bogi_danger 25 Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Заглавие: Imawa no Kuni no Alice Оригинално заглавие: 今際の国のアリス Жанр: фантастика, трилър Епизоди: 3 Времетраене: 23 мин. Година: 2014 г. Държава: Япония Продукция: Connect, Silver Link Връзки: AniDB Сваляне: тук Резюме: Историята проследява съдбата на гимназиста Арису (Алис, англ. ез.) и неговите приятели, които биват мистериозно пренесени в опустошен паралелен свят. Но скоро разбират, че не са единствените му обитатели и че оцеляването в него си има цена. Quote Link to post Share on other sites
bogi_danger 25 Posted January 28, 2015 Author Share Posted January 28, 2015 Много е добро анименцето... Quote Link to post Share on other sites
Ragnos 473 Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 Бг субтитри Торент Торент 2 Лично на мен ми допадна. Много прилично сървайвъл трилърче, но за съжаление епизодите са само 3 и идеята им е да промоутнат мангата, която е излязла само до 48 глава. Понеже ме човъркаше какво става нататък в историята, я подхванах и нея и съм доволен. Зи драмата на места ми идва малко в повече понякога, но се преглъща. Quote Link to post Share on other sites
Tensei 0 Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 А знае ли се дали ще продължи когато мангата набере скорост или още е рано да се каже със сигурност?.Аз потърсих малко информация но с моя развален английски почти нищо не разбрах. Quote Link to post Share on other sites
Ragnos 473 Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Божа работа е, за момента няма нищо официално. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts