Jump to content

Recommended Posts

Огън, ами! Огън, та пушек се вдига.  :28558:  :28558:  :28558:

 

Всичко в тоя сериал е премислено и това си личи. Относно името Шин Се Ги: нейде в първите епизоди Ри Джин го беше гъбаркала, но не знам дали в превода е било отразено. Не помня конкретната реплика, но имаше закачка той сега нов ли бил, стар ли бил. Много ме кефи как се дъвчат.  :rofl:

 

Те главните са ясни, но искам да измислят някоя забавна врътка с Ри Он, примерно да го залюбят с хахавелката от първия епизод, дето си играха на гоненица с докторката. Да съм спокойна, един вид, че няма да му е скучно занапред.  :xaxa:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко снимки от...

 

 

...следващия епизод. Една от профила на Ji Sung в Instagram. Я кой се завръща :)

11033020_637520956393659_131819036_n.jpg

 

Дали сценаристката не се е смилила над него този път, като така му измъкна чашата изпод носа :))).

11018548_656941954433899_524369335_n.jpg
11018425_1570742276542820_525748441_n.jp

 

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еха, авторката на сценария е оставила супер мило съобщение до актьорите и до целия екип на края на последния скрипт  :) Цък. Това момиче е написало невероятен сценарий, но проявява огромната скромност да благодари на актьорите, че въпреки "лиспващото качество" на сценария й са играли толкова добре и са показали такава невероятна химия  :D Интересно и, че споменава, че са успели да излекуват наранените чувства на много хора, включително и на нея самата. А най ми харесва края на посланието: "Thank you for going through all that trouble. You were truly the best.”

 

А аз така се пристрастих към тази драма и към главната двойка, че как ще се лекувам като свърши не знам. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излезе новото превю.

 

 

 

Ки Джун и Че Йонг са шокирани след като разбират за болестта на До Хьон. Ри Он е тъжен, че сестра му отново се е върнала при До Хьон. Пери Парк си казва довиждане с Ри Джин и следите към Мистериозния са открити.

 

http://youtube.com/watch?v=puKNTzkCq2Q

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакам титрите с нетърпение. Кой да ти предположи, че Мистериозният...

 

 

е това. :D

B_0qcTEUIAAyuL-.jpg

 

B_0qdffUIAAXHlX.jpg

 

Остава да видим дали Се Ги ще е последният на който да кажем довиждане.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хех е само денди стайл не бях виждал в корейска драма! xD Ма пък му лепне на Джито. Тъй като гледам снимката имам чувството, че всеки миг ще си свали шапката и ще извади заек от нея.. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, този епизод ми беше ужасно тъжен...

 

Когато се возеха на гондолата и от другата страна бяха децата... (Страхотни са тези малките!)
И при сбогуването, когато Пери отвори вратата и видя яхтата... нещо така ме стегна пак за гърлото...

Надявам се Се Ги да е последен...

А мистър Х май съвсем различен от предположенията излезе :). Ще видим утре де...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Беше тъжен епизод. Казахме "последно сбогом" на Пери, а утре и на драмата. Тази драма беше интересна, тъй като имаше и романтика... и комедия... мистерия също... имаше от всичко. Се Ги ми бе една от любимите личности, лошото момче, който раздаваше юмруци за да предпази любимата си... също и от ревност. Утре ще се запознаем с Мистър X и ще кажем "довиждане" на сериала и на хубавия каст.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

   :beer:Пери Парк  :cry:

Ще ми липсва тази драмичка , честно ! Стана ми една любимите евър !  Съгласна съм , че този епизод беше малко тъжен , но поне се радвам  , че ще ни дават възможност да се сбогуваме малко по-малко с всеки персонаж-самоличност , а не изведнъж всички да изчезнат. Този Мистър Х като гледам ще направи кратко , но запомнящо се включване !

