Jump to content

Recommended Posts

Влюбих се в сериала -герои,емоци,случки и т,н, Още щом прочетох заглавието и си знаех,че ще ми хареса. :kissx:
Много се кефих когато Кави направеше или кажеше някоя глупост и тя го поставяше на мястото му.Или след това когато тя заплачеше а той си нямаше и на представа какво да прави...ххихииххих .За мен любими моменти много ама най-вече,когато я беше отвлякъл и искаше да иде накъде как си я разнасяше насам-натам.
Кен е Ан са невероятни такава драстична промяна и характера на образа ( особено от страна на Кен) е много трудна за пресъздаване,а той се справи отлично.
Второстепенните герой също бяха много сладки-колегите на Нарин,като чуеха или видеха Кави просто реакциите им бяха разбиващи.Том ме дразнеше в началото,ама после му свикнах....и т.н. Ще се гледа пак!!! wub.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно сериала, няма съмнение, че играта и ролята на Кен са безподобни. Дори не се сещам за втори такъв сериал, с подобна
психологическа натовареност и сложност на образната трансформация, освен, може би, Borisut Bumbut Kaen. Там отново играе Ан,
но с по-сложен образ от тук и Aum Atichart, но той не е Ken (!); Ken е по-експресивен в изявите си на екрана, в него има по-засилена емоционалност.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е първият тайландски сериал който ме остави без думи.Незная колко пъти съм го изгледала,почти всеки ден си пускам кадрите м/у Кави и Нарим и всеки път се вълнувам все едно ми е за първи път. :lol:

 

Кави още в началото ми беше много интересен въпреки лошото си държане към всички,особено към Нарин,не намразих този герой дори когато се държеше толкова гадно с Рин,а напротив дори ми беше много симпатичен,когато той страдаше страдах и аз с него.Въпреки,че се държеше лошо с нея виждаше се ,че той я съжалява,но заради сестра й,а пък и тя нямаше никаква спирка затова продължаваше и продължаше да я тормози.

Аз мисля,че той много желаеше още в началото Нарин въпреки,че не го осъзнаваше и за да я има продължаваше да я изнасилва уж да я накаже.Дори я закара на вечеря.качи я на яхта,опитваше се понякакъв начин да създаде по хубава атмосфера,но незнаеше как да се държи по мило с нея и когато Рин започнеше да го обижда той веднага започваше с неговите глупости.

Когато се върнаха в къщата за да може да бъде с Нарин започна да я шантажира,че ще каже за тяхните отношения,винаги използваше метода с целувката личеше си,че иска близоста ѝ.А пък толкова много я ревнуваше,че чак откачаше милия,всичко което му попаднеше пред очите веднага се превръщаше на пух и прах. :lol:

Когато отиде с Нарин преобразена на онази вечеря,уж да я използва заради сестра ѝ ,а самия той беше много щастлив,че е редум с жената която му приляга на неговия статус искаше всички да ги видят.Цяла вечер я търси,чакаше я пред прозореца и когато Рин се върна с Том вече му причерня пред очите и виждайки я с други дрехи купени от Том тогава вече не можеше да се владее.

Пат,неговата най-добра приятелка виждайки снимките разбра за неговите чувства дори и на него му ги даде,а когато ги погледна беше като гръмнат,защото истината беше точно там.

Много неща могат да се напишат за този Кави,как накара Пат да отиде да обядва с него в къщата за да може Рин да ревнува, :lol: и когато чу,че Нарин се е изнесла от къщата страдаше защото си мислеше,че тя е отишла да живее с Том.Вече в къщата нищо не го свърташе,след това когато разбра за бебето,че уж не е от него той се превърна в абсолютна развалина и пияница,защото страдаше,че детето не е от него.

Но след това беше мъж за чудо и приказка,готвеше,переше,миеше й краката,ноктите на краката й решеше,отглеждаше и береше цветя, стана по-нисък от тревата и по-тих от водата до момента в който тя получи кръвотечение и започна маааааааааалко да надига глас,да взима по-решителни решения.Момента с раждането на бебето,като чу детския глас,виждайки детето си,абе всичко свързано с него е много силно.

