Jump to content

Recommended Posts

d2xk0f.jpg

 

 

Second Love

セカンド・ラブ

 

ВТОРА ЛЮБОВ

 

Държава: Япония

Година на излъчване: 2015

Епизоди: 7

Телевизия: TV Asahi

Директор: Tsukahara Ayuko

Сценарий: Ooishi Shizuka

 

Каст

Kamenashi Kazuya - Taira Kei

Fukada Kyoko - Nishihara Yui

Hayami Akari - Noguchi Ayako

Koshiba Fuka - Takeuchi Sora

Onuki Yusuke - Ichinose Yuto

Akiyama Natsuko - Ueda Haruko

Terajima Susumu - Tajima Shigeyoshi

Aso Yumi - Nishihara Mariko

Namase katsuhisa - Takayanagi Taro

 

Плот: Талантът на занимаващият се с танци Тайра Кей се проявява в ранна възраст и така той отива да учи в Германия. Наричан "млад гений" дори печели интернационално състезание. Но Кей не успява да изпълни амбициите си, понеже мечтата му претърпява неуспех. Понастоящем той се завръща в Токио и работи почасово, за да опита още веднъж да осъществи мечтата си. Въпреки че е зареден с амбиция, чувства, че си пилее времето, откакто се е завърнал в Япония. По това време се влюбва в Нишихара Юи, по възрастна учителка в елитно девическо училище.

 

Бележка: Екшън вече си намерих, това мисля да е романса дето ще следя..остава само психотрилърче да се появи за да е пълна картинката! :D Каменаши не съм го гледал до сеа, дано да не се окаже някакъв бездарен лигльо. Мацето е анонимна ама пък тъй като я гледам има хляб в нея ако не за актьорско майсторство то поне да плакна окото... :rolleyes: Всъщност точно дръзкият стил в този постер ме привлече и дано както в Last cinderella да им се получат нещата.

 

:essub:

 

 

:subs: Свали с български субтитри:  :click:  :click:

 

 :subs: Онлайн с български субтитри: :click:  :click:   :click:

 

Свали с английски субтитри :click: 

 

Свали с руски субтитри: :click: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова ми е омръзнало от нуна- романси, че няма накъде. Пък особено и Каменаши, с неговите (предполагаеми) залитания по какички. Но...Каменаши на екран, какво да се прави. Доста силен сезон тази година, има много интересни заглавия, ако и това се впише би било чудесно. Ако ли не, младежът снима и филм, ще чакам Жокера и толкова. 
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каменаши е талант, но виж избора му на роли е вече под въпрос. Най-лошото за мен е, че актьорството е помежду другото и все е в подкрепа на групата. Razzormaw може и да е само една серия, обаче си гледал го гледал младежа  :D , а иначе, въпреки всичко новината ме зарадва - липсва ми на екран и това си е.......  Малко нахалство да проява , обаче ако намериш психотрилър свиркай 

Току виж  си ме накарал да изгоня кучето и да си взема котка  :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А да верно, че има камео в mr Brain. :D

Романсите ако ги гледаме за възрастови разлики и породено от това обществено неодобрение в страни като Япония и Корея има точно два варианта, това просто е единият, затова и мен не ми пречи, а и обстоятелствата винаги са различни, а мен точно те ме интересуват. Ако са изградили действието като хората супер, ако не дроп... ^^

keva без котка не е работа със или без психотрилъри... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей и една от слабите роли си му нацелил, друг  сериал имах предвид с едни момчета със „съмнителна сексуалност“ ( честно на онова щом е преодоляна първата серия, значи всичко останало може да се преглътне) :)

 

кучето ми е твърде зло и не търпи котки, а аз обичам повече псетата, но напоследък ми е мъчно за котките и им налитам :)



 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм еми аз така или иначе от филмографията му съм гледал само това епизодичното появяване в mr Brain и то даже не си спомням за него. xD Щом викаш, че играе човека и има талант начи още по добре, няма се ядосвам с бездарни отигравания. Колкото до тея роли с обратните наклонности не знам как може някой ги гледа изобще и как могат да се толерират от който и да е уважаващ себе си сценарист или директор ама явно като има публика за тях се толерират такива неща...в странен свят живеем! :slap:

Кучетата по добре да не ти казвам кво мисля за тях... catz ftw!!! ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама и аз съм един психопат, ето за това говорех http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=945 title="Click Me" rel="nofollow external">click-me.gif, помня, че много се смях на коментара ти, но от спортна злоба продължих да гледам , че и накрая си му свикнах  :28558:

 

П.П Когато не са към форума работят, но теми ли са, не се отварят .Yamato Nadeshiko Shichi Henge - за това чудо на майката природа говорех. За Марс,за пореден път да си кажа : благодарение на теб, не се чувствах като извънземно и жадно попивах всички отрицателни коментари дето изписа, но и заради тебе го гледах пак. Казах си, той човека има право да го псува, поне го е изгледал, а аз на трета серия да го зарежа :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не бачка линка :D ама да не говориш за Марс? там вярно, че имаше един г-образен ама не това беше основната причина да го дропя и да зачеркна Тайван като зрителска дестинация

 

ПП Олеле майко верно, че съм го гледал или както се оказва опитвал да гледам това....нещо! :blink: Бре явно репресивните методи за неприятните спомени на мозъка ми наистина работят! Сега остава да забравя, че съм гледал корейската версия на Liar Game, стискайте палци приятелчета! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъв е този постер? Акира шок! И аз имам повече вяра на Жокера и ще си чакам филма. Там Каме пак играе с Кьоко, но в шпионска история. Тук може и да хвърля едно око. Този сезон наистина има доста интересни предложения. Психария също очаквам. Няма да скучаем.

