Jump to content

Kim Min Suk (Ким Мин Сок)


Fucking_unicorn

Recommended Posts

KIM MIN SUK

spacer.png

                                                                                   

Име: Kim Min Suk (Kim Min Seok) /김민석 / Ким Мин Сок

Роден на: 24 януари 1990 г.

Ръст: 175 см

Кръвна група: В

Професия: Актьор

Място на раждане: Пусан, Южна Корея

Тегло: 58 кг

Зодия: Водолей

Китайска зодия: Кон

Агенция: Woollim Entertainment

Езици: Корейски и японски (средно)

Свири на: китара

                                                                                                                                 

През 2011 г. се явява на прослушване за Superstar K3 (ТВ шоу за таланти) с песента на Джъстин Бийбър "Baby". По-късно се изявява и на полуфиналите заедно с още трима състезатели, но е елиминиран. През 2012 г.  дебютира като актьор в драмата "Shut Up! Flower Boy Band", където играе като Seo Kyungjong, част от измислената група Eye Candy. През 2014 г. се снима в драмата "Hi! School Love On", където играе като Park Byung Wook. През ноември 2014 г. подписва договор със агенцията Woollim Entertainment.

 

Сериали:

[2023, TVING] Shark: The Storm

[2023, ENA-Genie TV] Delivery Man

[2022, JTBC] Bloody Romance

[2021, Kakao TV] Start Up the Engine

[SBS, 2021] Racket Boys - епизод 2

[2020, Kakao TV] City Couple's Way of Love: My Lovely Camera Thief

[2018, SBS] Heart Surgeons - епизод 32

[2018, JTBC] The Beauty Inside - епизоди 5 и 6

[2017, tvN] Because This Is My First Life

[2017, JTBC] Age of Youth Season 2

[2017, SBS] Defendant

[2016, SBS] Doctors

[2016, KBS2] Descendants of the Sun

[2015-2016, MBC every1] Imaginary Cat

[2015, KBS2] Who Are You: School 2015

[2014, KBS2] Hi!School-Love On

[2014, Naver TV] Aftermath

[2012, tvN] Shut Up!Flower Boy Band

                                                                                                   

Филми:

Shark: The Beginning (2021)

Man of Men (2019)

Jesters: The Game Changers (2019)

A Single Lady (2017)

               

OST:

Somehow You - Shut Up! Flower Boy Band

                                             

ТВ предавания:

2016:

Showbiz Korea

Entertainment Weekly

Celebrity Bromance - с L от Infinite

Radio Star

King of Mask Singer - еп. 59-60

Flower Crew

Running Man - еп. 304

Inkigayo - като водещ 

 

2012:

  

                                                        Галерия:                                                  

    spacer.png

                                                                                                                                   

 

bb5a70e467bcac73.jpg  f5e6005efbf70918.jpg

0d7a21068167f330.jpg  

5a86e42e8db024b7.png 

 40ea314ef0a6edce.png

                                                                                                                   

 

Награди:

2017 (1st) The Seoul Awards - Best New Actor (Defendant)

2017 (53rd) BaekSang Arts Awards - Best New Actor (Doctors)

2016 SBS Drama Awards - New Star Award (Doctors)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Охо, кой си има тема, случайно попадам на нея, но няма как да не си кажа....Гледам едно предаване в което участва това момче и с много добро впечатление оставам от него. Дружелюбен е, забавен, лъчезарен, умее да готви и въобще не прилича на годините на които е. Прилича ми на 20 годишен, честно. Оказва се, че аз съм го гледала и в два сериала, "Shut Up!Flower Boy Band" преди години като излезе драмата, а миналото лято и в "School 2015", обаче аз за училището драмата не я доизгледах, а първата вече не я помня много много и може би затова не съм го запомнила. След това предаване обаче определено ми стана много симпатичен и вече добре знам кой е...

