Jump to content

Recommended Posts

Изгледах го на един дъх , макар че признавам Мин У ми е слабост, как така съм изпуснала негова роля... Сори ама стайлинга не мии харесва малко ми напомня на Full House 2, там направо се гавреха с тях, тази къдрава купа, ами не, не ми харесва... и аз си го спомням по мускулест бе , много отслабнал ми се вижда, но си го обичам!!! Най- много ме кефи с длъжката правичка косичка на изпълненията във Full house 2 , за изпълненията поне му придаваха вид.... Малко за директора Хи Чул или нещо подобно, не обичал двойни игри, а ? Този сексаф сексаф ама , на мястото на главната щях да му тегла една.. нали се сещате и да хода да си гледкам цветя с нашия човек ;)... 

П.С. Мое, предположение за края на драмичката, която ме накара да рева от смях! Каръка! ахаха... и тя и тя Каръчка излезе хахах :282:  :282:  :282:  :282:  :282:

 

Може ли да предскажа края, мисля че нашето градинарче не само момичето ами и фирмата ще земе и белким му изправят косата най-после... <3 :panda-145:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :inlove:   :inlove:  

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добутах го до края! Става за убиване на времето, беше интересен, но не чак толкова, че да ме държи под напрежение. Иначе двамата главни са ме големи сладури, за разлика от поддържащата богаташка-плужек и кьоравото директорче. Иначе по същество нещото, което ме издразни беше, че вместо да наблегнат на развиването на историята, запълваха екранно време с погледи и драматично ходене по коридорите да компанията, но това е поправимо с функцията превъртане....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леко, леко, чак толкова пък олекнало и на мен не ми допада много, ама какво да го правиш сладура, като си избрал такова сериалче. Все така хубав и май само толкова тука. Не ми хареса героя му - дотолкова простодушен са го заложили, че отиваше към простоват, тя границата се изплъзва понякога... Ами на зяпане си останах само... И другите не компенсираха кофти сценария. Директорчето и богаташката щерка малко позамазаха работата, ама толкоз не стига, пък и там едно такова хаотично развитие беше накрая. Ма да не товаря толкоз, щом съм го изгледала до края - става за запълване на времето. Разбрах сега защо преводачите щяха да го зарязват, но все пак се радвам, че го докараха докрай и благодаря за труда и за буквите! :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ООоох това едвам го изтърпях то бива преиграване и глупост нали, но на този хубавец актьора го бяха направили мнооооого смотан. :slap: .. Не успях да издържа първата серия до край, не ме грабна ама ич...  :mellow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала сигурно ще го забравя напълно след няколко месеца, ама ми беше приятен за гледане. Taзи Yang Jin Sung много симпатична излезе. Не си спомням да съм я гледал преди. :) Мин У малко малоумен го бяха направили, като изключим няколко леки проблясъци. Наистина не вярвам точно такава жена да го хареса. Малко като на филм беше и не разбрах кога точно го видя в друга светлина и как точно се развиха нещата. Обаче сериалчето си е неангажиращо и забавно, така че става за убиване на време.  Хареса ми че той си падаше по стари аналогови технологии. Аз също понякога си записвам касетки, въпреки наличието на много модерни начини за слушане. Има някаква магия в аналоговите носители и това как тя отиде да си купи уолкмен, за да чуе какво той й е записал беше много романтично. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова леко, че чак на момени скучно. Но става за убиване на времето. Главната не ми е любимка, но мисля, че се справи с ролята. А Мин У беше наистина много добър. Чак да се замислиш, дали наистина играе :28558: 

Ама много отслабнал, като го даваха разсъблечен, не знам кое се очертаваше по ясно, плочките на корема или ребрата му. Съжалих го като трябваше да носи главната. То като се замисля, на нея май и беше по-лесно да го носи :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...