Jump to content

Красив - Секси - Завладяващ - Талантлив - Най.


Recommended Posts

Накратко тук става въпрос за следното: видове мъже-актьори, според вижданията на жените зрителки.

Ти сега какво искаш да кажеш, че като съм мъж не мога да си кажа наблюденията по въпроса. Напълно ще те игнорирам :nunchako:

1. Micky Yoochun - категория "дърво"

2. Ji Sung - категория "дърво", но играе малко (има сериали в които го харесвам и такива, в които не)

3. Kim Nam Gil/Lee Jun Ki/Jung Kyung Ho - играят момчетата

4. Kim Soo Hyun/Won Bin - добри актъори

Направих и леки коментари.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама недисциплиниран народ сме и това си е  :icon_sunny: . Пак преплетохме темите , аз започнах с леката забежка с моите „най“ ( не си права  Maira - любими много, но „най“ са тези  момчета и не мога да жертвам ни един). Странно , обаче в западното кино и в родното имам един актьор, който се откроява, обаче при японците , са 7 момчета и едно момиче  :mellow: ...............Идеята ми е, че двете с Ukio пренесохте http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=10744 title="Click Me" rel="nofollow external">click-me.gif тази тема тук. А там Mi6lence може да се изказваш колкото ти душа иска, без да ти излезе име ( колко се смях на поста ти - не е реално, внесе лъч ведро настроение и раздавах на хората усмивки половин час след като го прочетох)  :28558: . Maira , не ме бий, Mi6lence  можеше хитро да пробуташ мъжете, който са ти наум, чрез жените. “ Красиво създание като Мейса, много добре седи на екран със мъже от типа на ......, апропо пича като гледам  е харесван от женската аудитория, а мен като мъж не ме дразни .....“, та хем жени , хем няма да ти излезе име  :icon_sunny:  

Да се върна на основното, като се нарушава дисциплината, няма да се разминете без мен :D . И с двете ви не съм съгласна  :na2: . Първо Андо, няма как да отговаря на точка едно и две. Не е красив бездарник, нито чукан, играе и то зверски. Maira, проблема на Андо е, че не му дават роли, а според мен той е полярен и може да бъде толкова безбожно различен и завладяващ, смешен .......... Категории 3 и 4 му пасват отлично, късно го открих, малко го превеждат и твърде рядко снима, че да влезне в пет, обаче в личната ми класация е твърдо зад 8-те незаменими и май вече са 9 ( дърпам му се още). 

Възможно е и аз да бъркам, но тук предимно за сексапил си говорим, па дори и да е в мега талантливите момчета  :unsure: 

А за Нишкадо след Yorozu Uranaidokoro Onmyoya e Yokoso, няма как да не валят суперлативи  :)​ . Спечели ме това момче и то завинаги, себе си ли игра, ролята като ръкавица ли му пасна  - не знам , но направи така, че дори и сив и безличен да го срещна ще му простя. Видях го в две крайности да се справя завладяващо и твърдо повярвах във възможностите му. Таланта, не опита го прави, актьора от първа до последна роля, би трябвало да играе с вещина. Дилетанта се учи в движение  :) 

Нишкадо - може  :i love this: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се разпиша и аз, - от вчера се мъча едни снимки да кача, че да се подплатя подобаващо, но нещо не ми се получава. Изреждам по имена:

1. Кимура Такуя, за вас може да не е секси, ама за мен е, пък и талантлив, леле, като го мерна на екран и падам от клона.

2. Огури Шун - потресаващ гениален, любим и всичко за което се сетите. Не мога да реша кой от двамата харесвам повече, но май и двамата еднакво. 

3. Такеночи Ютака, красив, по-красив, най-кравив и талантлив.

4. Тамаки Хироши - прекрасен!

5. Соримачи Такаши - потресаващ!

6. Катори Шинго - стряхотен цветар беше. От тогава не мога да го забравя. 

Оказа се, че съм люта фенка на самураите. Що така нито един кореец не ми хваща окото, нещо не е наред май, но нищо ще го преживеем.