Предаването е  It's Dangerous Beyond the Blankets , общо взето няколко човека без да знаят кои са другите отиват да живеят в различни домове за ден два, целта им е да си починат от претрупаното им с работа ежедневие.

Освен това шоу има и още едно, което харесвам, макар и заради други хора. Оказва се,че Мин Сок участва и в него, интересното е, че аз преди десетина дни като гледах участниците ми направи впечатление само L от Infinite, той е партньора на Мин Сок в техните серии , ама тогава Мин Сок даже не знаех кой е, но вчера гледам снимки от предаването, да видя кои са двойките отново и виж ти кой участва там. Стана ми смешно, за няколко дни как се промениха нещата, преди това ми бе непознат, а сега вече е човек от който се интересувам и искам да изгледам всичко с него...

Общо взето чудя се дали да не направя теми за тия предавания и там надълго и нашироко да си кажа мнението и за Мин Сок и за останалите участници, въобще за всичко.

То и без друго той от декември 2018г. е в казармата,известно време няма да има кой знае какви нови неща около него.

Dz-MLy-T9-Wk-AAS9vs.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, предстои филм с негово участие - с историческите трудно се спогаждам, но заради младежа ще се прежаля някой ден. Няма такова сладурско същество!!! Освен това участва и Ким Съл Ги - мисля, че двамата са еднакво очарователни, макар и не типични красавци. Бих се радвала да ги гледам като двойка някой ден :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи снимки на войничето на свобода :D

Снимките са взети от INSTAGRAM профила му  @samuliesword

 

Изказва благодарственоста си, че феновете са го чакали, за вида посрещане - постери в метрото.
Скоро се надява да видят по - добрата му страна . Завършва с думите, че маската е смъкната само за снимките и е за кратък период от време (свалил).

:panda-145:

https://pbs.twimg.com/media/EdYT-mGWsAAZI2Q?format=png&name=largehttps://pbs.twimg.com/media/EdYT_oLXkAEVfzS?format=png&name=large

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брей, брей, младежа е опасен ве...

Според ексклузивен репортаж от 21 юли актьорът Ким Мин Сок наскоро е задържал скрит криминален фотоапарат в кафене Gangnam, предавайки го на полицията.

Съобщения в медиите казват, че Ким Мин Сок е посетил кафене в Gangnam на 19 юли. По това време звездата е в отпуск по време на последната си ваканция от задължителна военна служба. Докато посещава кафето, Ким Мин Сок вижда мъжки индивид тайно да снима краката на жена и след като вика на индивида, той успява да задържи престъпника, докато полицията пристигне на мястото.

След като полицията арестува този конкретен престъпник, те откриват, че телефонът му е пълен с нелегални, скрити снимки на жени. Междувременно, по време на задължителната си военна служба като член на армията на РОК, Ким Мин Сок участва в информационна кампания за престъпления, свързани с цифровия сексуален тормоз, заедно с D.O. и Xiumin. 

Ким Мин Сук се записа като активно действащ войник през декември 2018 г. От 20 юли 2020 г. той е официално освободен от задълженията си.

:click:

 

Допълвам:

Ким Мин Сеок говори с информационния бюлетин DongA Ilbo за доброто си дело и той сподели, че неговият добър приятел Son Min Ho също участва в задържането на заподозрения.

Той каза: „Този ден бях заедно с моя колега Son Min Ho и съжалявам, че изглежда, че съм единственият, който съм забелязан за това. Просто направихме това, което трябваше да направим. Мисля, че всеки, който видя това, би направил същото. Малко се смущавам, че историята е станала известна така. "

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kim Min Seok ще бъде в star1...

Той споделя, че се е чувствал щастлив в продължение на седмица след приключване на военната служба, но се чувствал като да се върне в звеното, тъй като нямал активен социален живот 

Той желае да поздрави феновете чрез повече проекти.

