Кева 966 Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Подбирала съм ги по-хубост, а пък в сравнение със Саня Борисова що Елен Колева и Виолета Марковска да не са актриси . Първите три ги гледах в Шивачки ( едно странно творение) и освен , че Александра ми и слабост - много е хубава и чаровна , Марковска ми стана антипатична, а Елен Колева беше едно наивно, невинно безпомощно момиче - точно с погледа го докара. Теодора Духовникова е друга бира. Жена от всякъде и то твърде красива жена . Гледах я за пръв път на Дървото на живота - освен , че е красива играе и то добре. В театъра не успях да я възприема - ролята и беше на невзрачна, грозновата жена със силен дух и бистър ум . Невзрачна и грозновата - не ми се получи, а пък и как Quote Link to post Share on other sites
speedy86 517 Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 В "Гарван" беше разкошна. И по принцип я харесвам като излъчване. А ония невинните, аха да сложат бяла панделка.... Т'ва сме го обсъждали вече Quote Link to post Share on other sites
Кева 966 Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Бях забравила как ми действа гласа на Ичихара Хаято :i love this: , невероятен тембър има тая запетайка - стига ми само да говори и повече май не искам от него на екран 1 Quote Link to post Share on other sites
Matrim 1,251 Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 Най-сексапилните, според мен, ги няма но и тези са много прилични :)))))))))))))))))) 1 Quote Link to post Share on other sites
maira 1,309 Posted June 22, 2017 Author Share Posted June 22, 2017 За да не си мислят хората, че във форума харесваме основно ъъъъ "момчешка любов"... Понеже някои от нас не я харесват :).... А и като поздрав за Матрим Един Тайванец? Канадец? Godfrey Gao. Wedding Bible Min & Max 2015 Legend of the Ancient Sword 2016 Zhang Xiao Knights of the Zodiac 2017 Xia Yize 1 Quote Link to post Share on other sites
Matrim 1,251 Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Изкусителен поглед, Майра 1 Quote Link to post Share on other sites
asha 4,126 Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Ако ми позволите да допълня, въпросният симпатяга е в каста на The Mortal Instruments: City of Bones . Просто там го видях за сефте, но ми направи веднага впечатление. 1 Quote Link to post Share on other sites
maira 1,309 Posted June 29, 2017 Author Share Posted June 29, 2017 Е как няма да направи впечатление, питам се :))))))))))))).. Направо го прогаря Хибридите са така Взимат най-доброто отвсякъде ---- И! Очкавайте скоро новата тема на maira за красивите мъже! Имам впечатления :)! Може да сте си мислели, че не може да има такава нова тема след наличието на тази.. ама Измислих го :). Ще има още една:) 2 Quote Link to post Share on other sites
asha 4,126 Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 E, Майричка, за да съм пределно честна, трябва да отбележа, че и блондинчето ми хвана окото. Люшкам се в крайности от време на време... 1 Quote Link to post Share on other sites
maira 1,309 Posted December 18, 2017 Author Share Posted December 18, 2017 Даааа, достигнахме и до класациите за най-красив актьор на 2017, където Шун Огури липсва... не споменавам други разни... Тук Quote Link to post Share on other sites
ftisland 1,358 Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 Видях класацията и даже гласувах. Maira споменаваш че Шун липсвал, предпочитам него пред един друг от класацията.То Ямапи са го сложили, но поне да бяха сложили и любимецът ми Каменаши Казуя само това име ще спомена.Иначе резултатите като ги видях са приемливи. 2 Quote Link to post Share on other sites
maira 1,309 Posted July 18, 2020 Author Share Posted July 18, 2020 Не искам да броя колко пъти сме писали за Харума Миура тук... 1 5 1 Quote Link to post Share on other sites
Ivanova_M 96 Posted April 4 Share Posted April 4 Paing Takhon - модел, актьор и певец от Мианмар. Татуировките му са просто произведение на изкуството. Неделя е все пак, нека му се порадваме 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts