Jump to content

Recommended Posts

Ab Ruk Online / Secret Love Online

 

spacer.png

 

Off Topic

4377e79f99d35329.jpg

 

Заглавие: Ab Ruk Online /Secret Love Online/ แอบรักออนไลน์

Държава: Тайланд

Година: 2015 г.

Жанр: комедия, романтика, драма

Епизоди: 15

Wiki

 

Участват:

Ани Тонгпрасом като Аватсая

Кимбърли Ан Волтемас като Прао

Марк Прин като Пранон

Peter Corp Dyrendal като Липда

Angie Hastings като Джен

Pokchat Tiemchai като Рун

Bawriboon Chanreuang като Рут

Sumonthip Leungutai (Kubkib) като Лили

Siphan Cheuanchongboon като Санди

Ekkachai Euasangkomsert като Ран

 

Сюжет:

Аватсая (Ани) е мениджър на маркетинговия отдел в компанията Наракорн. Тя е строга и поддържа желязна дисциплина в своя отдел, с което си е спечелила прякора - „вещицата“. Но един ден всичко се променя, когато тайно се влюбва в новия си подчинен - Пранон (Марк). За да опознае Пранон по-добре, Аватсая използва онлайн чат програма, под псевдонима "Аб Рак (Твоята тайна любов)." Връзката им започва да се задълбочава, когато тайната й е разкрита от красивия и хитър изпълнителен директор на компанията - Липда (Петер). На сцената се появява и Припрао (Ким). Прао е богата, красива и умна млада дама, която току-що е завършила образованиято си в Бостън. Тя е най-големия опонент на Пранон, тъй като и двамата се борят за единственото свободно място в компанията.

 

:essub:

 

Свали с български субтитри: Тук и Тук

 

Свали с английски субтитри

 

Свали с руски субтитри

 

Снимки:

 

a47db97f77349354.jpg

d2995cd18b6c71e5.jpg

740b635bb8bef509.jpg

 

Ето ги и образите, които участват и в The Kitchen Scholar: :D

 

ae874bde8a34f6e4.jpg

6d1e486fe3458efc.jpg

 

 

Трейлър 1:

 

Трейлър 2:

 

Още снимки:

 

446d8a0e980e617e.jpg

6b1c508a1fe16981.jpg

96329d04c4c3180e.jpg

2579442f2e59ce4f.jpg

5fe96383ecb2bbd1.jpg

c4c02ea08e8f3e3f.jpg

3613cbbd22f5e77c.jpg

 

 

 

 

9c9f76ed62cb1569.jpg

 

Лично мнение:

 

Off Topic

Ани е невероятна! Това е втори неин проект след The Kitchen Scholar и съм очарована. Радвам се, че преди всичко залага на комедията. Повечето актьори в настоящия лакорн са именно от The Kitchen Scholar – невероятни образи! Макар че играят второстепенните роли – асистента на Ани, другите са колегите от офиса, внасят много настроение и смях. За Марк и Ким (МК) – любимата ми двойка, няма какво повече да кажа. Ани и Петер също много ми харесват, много химия има между тях. Доволно се посмях на 1 и 2-ри епизод. С нетърпение чакам следващите.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така и не можах да харесам Анн и Кимбърли, нещо конско ми наподобяват, въпреки че се възхищавам на артистичния талант на първата. Тук звездите бяха Анн и Марк, великолепно присъствие, естествена игра и очарование. Историята е интересна, но очаквах нещо повече като за продукция от 2015 година. Не се размина и с доста демонстрации на нелогично и направо глупаво поведение на момичетата, което беше в разрез с вменения им образ на умни и разсъдителни съвременни жени. Но, признавам, че ми беше интересно през повечето време и останах с добър привкус след определено захаросания край.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все още не съм гледала този сериал въпреки сериозните иммена, които присъстват в него. За мен лично Ан, Кимбърли и Марк са все мои любими актьори и не са ме разочаровали. Крайно време е да му дам шанс на това лакронче. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След неуморния труд, който положихме аз и моите помощнички, превода на сериала вече е факт.:es:

Специални благодарности на Blue Moon, Коколина и helyg (до която също опирах доста често), които бяха моята опора през целия път дотук.:kissx:

Като мой пръв проект {но не и последен}, много се забавлявах с героите, които са се справили перфектно.

Сериалчето е леко и ненатоварващо с много забавни моменти, и с много хубаво послание накрая, към което никой не би останал безразличен. 

Пожелаваме ви приятно гледане и се надявам след това да споделите, за кое точно послание говоря.:bow:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди, когато четох резюмето на лакорна, си мислех, че изглежда интересен и различен от повечето лакорни. Вече го изгледах целия и наистина се оказа интересен и забавен. Липсват странни и сложни пречки и недоразумения, които да пречат на двама влюбени да са заедно, няма женски бой и скучни злобни персонажи.
Хареса ми играта на Ани (играе Аватсая/Сая), Марк (играе Пранон/Нон) и Ким (играе Припрао/Прао). Ани е актриса с опит, което си и проличава, двамата млади играят естествено (най-вече в общите си сцени). На Петер (Липда/Лип, шефът) също му се получаваше на моменти. Имах възможност да се запозная детайлно с играта им. :) Затова и забелязах например как Петер не просто върви по коридора на фирмата, а дефилира по коридора с костюм. :) При второстепенните герои ми направи впечатление, че актьорите преиграват, но вероятно там идеята е да са забавни персонажите им.
Лакорнът има доста забавни моменти с главните четири персонажа, без големи драми и недоразумения. На моменти дават и някои теми за размисъл. Желая ви приятно гледане!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...