П.П. Носеха се слухове за сватба между тези двамата. Може скоро да ни изненадат.

 

Интересен е кастът, все пак. Виждам името на млаката Фука, както и това на един професионален балетист и танцьор - Оонуки Юске, който се е специализирал на сцената. Да видим, как ще се представи тук. Спомням си един негов колега, Мияо Шунтаро, който преди време също дебютира в дорама с Каме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах първи епизод. Толкова много романтика, че ми прилоша. Това е сериал за безнадеждни романтици, за това аз съм до тук. Прекалено наивно, като в сладникъв розов роман.

Исках само да видя Каме, но промяна няма щом е отново в това романтично амплоа. Трябва да каже как постига този ефект - след две седмици ще навърши 29 години, а продължава да изглежда като 19-годишен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Почти ме отказа! ;D Дразнещо е ако е прекомерно сладникаво и парфюмирано и в Пепеляшката имаше опасност от такова нещо, но там вкараха интрига. Тук се надявам да има нещо завързано ако не, здраве да е дропа най лесен, пък и си имам алтернатива в дорамите дето явно ще я следя до край! Всъщност време е да я скив и нея, че тоя път буквите топли, топли за 3 еп... ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мнение след изгледан 1ви епизод дори без английски букви :lol:  така че грешки са възможни ;)

Като цяло беше по-добре отколкото очаквах :D (имах известни притеснения  :lol:  )

 

 

Романс има, но има и отчаяние. И двамата са стигнали момент от живота си, в който са на дъното, без надежда, че ще могат да постигнат нещо. И двамата са имали мисли за самоубийство. И двамата търсят някаква промяна, нещо различно да се случи, за да могат да имат надежда отново. Дори си мисля, че на този етап, това тяхното си е повече привличане и секс, отколкото някакви дълбоки чувства (които няма как да се породят толкова бързо, според мен)

 

 

Като за японска драма, сцената в леглото беше малко по-разкрепостена от обичайното :lol: приятна изненада :D

Ще изчакам и следващите епизоди, за да видя как ще се развият нещата по отношение на интригите и отношенията.

 

Полемика има и за героинята на Фукада:

 

Как баща и бил разбил семейството им чрез изневяра, пък тя имала афера с женен мъж, че сега изневерявала и на изневярата си. Тотално я заклеймиха  :lol:

 

Аз си мисля, че не бива да се съдят хората с лека ръка, ама да видим как ще се развият нещата :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Second Love ep01

 

и стрийминг с не особено добро качество обаче:

Редактирано от mrnkaloto
Покривай линковете!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миии не знам ... Ако Каменаши танцува по-малко и говори повече, ще се разберем... че има едни движения на балетистите дето леко ме хмущават... От друга страна обещаващо почна...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сюжета съвсем простичък,но не и необходим да е сложен ,че да се получи добър филм,каста  си го бива Каменаши и Фукада

страхотна двойка на екрана,само режисьорските решения на моменти са направо дразнещо наивни/дано занапред нещо му просветне на режисьора / :mad2:

Постера си го бива...но ще видим по нататък.

На всички благодаря за линкчетата :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Балетните движения на Каме бяха добре монтирани. Нищо повече. 

Не ми вдъхна никакво доверие. И двамата са с доказани възможности, но тук не виждам нищо интересно, с което да ме накарат да гледам. Кьоко стои много по-добре, когато играе с Таки, не с Каме, а Каме - с Ямапи. Дано поне съвместният им филм да е направен както трябва!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добре си стоят даже! :) Почнах го с неособени очаквания тъй като романсите не са баш моя жанр, но може да се каже, че останах доволен от този първи епизод. И двамата пресъздадоха добре празнотата и разочарованието от живота и обстоятелствата на героите си, а срещата им съответно като единственият лъч надежда. Отново доста добра операторска дейност...сцените бяха изпипани с особено подходящи бекграунди и технически похвати като размазването на образите на околните и наслагването на позите при танца на стоп кадър. Сцената пък с обляната в светлина Кьоко поднасяща бонбон към устните си, лично мен нямаше как да ме остави безразличен като представител на мъжкото съсловие, тъй че си я определям като най-любимата! :D Е вярно не може да се сравнява с къпещата се и похапваща изкусително шоколад Сатоми, но си имаше своя чар определено! Явно тук както и в друг любим японски сериал Buzzer Beat двамата ще са си опора и ще си възвръщат изгубеното самочувствие в процеса на сериите, но историята има потенциал за да достигне солидна дълбочина стига да вмъкнат достатъчно количество драматизъм във взаимоотношенията им.

 

arx1423752552n.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, стига Каменаши да не танцува.. Милият трябва да го монтират на ултра-бавна за се впише... но се надявам толкова танци да стигат за 5 епизода поне. Да не гововорим като се сгъне начално седнал колко странно изглежда.. но това е от позата, не е от Каменаши, няма как с такава поза да приличаш на нещо...

Иначе и на мен романса не ми е в повече... Даже ми допада доста...

----------------

Мдааа във втора е по-добре, по-малко танци и повече желание за живот ... и отвратителни околни хора, да ми дразнят любимите герои... гадове...

Не знам дали няма да е някаква версия на Мулен Руж най-накрая, шаблонът на сюжета е известен ... и със скоростта, с която пъпли едва ли ще се измени,

но пък мадамата е великолепна, Каменаши също все повече :))))))). Особено на финала :)

Във всеки случай радва ме засега...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...