Забравих да спомена единствения си любимец сред европеидната раса - Колин Фърт, познайте защо?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

СтоТаКа евала :) Поздравления за включването :)

Съвпадаме при 

user377075_pic149230_1319086339.jpg

Kim Nam Gil... Другите също са сладки, но не мога да се изказвам отблизо, не ги познавам... С изключение на Уон Бин, който е страшен бияч,

обаче ми е дърво и двеста... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хах! Признавам, че сложих Андо в петте категории, без да се задълбоча в четене, какво точно представляват. Гледах само името на темата и веднага ми излезе неговия образ. Безспорно той няма как да е бездарник, при положение че покрива изцяло критерия за талантливост.

 

П.П. Как можах да забравя Джо Одагири?! Нечовешки добър е навсякъде, където се появи. Той е играл всичко, каквото можете да се сетите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О , не  . Сексапил при хлапета няма как да видя, па дори и в много талантливите. Много, ама много грозота се крие зад тази постоянна подмяна на имена през 5-години. Преди да се размечтая за биологични оръжия, който да затрият цялата им физически недоразвита раса ще спомена един незаслужено пренебрегнат батко :) Масая Като 

a_a3a5d740.jpgSayo_Itso-Masaya_Kato.jpgCRF_Masaya_Kato_009.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много, ама много грозота се крие зад тази постоянна подмяна на имена през 5-години

+1111... Отвратително е. Човек има право да остарява с любимците си. Аз като сравнитено пресен фен с ужас установявам, че по-старите актьори за които споменавате са много готини, но никъде не съм ги виждала... Различвам главно две петилетки 1980-1990 и тук таме  някой по-възратсен, характерен актьор, който играе дядото в 50 филма... 

И какво като стават на години? Трябва ли да играят масово второстепенни лоши герои...

Ето го Такеночи Ютака... и какво...

Yutaka-Takenouchi-4b42c78a0cd93-1846.jpgYutaka%20Takenouchi-thumb-300xauto-26363

 

А някои направо надобряват с времето...

 

who-is-Takashi-Sorimachi-is-star-or-no-s като споменатият от Sonihrisi Такаши Соримачи ..

 

 

Но Keva, не се тревожи, няма да прецакам Успешните роли. Ако и да коментираме и таланта на някой, много се старая да не споменавам име на продукция или нещо такова. Идеята е че тази тема тук е за самите актьори, и как те ни харесват, не за ролите им или съответно по-слабите им изяви. Лично аз нямам проблем да коментирам и само визията на някои младежи. Според мен, след като хората полагат толкова много усилия за визията си, що пък да не я коментирам :). Красавците и Сески-тата в това отношение хем имат предимства, понеже са силно привлекателни, хем имат и проблем, понеже по някой път спират да се развиват. Тъй де достатъчно е само да се появят някъде, петилетката в която са на мода. Но наистина там, където се намеси и красотата и таланта става страшно.

 

@Sonihrisi, ок ще сложа и малко Кимурка от тебе, макар че аз хич не му се кефя :).

 

Kimura_Takuya_040028.jpg

 

Впрочем според мен той е актьорите, които изглеждат по-добре на видео, отколкото на снимка. Това май е и една от особеностите при актьорите от 2-ра (секси)  и нагоре категории. Дървенцата позират чудно, а другите трябва да се движат, за да ги усети човек правилно...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз затова ви казах, че няма да пиша в тази тема, понеже говоря само за таланти. По-скоро съм за една предходна, в която разисквахме именно тази черта на звездите.

Ютака и Масая - отлични попадения!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знам, че съм архаична, но ще ви спомена може би първият японски актьор който ми направи впечатление. Това беше Тоширо Мифуне. Трябва да е било някъде към 70-те години на миналия век :28558: , когато го мернах за пръв път. Не си спомням първия филм, в който съм го гледала, но ми правеше особено впечатление. Беше някак различен и макар, че трудно се свиквах с азиатските физиономии, него го отличавах навсякъде и оттогава може би датира любовта ми към самураите. Ако намерите някъде "Рашомон" "Червената брада", "Седемте самураи". Той между другото се снима и в "Шогун". но това е в един по-късен период.

Заедно с Тоширо Мифуне се отличаваше още един японски актьор, но не му помня точно името, може би Шимуро Такаши, или нещо подобно. Те бяха супер известни, и ми харесваха. Сега сигурно са старци или покойници.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Покойници са, да. И двамата са работили много с Куросава и са направили чудеса, за прогреса на японското кино. Като заговорихте за по-стари актьори - ето ви и Ейджи Окада от Хирошима, моя любов, който е снимал и със западни режисьори. 

