Шим Хак Кю е принуден да се премести от Сеул в малък град заради секс скандал с една от студентките си. Там той среща невинната Док И, с която преживяват бурен любовен роман. Възстановен на работа, Шим изоставя Док И и се връща към живота си в Сеул. Осем години по късно те отново се срещат. Той - губещ зрението си и затънал в дългове, тя - готова на всичко за отмъщение...

 

ТРЕЙЛЪР

:essub:

 

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ: :click: :click:

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ: :click:

С БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ: :click:

С РУСКИ СУБТИТРИ: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Загледах снощи филма и останах със смесени чувства. Към средата ми се щеше да го зарежа, после любопитството ми надделя и си го догледах, и всъщност май не съжалявам, че го направих. Играта на Чонг У Сонг естествено беше на ниво. Но... като цяло ми липсваше някаква убедителност в този филм.

 

Благодаря за бг буквичките на момичетата.  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази актриса ми прилича на извънземно в главата, за сметка на страхотното й тяло... Феновете на Jung Woo Sung (Чонг У Сонг) също ще пълнят очи! Постарал се е човека за тази роля! Играха страхотно и двамата, което си 'Е' - си 'Е' - красиви сцени! За мен, особен интерес предизвика пречупването на една невинна психика... B) Този елемент в действието, винаги ми поддържа очакванията за по - смел сценарии. Е, можеше и по - хард ъфкърс...

Питам се кой от героите беше по - голямото чудовище... Едно самоунищожително отмъщение...И негова реплика...уникална просто - ''въпреки всичко я исках до себе си, за да гледа своето собствено отмъщение"

За зрителя липсва типичната ''тегнеща заплашителна атмосфера или непреодолима животозастрашаваща опасност, която в повечето случаи се превъзмогва по-скоро благодарение на шанса, отколкото на личните умения на героите''. Тук, трилъра е в душите на самите герои...И няма как да не я попиташ  - макар и с тази цена - удволетворена ли си по дяволите...По стечение на обстоятелствата, го изгледах втори път...Е, хубав филм е! Особено мъжката роля след втората половина - абсолютна наслада и адмирации за актьорската игра на професора! И както се казва " да простиш, означава да продължиш"...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понякога гледайки драма си казвам "абе, тия верно ли са толкова банални и наивни.", но в следващия момент си пускам филм подобен на този и получавам отрезвяващ шамар право в лицето, който ми напомня, че корейците са майстори в това брутално и натуралистично да ти напомнят, че живеем в един жесток свят, който е пълен с хора затънали в блатото на собствените си страсти и изкушения, борещи се с личните си демони и забравящи, че с действие или бездействие породено от егоизъм променят съдби. Поредният добър филм на Чонг У Сонг.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би станах свидетел на най-дългата секс сцена в историята на азиатското кино. Не знам как И Сом се е съгласила да си покаже почти всичко в тази лента. Може би режисьорът е искал да поразчупи малко сравнително консервативното корейско общество, но на мен ми се стори, че това всъщност беше излишно. Не мисля, че с нещо спомогнаха тези секс сцени за това, филмът да ми хареса повече. А той всъщност ми хареса доста. Хубав сценарии и наистина много много добри актьори. У Сонг направо ми прави кеф да му гледам играта. Гледал съм осем негови филма и всичките са били много добри, а той прави невероятни роли. Наистина е перфектен, когато играе в някой филм, в който има малко драма, малко романтика и дори малко екшън.

 

Хареса ми много и образа на Пак Со Йонг (дъщерята), която се промени коренно и показа два доста различни образа, изиграни по добър начин.

 

Много силна последна сцена.

 

И страхооооотна музика! Ще трябва да си намеря саундтрака.

 

Благодаря ви за субтитрите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм с мнението на vesy за убедителността, нещо малко му липсваше на филма, въпреки че имаше изобилие от обрати и силни моменти. Сякаш тъмното добре го бяха нарисували, но любовта  отсъстваше.

На мен например ми липсваше убедителност в първата част на филма, защо тя се влюби, и неговите емоции ми бяха неубедителни, защото се предполага, че и той се е влюбил в нея тогава. Кой беше невинния не ми стана ясно...тя доста настойчиво го преследваше. Тяхното фатално привличане също не го усетих

въпреки шантавата секс сцена на виенското колело с прелъстяване на невинното девойче и секс маратона в последствие. Чонг У Сонг беше невероятно мъжествен, но емоциите, които предаваше е на човек, който само тялом присъства там, но духа му витае някъде другаде.

 

Може би разходката, която направиха до града трябваше да бъде романтичната част, но пак не ми беше достатъчно.  Нямаше ги първите искрици, погледите,  емоцията, която те грабва у другия, когато си влюбен, нещо не ме спечелиха и затова и до половината филм само наблюдавах действието без да симпатизирам или съчувствам на никой.

Тъмните краски и отмъщението бяха по-добрата част от филма, даже не знам дали имаше нужда от отмъщение изобщо, защото главният герои добре се справяше със своето саморазрушение и без някаква чужда намеса. Май най-любимия ми образ е този на дъщерята, тя и като малка направи впечатление в сцената с майка си, а като пораснала вече нямаше спиране, изключително хладнокръвна, дете отраснало без любов.

 

Благодаря на blonde за буквичките! :subs::kissx:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как да опиша какво гледах току що. Беше ми твърде еротичен, но пък доста се бяха постарали, харесаха ми сцените. Историята обаче си беше плоска и недостатъчна, за да задържи вниманието ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Батко в лоша роля не е зле като идея, ама това тук беше доста недомаслено. Някой да обясни на режисьора, че не може да се разчита само на две, макар и много красиви, тела и показно на Кама сутра. 

Иначе добра игра. Но няма да повторя. Ако не го гледате, няма да пропуснете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...