Нарин също беше много интересен образ,много борбена и нахакана девойка до момента в който Кави започна да я шантажира,но този момент беше много за малко.След това и тя започна да издевателства над него,така както той над нея.Всичко му се върна тъпкано.Дъжда,падането във водата.но и Кави не се предаде това беше най-чаровното в него.

Но най-хубавият момент м/у двамата беше когато той ѝ се обясни в любов накрая и падна на колене пред нея и поиска тя да се омъжи за него.Не ми липсваше тогава целувката,защото показаха нещо повече от това,милването,докосването, сълзите в очите им си личеше колко много се обичат и желаят.

Лин,тази интригантка,която ревнуваше своята сестра и я нараняваше,не можеше да си влезе в кожата от ревност защото не искаше и не можеше да повярва,че Кави е обърнал внимание и заобичал Нарин.Въпреки лошотията й,получи много стана много богата дама,даде и се шанс за по-хубав живот който тя не заслужаваше.

Всички други ми бяха много симпатични,без колегите на Нарим много бяха шумни въпреки,че не бяха лоши хора.

 

Стана дълго много и неразбираемо,но какво да се прави,когато мисля за този сериал изпитвам много вълнение. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове


Главният герой се държеше като някакъв дявол цели 10 серии. Вярно, че е хубав мъж и страхотен актьор, обаче не бях виждала досега подобна комбинация от гняв, импулсивност и безсъвестност (за главен герой). Имах чувството, че този човек ще се взриви от нерви и гняв по някое време biggrin.gifohmy.gif

Нарин донякъде си беше виновна за случилото се, понеже способстваше сестра й да се събере с бащата на Кави, въпреки че беше ясно, че нищо положително няма да излезе от този брак. Тя обаче изстрада много и на моменти сериалът ми беше доста тежък. Съчувствах й за всичко, което й се случи sad.gif

Сериалът ми хареса, но ако не присъстваха моментите на насилие, щеше да ми хареса много повече :asian:
Добре, че накрая Нарин го накара поне донякъде да си изкупи вината smile.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много противоречив сериал.

Струва ми се, че вътрешно Кави беше добър и любвеобвилен, но показваше тази си страна само докато никой не го наблюдваше. Беше наранен и това го направи неосъзнат, отмъстителен и насилствен. Постъпките му бяха непростими. Не разбирам след всичко преживяно 

как се породи любовта на Нарин към него. Насилие, страдания и накрая любов и опрощение. Всички заживяли доволно и щастливо, сякаш нищо не се е случило. 

Имаше хубави моменти, заради които сериала заслужава да се види, но повечето не можах да ги преглътна, както и последващите действия на героите. 

Актьорската игра заслужава адмирации. Всички се представиха страхотно. Не им е било лесно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъв филм!!! През по-голяма част от времето ме стискаше за гърлото и бях изправена на нокти. Наистина не разбирам отношението на азиатците към сексуалното насилие… Всяка секунда ми беше интересна и напрегната, гледах почти до зори, не можех да го оставя. Последните серии бяха като балсам и компенсираха напрежението от първите. Безспорно най-ценното нещо във филма е играта на Кен – гледах го и се питах как е могъл, как е успял, какво му е струвало да изгради този противоречив образ… Толкова убедителен, толкова истински във всичките му превъплъщения, зверска игра, прекрасен Кен! Още не знам кога го харесвах повече – като гад или душичка. Ан не я харесвам само в лицето, но за всичко друго – браво, истинска фурия, много добра. Бяха достойни противници, удоволствие бе да ги гледаш. В повече ми дойдоха колебанията й накрая, ама нали и сестра й трябваше да направи нещо свястно, гадината, че и тя да се реабилитира. Ама как я мразех само! Готини бяха и фитнесинструктора Том и дребосъчката Пат. Вече оставам с впечатлението, че във всеки лакорн има по едно гейче задължително, що така правят...

