Jump to content

Recommended Posts

Удряме го на оди и дитирамби, значи! :28558:

 

 О, Бини!         

О, Бини!Защо зариби ни?!

Недостижим и красив,

за спора във форума,

ти си мотив.

С костюм ли, с бретон ли,

съвсем без значение,

само разхождай

това телосложение!

Показвай трапчинки,

или се цупи,

за нас си божествен,

единствено ти!

Ще точим ний лиги

и благоговеем,

дори и тъпнята

без срам, ще възпеем. :896767:

 

Иначе, рейтинг 3,8 си е факт, а когато фактите говорят и боговете мълчат :na2: ...  камо ли да назидават  ;), а и бай Тошовото време отдавна мина, или се бъркам?!

Още първият епизод ме отказа. Обаче се радвам, че прегледах коментарите, за да попадна на тази ода, която се явява най-доброто нещо свързано със сериала.   :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, Богове!О небеса!

Мислех си, че стават чудеса!

След гледаемия епизод 15,

някакви надежди избуяха

но 16 бързо ги попари

и в земята летвата удари.

Ах, дори и тоз прекрасен Бини,

сякаш вече умори ни.

За 60 минути на екрана,

нищо, ама нищичко не стана.

Ей, ама това е майсторлък,

да запълниш толкоз време с хък и мък.

Явно зрителите не разбират

и тотално абдикират.

Рейтинг даже вече няма

за божествената драма.

Не в петица, десетица,

няма го и в двадесетица.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лавандула, адмирации!!!  :beer:  Не само отлично стихоплетство, но и точно в същността на сериала.

Общо взето и при мен беше постоянно така - аха-аха нещо да стане, да се опитам да се заинтересувам и следващия епизод тотално ми срива очакванията. След като няколко пъти минах през този цикъл, се отказах и сериалът ще остане в графата неизгледани. Твърде плосък и скучен сценарий, от който страда дори актьорската игра...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах 6 епизода без пауза :) С риск да се различа от останалите мнения на мен драмата много ми допада. Не го гледам заради Бини, дори мога да кажа че не съм му от почитателките, но до тук съм доволна от сериала. Който не го е почнал да пробва :) Паралелно следя и "Kill me, Hеаl me", така че доволно продължавам с риск да получа и аз раздвоение на личността :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Удряме го на оди и дитирамби, значи! :28558:

 

 О, Бини!         

О, Бини!Защо зариби ни?!

Недостижим и красив,

за спора във форума,

ти си мотив.

С костюм ли, с бретон ли,

съвсем без значение,

само разхождай

това телосложение!

Показвай трапчинки,

или се цупи,

за нас си божествен,

единствено ти!

Ще точим ний лиги

и благоговеем,

дори и тъпнята

без срам, ще възпеем. :896767:

Ама аз мнооооого обичам Бини. Аз много исках сериалчето да ми даде покой след дългоочакваното приключване на "казармирането", Не мога да се огъна и да ми хареса. Гледам го насила щото е Хьон Бин, но.... пак е удоволствие да му гледам тръпчинките.  :28558:  Стихчето е 10х!!! :rofl:  :rofl:  :rofl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все пак има нещо, с което този сериал ме изумява - с какво успяха да запълнят 16 епизода?!

Връщам се назад и за мен това си остава енигма.

Всички имахме големи очаквания за сериала, най-вече заради Бини, уви.

Въпреки че не показва абсолютно никаква игра и пръска почти минимален чар, го гледам заради него и ще го изгледам.

Ама си е мъъъка!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха, ха ха- в името на любовта!

" В името на любовта,

ще се откажа от лечение"-

бе хитът на това творение.

"за да може да въртиш любов,

чрез мойта личност,

с другата ми идентичност"

Тъй рече Бини и разби ни.

Но мацката от "стара коза яре"

бързо мерки предприе,

защото тутак осъзна,

че 2 в 1 хич даже не е зле.

