Jump to content

Recommended Posts

7rozBf.jpg

 

Someone Like You (聽見幸福)

Страна: Тайван

Също така известен като: Hearing Happiness

Година на излъчване: 2015 – Януари – 11 до 2015 – Май - 24

Време на излъчване: Неделя

Жанр: Романс, Мелодрама

Канал: SET TV

Епизоди: 20

Режисьор: Chén Róng Huī

Субтитри: Английски

 OST

 

Участват

Kingone Wang - Fang Zhan Cheng

Lorene Ren  - Liang Luo Han / Wang Yu Xi

Liao William - Shen Wei Lian

Lei Nita - Xu Ya Ti

Li Angela - Wang Xiao Lin

Lee Sean - Li Bai Yan

Miao Ke-Li

Darren (Guest Star)

Hsieh Chi-Wen (Guest Star)

Yao Yuan-Hao (Guest Star)

Coke Lee (Guest Star)

Bii (Guest Star)

 

Резюме: Fang Zhan Cheng (Kingone Wang) губи в автомобилна катастрофа както собственото си зрение, така и годеницата си Liang Luo Han (Lorene Ren). Отчаян от загубата й Fang Zhan Cheng е неутешим, отказвайки дори трансплантация на роговицата, която може да възстанови зрението му. Но животът му поема неочакван обрат, когато среща Wang Yu Xi (Lorene Ren ) - жена, изглеждаща точно като мъртвата му годеница...

 

 

:essub:

 

:subs: Свали с български субтитри :click:

 

:subs:  Онлайн с български субтитри :click: :click:  :click:  :click:  

 

Свали с български и английски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри  :click:

 

Свали с Руски субтитри :click:

Редактирано от mrnkaloto
Обновена
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да повярвам, че няма никакви коментари :huh: От доста време не се бях радвала на сериалче и то от любимата ми страна. Може би, защото съм от ерата на Майк, Рейне, Ариел и Джое :bee: беше ми много трудно да преживея, че рядко ще ги виждам на екран. Но на това сериалче, ще му дам 10 от 10. Много добре беше изпипано от сценарии до актьорска игра, всичко си беше десетка! Време му беше на Кингчо да играе главна мъжка роля и въобще не се провали. Пича доказа, че е класен актьор. От трето колело, през ролята му на лош и в този сериал, направо изби рибата.

Признавам си, от самото начало много не ми хареса като погледнах за какво става дума в историята. Единственото, което ти хрумва е, че ще е поредната боза с много рев и накрая щастлив край. Ама изненадата беше пълна, сцените бяха красиви, рев почти нямаше, но за сметка на това персонажите и тяхното израстване, пълнят душата на 100%. Всичко вървеше гладко и последователно, без много обрати, но с много изненади. Персонажите бяха много земни и се държаха на годините си. Сериалът грабва още от първите минути и то по-специално Фанг Дзян, който е невероятен персонаж. За богаташче, знае как да върти бизнес и то без да играе мръсно. Умът му сече като бръснач и може би това е първият сериал, в който главният няма нужда момата да му спасява задника или да го издържа, за да се справи с живота. Напротив Фанг Дзян и Ю Си се учат заедно как да преминават през трудностите и да израстват с поуките от миналите грешки и на двамата, особено във връзките.

Сериалът е НЕВЕРОЯТЕН, гледайте го, няма да съжалявате :xaxa:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам как съм успяла да пропусна това заглавие, но благодарности, Nagisa, за поста ти. Kingone ми е слабост от години и се молех вече да му дадат по-читава роля, че с тоя талант да играе все второстепенни си е голям резил. Изключвам оня скучен, но за сметка на това прекалено дълъг сериал, дето десетки серии наред се чудеха да се женят ли или не...

 

4 епизода за една вечер не е зле, а?

Kingone е великолепен, отлична игра - съвсем очаквано. И този глас.... <3 Лорейн (или Лорийн?) е разкошна, когато не крещи. Добре, че след 2 епизод се озапти, иначе се не траеше. Но иначе в това момиче има много живот. Някак ми напомня на Меиса Куроки в лице, само дето ЛориТУ е в пъти по-изразителна. И хубава, да му се не види! Асистентът му е голям симпатяга, дано се вземат с приятелката ѝ. А тоя нейния възлюбЛен, може ли да е такъв г*з, бе?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак аз. Прекрасен сериал със страхотни актьори и много нежен сценарий. Върви леко и приятно, няма бесни драми и издънки. И, най-вече - читави женски образи! Всичките! До една! Даже вятърничавата приятелка! Ох, как ми липсваха подобни персонажи!!!! 

Kingone - Боже, колко топлина и нежност има в тоя поглед! (Че го и изкъпаха... Мале, тая мадама много палава излезе, бе! :D ) Много ме радва тоя човек, много. Ако тя размисли, взимам го аз!

Мне, избива ме вече на фенщина и точене на лиги, така че само ще препоръчам сериала на който се нуждае от топлинка и вяра в човечеството - както мъжкото, така и женското такова. Има истории, които само тайванците могат да заснемат и тази е една от тях. 20 напълно заслужаващи си епизода. <3

 

А, да не забравя - страхотен ОСТ. Великолепен! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз малко не искам да започна, защото резюмето много ми напомни на друг тайвански сериал - онзи с Крис У. Човек да каже, че светът е пълен с двойнички на мъртви годеници. 
Но пък Кингон (да му имам името :D ) е много приятен актьор, аз откакто го гледах като злодей все си чакам главна роля. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почвай, почвай. И двете си знаем, че няма да устискаш много.  :28558:

Ся сериозно, сериалът е много приятен и засяга доста теми (вкл. за донорство, осиновяване...). Не е тежък, освен това е сравнително логичен и без истерии (е, съвсем малко). Като изключим някои включвания на мадамата, направо си е мехлем след к-драмите. :xaxa:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

СТРАХОТЕН СЕРИАЛ! Скоро не бях гледала толкова добър сериал, които да ме разтресе из основи. Очарована съм от сюжета, актьорите, а главната двойка са невероятни! Така добре си паснаха пред екрана, че направо на моменти се замисляш, дали е само игра. Много добре си паснаха и на външен вид, страхотно изглеждат заедно. Сюжетът е много драматичен и много романтичен, толкова са ярки и преобладаващи тези две определения за него. Сериалът се нарежда в моят топ 5, невероятен е просто. Нямаше излишни серии или излишни моменти в сериите. Започнах от 1 с леко недоверие, а не можах да се усетя кога стигнах до последната. МНОГО ДРАМАТИЧЕН, МНОГО РОМАНТИЧЕН, МНОГО СИЛЕН, МНОГО ЕМОЦИОНАЛЕН. ЗА ВСИЧКИ РОМАНТИЧНИ  ДУШИ, ГЛЕДАЙТЕ И НЯМА ДА СЪЖЕЛЯВАТЕ ЗА НИТО ЕДНА ОТДЕЛЕНА СЕКУНДА.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста добри неща имаше тука, напълно съм съгласен. :) Суперлативите вече са написани, като се започне от Nagisa, та чак до Рали. Аз останах много доволен. Не толкова от оригиналността на сюжета, а по-скоро от начина по който беше направен. Актьорите бяха много достоверни и истински. А и тези 4-те актриси, които искаха главния в началото, коя от коя по-хубави... Как ги избраха направо не знам. Аз лично ако трябваше да попълвам анкета, коя ми допадна най-много, нямаше да мога да избера 1 отговор. :) Имаше някакви неща, които ми бяха странни. Като това как може, човек който е получил орган от друг, да получи част от .... не знам как да го кажа даже... "усещанията" на другия :) Като цъкна и аз в гугъл (както направи един от героите в сериала) излиза това. Cellular memory - A variation of body memory, the pseudoscientific hypothesis that memories can be stored in individual cells. От страничните романсчета, най-забавен беше този на сестрата и свещеника. Голям смях с тия двамата. :) На главните им се получи работата с лекота. Бяха от тия двойки, които трудно можеш да разделиш. Може би затова тези "бившите" дори не се опитваха. Особено главния, много постоянен, непоклатим и с правилни морални ценности и разбирания. И 10 жени да го искаха, нямаше да го объркат изобщо. :)

 

Супер добро впечатление ми направиха тайванците с този сериал и предишния който гледах. (Merry Me or Not) И преди са ме очаровали и съм знаел че имат потенциал за добри продукции, но сега съвсем затвърдиха впечатлението. Ще ги следя по-често занапред.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След тези суперлативи как да не го почна?

 

На 6-ти епизод и съм доволна. Има нежност, баня, интрига и един г*з, както се изрази Мимс. Определено си заслужава всяка минута от сериала, въпреки че има нещо, което ме дразни. Именно, даването на съвет, започва от яслата, докато се стигне до 30-тата годишнина, а там до едно дърво и сняг. Можеха да съкратят малко от това. 

 

Относно Кингуан, гледала съм го като трето колело и не ми е правил впечатление, но тук... Евала за играта му, страхотен е:) Че и не спортува в съботите, а какво тяло извади.

Мацките всички много чаровни, но главната е просто прекрасна. Факт, че първите 2-3 епизода пищеше, но после се мирна малко. Нямам търпение да имам повече време, че да прескоча повечко епизоди :)

 

Остава да дерзая до утре :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно за този сериал всички сме на едно мнение. :) Да си призная обичам такъв тип драми, които направо те отнасят и те карат да влезеш в размисли и страсти. :) :) :) Имам усещането, че влагат повече емоция в тях, защото самата драма го изисква. :) Определено ще го повторя без да се замисля. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разкошен сериал.

Драмата не ми дойде в повече, въпреки че си имаше нормалните тъпизми. Като цяло историята и изграждането на характерите на героите, бяха прекрасни,

но с тази сватба ме убиха.

Не знаех, че е законно, но какво ли знам аз :)

 

 

Братчето, уж беше поп, в последствие се отказа и се метна в дебрите на любовта. Сестрата и директора Уилям, кога успяха да се залюбят, не разбрах. Нещо историята им не бе доразвита. 

 

 

Нашата муцунка беше такава жертва през цялото време, въпреки интелектуалните й възможности, та ми идеше да я фрасна. Браво, че Кингуан е много търпелив.

Но химията, актьорската игра, историята разказана по този начин, беше страхотна. 

П.С. Коментарите във Викито направиха сериала адски забавен :D

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето заради такива сериали харесвам тайванско. Как пък не се намери нито една близка роднина, която да се възпротиви злобно на "бедната и незаслужаваща" богаташчето приятелка? Или поне бившата да беше дошла да скубе коса и да раздава плесници! Е имаше един господин З....к, но някак така се получи, че и за него ми беше жал накрая. Kingone Wang е страхотен с  тоя нисък и плътен тембър, дето направо ти стига до костния мозък. Много добре се справи с ролята /поне според мен/ и ме накара да вярвам на всяка мимика и жест, на сълзите и на усмивките. Момичето малко големичко ми седеше до него, но само този "кусур" ѝ намерих. Спечели ме със лъчезарност и естественост, освен това героинята ѝ беше човек, който всеки иска да има наоколо си.

Много позитивизъм и свежест предава сериала, затова - гледайте!

П. П. Още един плюс: страхотните песни на Bii и чувственият му глас /една от песните май е на CNBLUE в друг аранжимент/.

Ето тази ми е любима:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво и благодарности на Рали:bow: Спорна и успешна работа на редактора! :yes:  Обещах, че ще го гледам с български буквички  и чинно ще си чакам, въпреки че е трудно се устисква при толкова суперлативи.:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на екипа осъществяващ превода! Заслужава  го сериалът. Рядко повтарям нещо, но този с бг субтитри има шанс.

 

А за тия дето не могат да чакат  ето  го и онлайн на руски  цък

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено си заслужи превода. :) Доволна съм, че има хора, които го харесват и искат да го гледат с бг. превод въпреки, че е 2015г. :) Реших да го преведа, защото ми е един от любимите сериали. :) Екипа с който работя е прекрасен и искам да изкажа огромни благодарности на bealonenomore, защото без нея нямаше превода да е факт. Blue_Moon е страхотна, работя с нея от самото начало и искам да кажа, че няма такъв невероятен човек, като нея! Благодаря ви дами. :):):) На всички, които искат да го гледат с бг. суб, приятно гледане! :):):) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фууу, почти накрая съм( 17 серия), но взе да ми идва малко в повече. Много измелодрматизираха във втората половина. Леко взе да ми става досадно :D. Ще го изгледам все пак. Адмирации за Кингоун Уан-страхотен актьор е! Може го момчето!

То вярно мелодрама, ама чак пък толкова.:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иииии след" ред сълзи, ред сополи" сме на крайната права...всички доволни и щастливи :D. Раздвижиха сантиментлното в мен :D

 

На 10/25/2017 at 15:57, kitket написа:

Kingone Wang е страхотен с  тоя нисък и плътен тембър, дето направо ти стига до костния мозък. Много добре се справи с ролята /поне според мен/ и ме накара да вярвам на всяка мимика и жест, на сълзите и на усмивките.

 

 

Така вибриращ, с леко ръмжене тембър, че резонираше абсолютно с настроението и усещанията ми докато гледах.:wub: И само като кажеше Ю Сии и се разтапях:inlove:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Романтично, прекрасно, спокойно сериалче. Без много интриги, без много драма, без много напрежение. Мъжкият каст беше страхотен. Дори гадняра беше красив.  Ако сте на романтична вълна- това е вашия сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...