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда пиковият момент от този епизод беше

раздялата с Пери. Както не веднъж съм отбелязвал той ми беше най-симпатичната самоличност от всички. Спомням си когато се появи в първите епизоди след като ни запознаха със Се Ги останах доста изненадан..не очаквах такова превъплъщение на чичка-бомбаджия с афинитет към алкохола и странен акцент и поведение. :D За да го възприема толкова добре разбира се главен виновник е Джи Сънг тъй като за него образ направо си остави ръцете...не че не беше отличен и при останалите, но Пери беше просто уникално забавен! Особено удачно беше комбото им с бащата на Ри Джин...хех все едно гледах двама чичковци, най-добри приятели седнали в местната кръчма на по чашка.. :D Този образ беше много добре навързан с миналото на До Хьон и начинът по който го изпратиха в тукашната серия беше наистина трогателен отново благодарение на майсторското изпълнение на Джи. Лично аз видях Пери в една съвсем друга светлина - по отговорен, решителен и загрижен за човека, който го е създал на практика. Наистина имах усещането, че сякаш умираше реален герой, който е бил осезаема част от действието, а не просто въображаема самоличност и това при все че Пери не получи екранното време на Се Ги да речем..Когато се пренесе на това въображаемо пристанище, окъпано в светлина и вече застанал пред най-голямата му мечта - яхтата с неговото име наистина се усети точно тази свобода за която зеленчука говореше на малкият си син...Сбогом Пери, приятелю, наздраве и попътен вятър! :)

Изобщо много добре развита развръзка от страна на тукашната сценаристка, за която я поздравявам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Razzormaw, Пери Парк е любимият образ и на Джи Сонг, той го каза това на пресконференцията. Може би затова му се получава толкова добре, въпреки, че е доста сложен за игра образ. Поне този път му дадоха да си пийне и то цели две чашки.

 

Обаче оставиха толкова много неща за последния епизод, типично по корейски.

 

 

От превюто се вижда, че предстои сбогуване с Йо На... ако успеят да я убедят да остави уппа разбира се :P Подхванаха и историята с катастрофата, така че би трябвало да я довършат. Зеленчука нещо много взе да шава с ръце, не знам дали и той няма да се превърне в свежа марулка за последния епизод  :P Може би срещата с него ще е нещото, което ще позволи на Ри Джин и До Хьон да му простят и ще завърши оздравителния процес. И във всичко това трябва да вместят и сбогуването с Шин Се Ги..  :cry: 

 

 

А за мистър Х... на мен ми изглежда като излязъл от филма "Интервю с вампир", но може да мине и за магьосник  :28558: Много хора очакваха той да е интегрираната личност, а той май ще излезе по- шантав от всички  :P​ Наистина не ми е ясно защо се появи толкова късно и то когато вече сме на последен епизод, а появата му само ще усложни нещата. Но да видим, засега е имало добра идея зад всяко нещо, така че сигурно и мистър Х държи ключа към някоя барака.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз не виждам нещо как ще приключат всичко за един епизод. Действително прекалено много неща си оставиха за довечера...Обикновенно когато това се случи в корейски сериал, резултатът е посредствен и дори разочароващ, но както казах преди 1-2 серии мен това не ме интересува вече тъй като от тази драма досега получих много повече отколкото доста други накуп.

Мистериозният Х аз пък никога не съм си мислел, че ще е синтезираната от останалите самоличност тоест един вид истинският облик на главният герой. Казвал съм го много пъти и пак ще го кажа - тук има само един оригинал и това е До Хьон! Всичко друго е създадени от съзнанието му алтернативи за да се справи с отделни ситуации било то в настоящето или спомени към които не иска да се връща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз никога не съм мислила, че мистър Х ще е интегрираната личност, просто защото това не е много логически издържано, но пък и за До Хьон се надявах да не е баш баш оригинала, но всичко сочи натам... Наистина ще ми е най- мъчно за Шин Се Ги, но все пак като част от До Хьон, няма да се изгуби напълно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше един период, в който си мислех, че мистър Х може да е цялостната личност, но бързо отмина предвид развитието на героите и сериала като цяло. Но и тогава си го представях нещо като До Хьон с някакви добавки от другите личности.

Пери ще остане в сърцето на всички. Невероятен образ! Малко му беше времето, но пък запомнящо се и много емоционално  :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам на колко места ревах, после избухвах в бесен смях, а след 2 минути пак рев от умиление... :cry:  :rofl:  :cry:  :emote_kiss3: И аз не съм в състояние да пиша много, но последният епизод беше напълно достоен завършек на един великолепен сериал. Finale grande и ново начало за тях, а за нас - прекрасни спомени и емоции, емоции...