И всичко туй на фона на реклами

на шапки ,кецки ,чанти и пижами.

Ха-ха-ха- на туй се вика красота!

 

Що не- нали ще падат пачки от Китай

сюжетът мож' да се разтяга до безкрай.

Е,  Бинито нали се мота по екрана,

ни гък, ни мък, че се не знае,

колко време после ще го няма! :)

И таз романтика, де с кофи се изля,

направо мозъкът ми занемя.

А пък целувката тотално 

превърна нереалното в реално.  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да Сиера, права си и аз мисля, че Тери ще се появи скоро. Да ви кажа отсъствието на смотаните полицаи вдигна нивото на сериала с половин процент. Зам. директорът започна много да ме радва, вкарва свеж елемент. Червенокосото недоразумение в лицето на Хана няма да го коментирам, зле си беше, зле си остана. Иначе осемнадесети епизод беше като сглобени рекламни клипове. То не бяха чанти, маратонки, костюми, бира........ Ще почна и аз да я разбирам модата покрай тоя сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боже, 17 и 18 епизод бяха ... абе бяха като всички останали. Много са ми скучни. Трябва много да се постараят, че да направят поне един хубав край. Голямо разочарование е тази драма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, като идея не е лошо, обаче... много слаба и повърхностна режисура, нищо не бе разгърнато, а насила ни го набутваха.

Актрисата игра ужасно, чудя се дали предпочитах подсмихването и хихикането й на всяка фраза, когато беше "весела", вместо страдалческата и унила, крайно противна физиономия на влачещ се плужек? Дори в бялата рокля накрая ми беше антипатична, такава си остана докрай, кофти привкус, повече няма да я следя където и да играе.

Хьон Бинчо... дали рони крокодилски сълзи, задето се е съгласил на тая роля?! Нито двете му лица успяха да ме убедят, нито ми стоеше истински на екрана, не ми допадна и визията му - тая прическа ме караше всеки път да крия ножицата... Дори това тук, дето вероятно си подписва договора, а оная пак гледа като преметната, не му е извинение.

11084257_1052473294766980_84751550493381

 

Набързо се сбогувахме с иначе добре започналата игра на Сонг Джун като д-р Юн. Дали не решиха, че може да спаси сериала и затова го резнаха и му възложиха да изиграе типичните за всички тук простотии - куп недодялани действия.

Д-р Канг изобщо не приличаше на професионалист, сигурно ги беше страх да не ни разкрият някоя психо тайна, та ни спестиха методите й на лечение :28558:

Виж, таткото като че ли беше най-добре, той си отстояваше на своето и си го постигна. (Как съчета и ролята си на Уанг Шикрьом в Shine or Go Crazy по същото време? Там особено блестящ!)

Секретарят лъхаше на мижитурка, но на фона на останалите си беше супер.

Цирковата трупа бе повече от смешна с дъртата кака и пияницата... добре, че не дадоха самото им представление, че не ги виждам в кви циркови роли биха били успешни. Даже не пасват и за крайпътния цирк в Обеля 2.

То други останаха ли, а да, полицаят, който накрая доказа потенциала си с изказването защо не харесва женитбите.  :slap:

Да не забравя и противната соц естрадна музика, тамън за капак на целия този бълвоч.

Ох, и идилията с кокошките и чушките...

 

Свърши, само щото сме упорити, не го зарязахме. Е, не ми задавайте въпроса защо си го причинихме и дали си струваше. Не ме дразнеше, чак да го захвърля (както се е случвало с други помии, даже искрено се смеех и се чудех дали не е всъщност някаква тайна пародия).

А все някой може да е прекарал и приятни часове с този, направен сякаш от дете, сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично тоя сериал ще го запомня с поезията на Лавандула, с пълната липса на действие и с фалшивата усмивка на Робин. Честно казано мисля, че трябва да си някакъв гений, за да запълниш 60 минути с нищо, както можахме да видим от последните 4-5 епизода. Евала ви на канското самообладание да преведете тая тъпня докрай. Тея от Китай сигурно си ядат шапките, че са предплатили толкова пара за тоя сериал-майтап.