Ох, не искам да пиша тук. Говоря за талант и екранна харизма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И ние говорим за екранна харизма, последните две категории и са за талант , НО проблема с все новите и новите вълни хлапета е, че те са да влияят сексуално на лелки и чичковци...........педофилията, която осъзнато и не осъзнато струи от кино индустрията в Азия е тема, която по-добре да не зачекваме <_<  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ееее, Укио, защо го взимаш толкова навътре? Лошо ли е да се радваме и на външния вид на някои същества от мъжки пол? Ако играят - чудесно, значи са в 3-4-5 категория, но не може само отличници. Смята се, че елитът в едно множество е 7 процента от масата. А четвърта категория за мен са Елита на елита, 7% от 7% = 0,0049%, половин промил. Затова, толкова ви приканвам за степенуване.  А най- е Най :))))))))))))))) 

Но ако ги нямаше дървенцата-красавци и секси-актьорите, нямаше да има и елит. Се ла ви. Ако искаш 7 добри актьора трябва да отгледаш 100 не толкова. Ако искаш един гениален, трябва ти маса от 2000 ежедневни лица...

 

А в актьорството нещата са супер субективни. Аз не харесвам косплей и райдъри. Не харесвам гримирани момчета в поли. Не харесвам луксозната поява в лилаво кимоно на някой популярен тамагочи. Но пък други ги харесват и ги смятат за талантливи и уместни. Е какво, все някак трябва да можем да отделим зърното от плявата... Или поне за себе си да си помислим.

 

Самите актьори пък работят както върху актьорските си заложби и физически възможности, така и върху визия, стайлинг, погледи, пози, излъчване, позиране и т.н. и т.н... 

 

Нека да не се заблуждаваме, че харесваме всички актьори, които харесваме, само заради техния талант и не усещаме красотата и сексапила им... Какво като си признем, че от пуста фенщина или повлечени от нечий убийствен поглед гледаме и една купчина слаби и бездарни продукции... Гледаме и още как. И щом могат да ни накарат, следва да го отчетем... защо не и да им се порадваме? Аз затова и не съм съгласна с теб в предишните ти изявления - трябва да гледаме А и Б, че да ги видим във всички пози някога и как те все не се доказват, но може би еди-си-къде ще са брилянтни - как не. Животът е кратък. Хич няма и да гледам някой, който се профилира в еднотипни роли или поведение, или търси само и единствено да е красив и секси, ама не може да ме накара да го гледам .... ъъъ освен ако не е моят тип и може... мда. Човещинка.

 

Но като цяло предпочитам да гледам Елит. От друга страна за да си избереш елит все пак гледаш и друго...

 

Ама стига толкова обяснения. Тази тема е за визия и съответно има място за... картинки. :) И тук ще покажа Колин Фърт, един много искрен, и спокоен като река актьор. Този мъжки тип страшно ми липсва в Азия...

axn-bridget-3.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сори, че пак японци, но разпознавам твърде малко лица от останалите дестинации, за да напълня класацията.

 

1.

 

 

бАканиши - какво повече да кажа?

jin-akanishi_14885.jpg

 

Миурката - след хубавото си изпълнение в "Коизора", с всяка следваща роля, все повече ми пада в очите като актьор, но поне напоследък заприлича на мъж (не на тая снимка, де :)).

tumblr_msqdxyajhx1shiougo1_500.png

 

 

 

2. Сега, тези тримата имат и добри, и не особено добри роли, но мога с часове да ги гледам как четат, да речем, телефонния указател.

 

 

 

Хаями Мокомичи

pretty.jpg

 

Шунске Дайто

tumblr_ltqd4rrMyg1qhfqbko1_r1_500.jpg

 

Джун Канаме

kj4.JPG

 

 

 

 

3. Такуя Кимура е ясен. То бива харизма, ама неговото е безобразно. 

 

 

 

И все пак кралят е само един - Хироши Абе

Abe-hiroshi.jpg

 

Тецуджи Тамаяма - не стига че красив, ами и талантлив. 