Eg-Oj-Sh3-U4-AA4-KIH.png

 

Off Topic

 

Eg-Oj-UKj-Uw-AAPO-f.png Eg-Oj-V-IU0-AEkfu-R.png

 

Kim-Min-Seok-2.jpg

 

Сумпи: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И в нова фотосесия за списание The Star.

Off Topic

 

Ким Мин Сок сподели мисли за личността си, как избира драмите си и друго със списание The Star.

В интервю, последвало фотосесията му, Ким Мин Сок каза: „Върнах се, след като завърших успешно военните си задължения.“ Той също така разказа за опита си да позира за „The Star.“. „Снимах живописно с диван, маса и стол“, каза той. „Обикновено не съм добър в позирането за снимки, така че съжалих. Но работих усилено и се забавлявах. "

Ким Мин Сок, който често играе ярки и оптимистични персонажи в драми като „Descendants of the Sun” и “Doctors”, обясни как решава към кои драми иска да се присъедини. „Ако е забавно, ще го направя“, каза той. „Ако мога да се свържа с героя, не съм склонен да мисля прекалено за това.“

Той продължи, „Когато погледна назад, мисля, че просто потърсих драми, които изглеждаха добре. По това време трябваше да отида в армията и си помислих, че не трябва да се оставям да бъда забравен, независимо от всичко, но сега не съм сигурен. " Той добави през смях: „Но е минало много време, откакто не съм излизал в обществото, така че мисля, че ще ми трябва много помощ от моята агенция.“

Запитан за истинската му личност, Ким Мин Сок каза: „Аз съм като възрастен човек. Аз съм на възраст, в която приятелите ми се женят и отглеждат деца и тъй като имам бебешко лице, не съм сигурен как трябва да подхождам към хората. "

Тогава той каза: „Когато работя, се опитвам да бъда възможно най-нежен. Но отвътре имам черти на старец. "

Актьорът размишлява за своите 20-те. „Живеех така, сякаш воювах и беше наистина интензивно“, каза той. „Дори си помислих:„ Наистина не ми се наложи да стигам дотам. “В бъдеще, вместо да съм изключително амбициозен, аз просто искам да вървя по течението. Бих искал да бъда спокоен, докато работя. "

Ким Мин Сок сподели какъв е той по отношение на запознанствата. Той каза: „Различен съм в зависимост от човека, но аз съм от типа, който да се приспособя към него. Не решавам как да се отнасям към тях въз основа на собствените си мисли, но им показвам личността си, докато се приспособявам към тях. "

Пълното интервю и снимки на Ким Мин Сок можете да намерите в септемврийския брой на The Star.

 

 

kim-min-seok-3.jpg kim-min-seok-2.jpg

 

Off Topic

 

kim-min-seok-1.jpg

 

kim-min-seok.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пуснаха клип от времето когато е снимана фотосесията му за The Star.

더슷하 촬영장 Vlog | 연예인 힘들다..☠️ 김민석이 제대후 촬영장에서 정신 혼미해진 사연은?!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съобщено е, че ще играе главна мъжка роля в новият филм  'Shark'.

Базиран е на  webtoon със същото име. Снимките ще започнат в края на 2020  :panda-145:

c1a884cee02f6fde.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Взел е участие в предаването The Sixthsense EP.3

Ами няма субт., нищо не се разбира от това което говорят, но се забавляват много всички там...

 

Останалите клипове: :click:

 

Допълвам...

И днес /19 септември/ качиха клип от предаването...

 

Редактирано от skofiild
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи индивидуален постер за новата му драма: City Couple's Way of Love: My Lovely Camera Thief :panda-145:

Въпрос: “What do you want to say to your girlfriend?”

Отговор: “As long as Rin Yi is happy, I’m happy!”

 

9de6d5c2834b60cb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами, участието му вече започна...

Излизат клипчета от предаването Knowing Bros.

 

 

Off Topic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Малко танци...

 

Soompi...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...