Още нещо добро - всички етапи в разказа бяха засегнати равностойно, без пропуснати моменти или да се наблегне само на някои за сметка на други, така се запазва чувството за реалност.
Познах къщата, същата от The Kitchen Scholar, брей, много помпозност, много парадност…
Харесах си едната песен от ОСТ-а /те са май само две/, дето я пее мъжа, но линковете за ост не работят, ако някой даде нови, ще съм благодарна.
Прекрасен филм, прекрасен, трябва да се гледа!
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така, да се включа и аз...Рядко се разписвам в темите, но тук просто не мога да пропусна!

 

Това е първият ми тайландски сериал (изгледан докрай) и да си призная, доста ме впечатли. Дълго време го подминавах, поради неизвестни и за мен самата причини, но преди няколко дни за пореден път се натъкнах на тази темичка и най-накрая се реших да си го изтегля...и така започна моят двудневен маратон с този изключително пленяващ лакорн.

Сигурно ще ме помислите за сбъркана, но аз нито за миг не се отвратих от Кави, даже на моменти гледах на него като на жертва. Да, беше голям гадняр (не одобрявам действията му) и се държеше ужасно с всички, но разбирах неговата мотивация и какво го е превърнало в такъв. Хареса ми как още от самото начало се залепи като дъвка за Рин, беше заинтригуван и привлечен от нея, ревнуваше я от всичко и всички, но...той не осъзнаваше тези си чувства, защото гневът, омразата и отмъщението бяха единствените чувства, с които беше свикнал и които му бяха познати. Човек като него, който никога не е бил обичан, съответно и не знае какво е да обичаш и как да обичаш. Затова те го объркаха и той се държеше по грешния начин с нея. Виждаше се обаче, че го е грижа за нея и всеки път, когато тя се разплачеше, той милия се стъписваше и не знаеше какво да прави. Най ми се издигна в очите, когато

разбра, че е бременна и беше готов да поеме отговорност. Също и когато тя го излъга, че бебето не е негово, той страдаше от това. А когато научи истината, веднага тръгна да я търси и така в продължение на два месеца.

След тези събития дойде и коренната промяна на героя, превърна се в мъж-мечта :wub:

Другият силен момент беше, когато

се отказа от цялото си наследство, само за да може да я види.

 

Спирам тук, че мога до сутринта да се сещам за моменти и да пиша :D

И така, въпреки някои хард сцени, Sawan Biang ми се нарежда сред най-любимите азиатски драми. Мисля, че дълго време ще го помня, особено играта на Кен :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ми е вторият тайландски сериал и добре, че бях гледала преди него една невероятна комедия с главните, иначе ако бях почнала с този, щях да се откажа завинаги от всичко некорейско. След като съм гледала само корейско дълго време, тези тайландци направо ме хвърлиха в шок!

В корейски сериал главната щеше да се бори с угризения на съвестта поне десет серии, ако вземе, че се влюби по погрешка в човек, свързан с катастрофата и смъртта на неин приятел или роднина. Тука без никакви размисли си се омъжи момичето за убиеца на годеника си, и като я питаха не се ли чувства кофти тя без да й мигне окото вика -А, не, защо? То си беше катастрофа. В корейски сериал жената се омъжва или по любов или за пари. Тая квачка тук и тя не знае защо се омъжи - защото сестра й й каза така, уж за отмъщение на сина. А сина пък да не го почвам, че няма да ми стигнат думите да изразя колко ми е противен! Не на външен вид - той си е красавец, но характерът му и постъпките са просто ужасни! Не разбирам какво го оправдават някои тук! Добре, имал е тежко детство, никой не го бил обичал, баща му не му обръщал внимание и той затова правеше живота му черен и само се държеше гадно, крещеше и му правеше напук. Ами като има проблеми с родителите си, пълнолетен е, да си стяга куфара и да се маха от тази къща! То така всеки може да обвинява и да вика колко бил онеправдан, ама в същото време папка паричките на лошия татко, кара спортна кола и хайлазува и само мисли какво зло да направи! Приятелите му за разлика от него, въпреки че са богати, работят, а той спи до пладне, пиянства и нищо не прави!
А как постъпи с Нарин - това никакво детство не може да оправдае! Това си беше чиста злоба, насочена към едно беззащитно същество, което нищо не му беше направило! Не може да каже, че е бил пиян, защото той я държа няколко дни и издевателства по всякакъв начин над нея! А после как я изнудваше - аууу, побеснявам само като се сетя! Гадняр, егоист и изнудвач! И пълен психопат!


Ще видим как ще го реабилитират в последните серии, но засега на етап осма серия мога само да го нарека противно неблагодарно говедо без капка мозък или милост!
Допълвам, след като довърших сериала.

Кауи се разкая искрено не само за поведението си към Нарин, а за целия си егоистичен живот и се промени коренно. Нарин го изпита много и го наказа, но някак не можа да ме убеди, че го обича, по-скоро като че ли накрая се примири с него и прие неговата любов. Много добре направи, че го подложи на толкова изпитания дълго време, а не се предаде бързо, защото така той се превъзпита и се научи на сериозност и постоянство, и че трябва да се бори за любовта и доверието на жената, а не да я приема за даденост. Трудно му беше да вижда как всеки ден тя отхвърля усилията му и помощта му в кофата за боклук, но той си го заслужаваше това отношение и не го съжалих нито за миг! Той ще прекара целия си живот да изкупва греховете си към нея - вярно, че стана много грижовен и внимателен, но не знам в реалността момиче, преживяло такъв тормоз, може ли да забрави и може ли да живее нормално и то с насилника си.

Съжалявам, но на мен тая "романтика" нещо ми загорча.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чингу,вярно е,че Кави беше разглезен богаташ който освен да се заяжда и да си живее живота в началото нищо друго не правеше.Не го оправдавам по никакъв начин,но още в началото Нерин като разбра кой е започна да го предизвиква.Накара сестра си да се омъжи за бащата на Кави,като знаеше,че сестра ѝ години наред го е обичала и преследвала.След като се нанесоха в къщата не престана да се кара с него,все едно нарочно искаше да  му влезне в полезрението.Не преставаше да се заяжда с него и да защитава сестра си.Пак повтарям не го оправдавам за действията му,особено

изнасилването,

но тя ачик,ачик с борина си го търсеше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На този сериал отдавна му бях хвърлила око. Хареса ми като прочетох резюмето точно мой тип сериал, а и на всичкото отгоре и този хубавец Кен. После ми го препоръчаха да го гледам.Искам да попитам дали ще има и бг  превод на този сериал?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал също ми е много любим. Толкова бих казала странен сюжет , че направо не е истина. 3224362782.png Цялата история обаче се въртеше базирана на отмъщението. Накрая обаче неусетно се прокрадна и любовта 3224362782.png  и нещата тотално се объркаха.

Първо нашият сладур Кен 3224362782.png 3224362782.png От началото до самият финал героят му такава метаморфоза претърпя, че направо не е истина. Той не беше женкар, не беше лош, не беше ли и отмъстителен. Опаааа и изведнъж се влюби. От начало май не го разбра и бих казала доста заповеднически изразяваше чувствата си. Докато осъзнае, че това не е начина и за малко да загуби всичко 3224362782.png След това го осъзна и стана мил, грижовен, нежен и най- накрая разбра, че със сила нищо няма да постигне , а по-скоро ще изгуби. За главната героиня. Милата беше между чукът и наковалнята. Всеки я натискаше и се опитваше да я команди. Тя се чудеше как да постъпи така ,че всички да са доволни. Така и не успя . Добре направи като се изнесе и избяга от всички. На моменти беше раздвоена между сестра си ( която от мило момиче се превърна за мен в такъв антипатичен образ , че на моменти ми идваше да я удуша през екрана) 3224362782.png и между този не пораснал  все още според мен хубавец , в който взе , че се влюби. 3224362782.png 3224362782.png 3224362782.png


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде да ви развеселя с малко гафове от сериала , които са влезли в кадър  и са останали там .