Аз по-скоро си мисля, че е социален експеримент тоя сериал. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съжалявам, че свърши и ще ми липсва..нищо, че спрях да го гледам след първи епизод! Искрено се посмях с тукашните и изобщо като цяло отзивите от него в уеб пространството, преди обясних защо. Хьон Бин е актьор, който уважавам, казах го тук, казвал съм го и в някои от предишните негови драми, тук обаче дори само от този злополучен за мен епизод той просто не беше себе си и причината си мисля не е само в това, че не е ял определен шоколадов десерт както в оная популярна реклама. Обяснявам си го не толкова с дългото отсъствие заради казармата и един вид е излязъл от форма колкото, че не е приел тази драма и ролята си присърце, а когато не правиш нещо с желание си личи. Тая драма почна плачевно и явно така и си е завършила четейки ви и сега. Нямаше как да я продължа и изобщо да изтрая и минута от нея повече при положение, че от момента в който се появи оная горила до събитията в болницата си личеше, че сценариста или е претърпял лоботомия или и той като мен се наслаждава на чуждото нещастие, но каквото и да е било си личеше, че така ще е до края. Лично аз тоя драскач Ким Джи Уон тогава си го сложих в компанията на Сънг Ги и още няколко субекта формиращи един доста печален клуб на разочарованията ми покрай азиатските тв и кино продукции, а кандидат-членовете могат да бъдат както хора и животни, така и цели държави. Печален е щото влезе ли някой или нещо в него, излизане и опрощение няма и все едно не съществува.

Все пак гледайки мъките ви отстрани дори и черна душица като моята не може да не изпита състрадание..знам какво е да те разочарова нещо дето наистина ти харесва, а явно вие сте хардкор фенове на Хьон Бин, което наистина си е похвално, казвам го без капка сарказъм! Моята най любима актриса от Азия е Ишихара Сатоми, не толкова заради играта и професионализма й колкото заради цялостно излъчване и чар. Колкото и да я харесвам обаче не бих я гледал в пародия като тукашният сценарий...най вече защото не бих понесъл нещо, което харесвам да се излага и да изглежда нелепо заради чужди и собствени грешки. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно, като видях какво грандиозно парти са си спретнали за завършек, сякаш рейтингът им беше не 3, а 30, разбрах, че са мнооого доволни, а от какво знаем всички.Та-

 

Градина, чушки, маруля,

люБини жената си люля,

показа трапчинки за край,

в зеленчуковия  им рай

Червенокоска пък гледаше умно

и влюби се пак тя безумно.

Намекнаха тъй за гювеча

и сложиха тапа със скеча.

А ние със привкуса странен

останахме в края екранен.

Очаквахме много театър

пък то- гювеч поръсен със захар.

 

11094507_1643279009235833_2080928463_n.j6286e43ejw1eqki6iteamj20hs0p9jvi.jpg6964db43jw1eqkj9j9sh6j20h00mogo7.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страх ме е да изгледам 20 епизод, честно ви казвам........  Ох какъв рев беше в 19 епизод,каква "драма" развиха, нямам думи. Символика , писма за бъдещето, писане по стени, то направо си беше за оскар :slap: 

 Помислих си го, докато го гледах тоз пуст 19 епизод  :28558:  :28558:  :rofl:

 

Хьон Бинчо... дали рони крокодилски сълзи, задето се е съгласил на тая роля?!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бини да се хваща в ръце и бързо да мисли за следващ проект, който да измие лошия/горчив вкус, останал от тоз бълвоч.

Много съм разочарована от присъствието му(сякаш нямаше такова), от сценария, абе от всичко. МНОГО! :(

И евала, че завършихте проекта! Големи инати сте, шапки долу! :up:

Някой ден ще го догледам, само за да уважа труда ви!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...