Jump to content

Recommended Posts

Не си спомням да съм гледала по-искрен и по-чистосърдечен образ от този на Ко И Сок. Не видях нищо от това, което описваха в началото - лъжец, измамник, егоист, женкар. Човекът си беше колкото е възможно открит, искрен, честен,отдаден и добър.

Мацката - ако се изключи облеклото й, за което си имам теория, се справи блестящо. А като бабе беше изключително убедителна.

Ченгето... В началото много дразнеше, но малката го строи в 2 редици. Много последователно си го преследваше и накрая си го спечели. Че се оказа и, че не е такава кифла, каквато я представиха в началото. Беше си момиченце, израснало само, без майчина и бащина обич, а просто като някакъв придатък. Заслужаваше да спечели къдравия, а на него му трябваше някоя, която да го обича наистина.

Семейство Ко... Както каза Бързакова - пълна липса на комуникация, подклаждане на лъжи и заблуди. Поне накрая се взеха в ръце.

Колкото до самия сериал - много приятен, романтичен, човешки, позитивен и оптимистичен. Струва ми се, че вкараха тази драма с пожара, за да могат да покажат колко дълбоко се обичат двамата - той отиде при нея, въпреки че смяташе, че тя е убила брат му. А тя остана при него, въпреки всичко, което семейството му е причинило на баба й и нея самата. И смятам, че сценаристите добре се справиха с драматичната история - не задълбаха, показаха набързо как им се отрази всичко /и успяха да ме трогнат наистина/ и спретнаха един чудесен хепиенд. Определено оставам много доволна и усмихната от тази драма :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз взех, че стигнах до крайност - изгледах го. Хареса ми актьорската игра, позитивизма, лъхащ от сериала и това, че нямаше "лоши" герои, "злодеи", бивши гаджета с претенции, връщащи се от чужбина и аджуми дето се борят със зъби и нокти да опазят безценните си синчета от разни натрапнички бъдещи снахи. С една дума, позитивен и симпатичен филм се е получил. Ще ви хареса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесва ми филма, въпреки някои натрапчиви дразнители! Представянето на женския образ тука е достигнало неподозирани висоти в гонене на идеала за най-изчанчена и най-смотано облечена героиня. Главните, въпреки че не съм им фен, за пореден път ме очароваха с игра. Впечатлена съм от полицайчето, голям сладур. И никой не беше такъв, какъвто изглежда, хубаво беше, че в един момент, съвсем изненадващо, виждаш героите в нова, понякога съвсем различна светлина. Разсмиваха ме диалозите между доктора и по-възрастната му колежка. Развитието на историята ми беше интересно и нито веднъж не превъртях напред. Преводът този път изглеждаше по-различно, заради вмъкнатите разговорни фрази и леко вулгарни елементи, все още не знам дали ми харесва така, но със сигурност усетих езика много по близо до нас и като че ли изчезна /почти/ дистанцията, породена от различния стил на изразяване на корейците. Благодаря много на екипа за бгсубтитрите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мале , мале страхотно сериалче . Голям смях .Ролята идеално си пасва и на двамта, абе да не казвам на всичките.. ама този психолог си е направо психо откачалка, изби рибата .Хахах сега си мисля, за тях и се усмихвам доволно, предоволно дори ... Честно не залагах много на него , въпреки че главниоят съм го гледала в няколко филма и сериала, но все пак . абе останах си много оччарована ... чак ми се прииска да съм на мястото на главната актриса .. баси ... имам още няколко сериики , но не ми се иска да свършва ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:icon_sunny: :icon_sunny: :icon_sunny: Грабва те ...!   Това е истината ...  ! Не е чудо на киноматографията ,  но разбираш  накрая че много ти е влезнал под кожата ! Играта на моменти те оставя без дъх, толкова е естественна и искренна.... Толкова много неща човек може да научи за себе си и света.... Според мен нетрябва да се пропуща да се гледа.... :icon_sunny:  :icon_sunny:  :icon_sunny: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го до края, нещо ме грабна, надявах се на развите на образите, но останах разочарована. Имаше толкова много неща, които не си бяха на мястото:

Той алкохолик ли е или не, а може би само от време на време...Тя, беше облечена така, защото нямаше пари за наем, пък камоли за дрехи и за това носеше дрехите на баба си, от няйните младини и старини...това си е моя теория.Неговото свистене на ушите и замайването- предполагам, че в един момент сценаритите са решили да се застраховат и ако на там отидат нещата да го обърнат на - неизлечима болет, тумор или нещо от сорта. Нейната прическа - нямам думи ... е можеше поне това да пооправят към края. И при все вида и, как се  влюбваха в нея не е истина. 
Главния все повтаряше колко е грозна, но бързичко преспа с нея. Като говоря за това да спомена, че тя беше голямо дърво в целувките, при положение че тя тръгва към него за да го целуне , не си правяше труда даже да покаже малко желание, малко да си помръдне устните...Пффф като се сетя, какво толкова намираха в нея.... :slap: 
Ами готварските и умения, в началото бяха доста възхвалявани от полицая, а след това докотора трябваше все да и готви, хладилника и беше все празен....явно след като спреш да обичаш някой и уменията ти да готвиш се изпаряват.


Като се сетя колко отблъскваща беше главната...Чудех се къде съм я гледала и се сетих в Petty Romance, а там ми се стори доста сладка.
Ще запомня този сериал с грозната леличка/клошарка, която успя да омая един полицай и един психолог, по необясними за мен причини.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да събудя темата малко, много добър сериал.  Добър сюжет.  Choi Kang Hee страхотна, незабравима с тази каска.  Бузките и чудесно подхождаха на каската. В сериала имаше много сладки моменти. Двамата главни и те бяха много сладки заедно. Който може да го гледа сериала, няма да съжалява.  Триъгълника също беше доста миличък.  После се добави и още един ъгъл. Тя не се ли усещаше че докато се прави на баба , ще открадне сърцето на председателя? Това беше голям майтап. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става за гледане, но след няколко месеца най-вероятно ще го забравя. Лек е, няма големи драми и актьорите са приятни за гледане, като изключим девойчето от WG. Излъчването й не ми харесва, пък и образа й беше много мазен, чак ми стана досадна накрая. Полицая се прецака с нея, ама както и да е, нали той ще си я търпи. Ако се чудите какво да гледате, теглете този, но без да имате големи очаквания. Моята оценка е 5.5 от 10.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...