Tetsujitamayama.jpg

 

Юске Исея - секси, опасен и ексцентричен, залепя те за екрана като гербова марка.

f6a86a0d3609d1c870dec83cfe76cf4a.jpg

 

Ютака Такeноучи - много приятен и "обран" откъм излишни емоции актьор. Виждам, че отчаяно търсите японския мистър Дарси, дами. Можете да пробвате с него.

tumblr_lt9qc8iFxL1qlb2yjo1_1280.jpg

 

Казуки Китамура - Е, да. В три лакътя дългата му филмография има и плява, но Казуки винаги прави запомнящи се образи.

cfbac0a20f7f929e39f795ee06ab0f51.jpg

 

 

Тези ми хрумнаха първо, но спокойно мога да добавя и Хироши Тамаки, Хироки Наримия, Джо Одагири, Наохито Фуджики, Шун Огури, Ямада Такаюки и др.

 

 

 

4,

 

 

 

Масанобу Андо - както се обсъждаше в една от темите наскоро, Андо е страшно експресивен и "в роля" дори с движенията си - играе с всяка своя молекула. Въпреки че ролите му не са за всеки вкус, той безспорно е сред най-талантливите японски актьори.

 

 

Ейта - не съм му голям фен, но няма как да не призная, че е ужасно талантлив.

Eita%5Bwww.japan--world.net%5D%20(218).j

 

Сатоши Цумабуки

14092352_gal.jpg

 

Кенго Кора

Kengo_Kora-p2.jpg

 

Кеничи Мацуяма - напоследък ми се изгуби от хоризонта. След "Норвежка гора", като че ли взе да подбира по-умерени роли, но е доказал, че може да изиграе почти всичко.

KenichiMatsuyama3.jpg

 

 

 

 

 

5, My precious

 

 

Таданобу Асано - Космат бил! Ако ще да е зелен и на точки - няма значение. За мен е номер едно!

009987d4d7ed7789dd1239b20981b0d9.jpg

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

o6ina

Напълни ми душата дето се вика :).

Дааа, признавам си, Шунске Дайто може да чете телефонния указател и пред мойта скромна аудитория, и няма да ме чуете да се оплаквам за сюжет, логика, герои или изобщо нещо... А плеядата тройки могат само да гледат, не е нужно да се напъват да четат даже :)

 

Тук са две снимки на Тоширо Мифуне, споменат неведнъж, и една на Стефан Данаилов, за Keva...

 

 

mifune08.pngsamurai-trilogy2-3.jpg

 

Image_4236289_126.jpg

 

 

 

 

И един въпрос към funktastik17: Това ли е Гаел Гарсия? 

 

original.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

                  Да, КРАЛЯТ Е САМО ЕДИН - АБЕ ХИРОШИ. Когато съм правила горната класация, вероятно съм имала временно умопомрачение, за да не го спомена и подредя подобаващо. o6ina поклон, че се сети. Наистина е невероятен - може би не е красив, май не е и секси, но пък е най-най и може би още най-.....

                  В ролята на японския Мистър Дарси виждам - Огури Шун - той може всичко от самурай до високо технологичен гений, що да не се пробва в Дарси.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изпреварили са ме, да, това е. Много талантливо човече. 
Моят Дарси трябва да има присъщата сдържаност, но и едновременно страст на героя. Може би Тамаки Хироши, само заради Нодаме. 

Огури никога не ми е бил на сърце, харесвам го уж, името му в постер на филм има притегателна сила за мен, но някак...не съм чак толкова  убедена в таланта му. Което не го прави неталантлив ;) 

В Сайто Такуми също трябва да има нещо, уж ми е отблъскващ и неприятен, а все за него се лепвам.  От няколкото споменати Джонита, Шинго ми действа по същия начин - неприятен- колко да е неприятен, това е моят цветар. 


От корейските имена - Ча Сънг Уон и Канг Джи Хуан ми идват на прима виста като секси, ама с нещичко в повече. От играещите моделчета по екрана Чу Джи Хун знае какво прави, И Су Хьок също качва стълбицата красив - талантлив. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарско :)

Аз си мислех за този Гаспар Улиуе:

 

gaspard-ulliel-jordane-crantelle-14.jpg

... ама батко гугъл каза друго... и тогава ми светна :)))))))))... Мда Гаел е мноого талантлив, истина :)

те т'ва френските имена....

 

Ама funktastik17, аз пак ще ти напомня и за Робърт Шийнан, другият британец   :)

 

robert-sheehan.jpg

 

Е за Ча Сън Уон все някой трябваше да се сети освен мен :)

cha-seung-won-3.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...