 

8 -ма серия : Лийла разглежда клюкарско списание , където Кави е сниман на различни светски събития все с различни ...придружителки .Камерата се приближава  и .... на гърба й се вижда етикета на перленото колие , което носи.  :click:

 

 

9-та серия : Том разказва на Пат , че Рин е бременна .Следва сблъсъка на мнения, дали Кави става за баща или не .Някъде към края на диспута зад Пат вратата се отваря ; вижда се , че някой се засилва да влиза , но се усеща , и бързо затваря вратата. 

:click:

 

 Пак в 9-та серия : След срещата си с Нарин при корабчетата , Том и Пат обсъждат дали да кажат на Кави истината за бебето. Докато спорят , зад тях, на ниското ниво на кея се вижда целия снимачен екип заедно с режисьорката , които се надигат да се придвижат с тях и пак приклякват . Стърчат микрофони , суетят се хора ...

:click: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам , че нямам възможността да поддържам постоянен сийд за да кача целите серии в торентите , но мога да предложа  линк за директното им теглене  с вградени БГ субтитри.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да изкажа огромни благодарности към asha. :) Този лакрон ми е много любим и нямам търпение да го изгледам от началото до края но този път с перфектно качество, звук и бг. суб.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Огромни благодарности на преводачите, изгледах го с бг. суб, и нямам думи да опиша как се радвам за това. :) Сериала ми е в топ 1, а двойката Кен и Ан са ми фаворитите. Справят се страхотно заедно, а този сериал с тях ми е фаворита. :) Обожавам го! Хаевсва ми всичко в него, колкото и да е странно не намирам дори и недостатъци. За мен си е класика с прекрасни актьори, които се допълват, като двойка перфектно. :) Да не говорим за сюжета, направо ме разтърсва из основи и ме кара да искам повече от 12 серии. :) БЛАГОДАРЯ!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много динамичен сериал, напомнящ ми до някъде Ответници пред любовта. А Кен и неговия герой се справиха блестящо.

Ако някой харесва такъв тип сюжети, значи е попаднал на точното място. На мен много ми хареса. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо си спомням, че този лакорн съм го гледала с хубаво качество, а сега като го тегля от линковете никъде не го намирам с такова?

Може би се бъркам, защото преди години тайските все ги нямаше с добро качество.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 17.03.2017 г. at 20:43, Миш Миш написа:

Защо си спомням, че този лакорн съм го гледала с хубаво качество, а сега като го тегля от линковете никъде не го намирам с такова?

Може би се бъркам, защото преди години тайските все ги нямаше с добро качество.

Зависи кога и от къде си го гледала. Имало е в тубето и добро видео с англ.субки и без субки,  но една част вече са със заглушен звук или са изтрити. За българските субки е ползвано руското видео, което е с много сериозно технически обработена картина и изрязани китайски надписи. Момичето, което направи тази "магия" ми обясни , че копия от онова време с HD качество няма. Вариантът е да са записани и качени в нета при по-скорошно излъчване. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понякога, някои неща сами ни се навират в ръцете. :D

Две добри новини : 

1. линк за директно теглене с вградени английски субтитри и чудесно качество на видеото

/ Веднага правя едно уточнение. Това е вариант с четири мега серии, които са образувани от слепването на оригиналните сериите по 3 в 1. Линкът е взет от тук/

2. Днес открих нещо страхотно. Сериалът, вероятно е бил излъчен за пореден път през април тази година и качен в youtube от телевизионния канал. В този вариант, пък ,са го разпарчетосали на 22 серии по около 55 минути. Но картината наистина е ОК. Може сами да се уверите.

 

 

/ излишно е да казвам , че си го дръпнах. Пък, каквото сабя покаже в обозримото бъдеще.../

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...