 

А прогнозата за личното бъдеще на Ри Он ме попиля от хил!  :rofl:  :xaxa:

Като се сафирясам, ще пиша повече, но с една дума - великолепно изживяване, което много, много ще ми липсва!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък мога! :)

Ще започна с това, че наистина натрупването на събитията повлия на някои неща. Тая палавница сценаристката хубаво си е научила урока за DID ама е трябвало да почете и за комата и това как това състоятние се отразява на пациентите да не говорим за следите на времето, които явно не се бяха отразили на субекта известен ни като "зеленчука". Някои от персонажите включително него бяха оставени да висят, но всъщност на кой му пука за всичко това?

Тази драма остави ярка следа след себе си и всичко заради читавия сценарий, който не само разгърна добре един комплексен пъзел ами и заради главозамайващите превъплъщения на Джи Сънг. Тоя човек просто вдигна така летвата, че след тази драма доста негови колеги, включително двамцата конкретни сметкаджии (единият от които в момента бере сериозен резил заради лошият си избор) ще му дишат прахта дълго, дълго време! Не знам дали на някой му прави впечатление ама само в рамките на нашето скромно форумно съсловие тази тема и то в периода на излъчване на драмата събра повече коментари отколкото за 5 годишно присъствие на еталон като Тайната градина. KMHM заслужава да обере ако не всички то смазващ процент награди за тази година! Чудя се дали скоро ще видя нещо толкова комплексно реализирано по повече от сносният начин, който имахме удоволствието да наблюдаваме за тези 20 епизода?

Бих могъл да коментирам доста за отделните случки в този епизод, но просто за мен всичко дори добре направено бледнее пред това, което предостави Пери Парк в предишният....

Е така или иначе тази драма приключи мисля успешно и наистина съм доволен, че почнах да я гледам дори и заради толкова нелеп мотив, какъвто посочих в началото, но със сигурност този сериал ми върна поизгубената напоследък вяра в корейските продукции!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен последният епизод ми се стори малко претрупан откъм събития, но сценаристката се справи чудесно.

 

 

 

Всички останали личности си отидоха по чудесен начин, като ме заливаха със смях или гледах с умиление. Единият си  заслужи целувката и благодарността заради всичко, понесено от него през годините. Близначката ме разхили, а брат й май за първи път се усмихна преди да изчезне след сестра си.

 

А момата, подгонила Ориончето с Оппа, оппаааа! едва не ме катурна от смях. :28558:

 

 


Чудесен сериал с великолепен каст. Признавам, че хич не харесвах досега Джи Сонг. Намразих го в  Swallow the sun и доста се чудих дали да започвам да гледам този сериал. С ръка на сърцето признавам,  че беше великолепен! :icon_sunny:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз в момента съм между тази   :cry: и  тази емоция :es: ! Много драми съм гледала , но такава , където актьорите , режисурата и сценария да са така добре направени и в синхрон не се среща всеки ден . Не казвам , че е идеално , такова нещо няма. Но че това е един от любимите ми корейски сериали няма да се уморя да повтарям ! Дори се опитах да го препоръчам на хора , които не гледат корейски сериали ... е , не че ми обърнаха внимание , но самия факт , че не се стърпях да го споделя , означава нещо , хехе . Нито за момент не ме накара да се прозявам и го следях и очаквах с нетърпение всяка седмица ! И аз ,като вас , шапка свалям на Ji Sung , който ако не му дадат награда , предлагам ние да му пратим една-две за всички тия роли , който изигра в рамките само на 20 епизода! 

 

Имаше идеи , за които трябваше още серия-две да се доразвият , но пък аз не се лакомя за повече ! Всичко беше точно !  :yes:

 

 

Аз от 1-2 серии на сам си мислех  ,че Х може да е бащата на Портокалка , но не си го представях с тая шапка , честно ! :D

 

Беше си тъжно да се сбогуме с всяко превъплащение ! Сериозно всяка една от тия личности беше по-истинска и реална  от много други "персонажи" , който съм виждала по разни други сериали. Ji Sung влага някаква определена емоция във всеки образ и просто .... да де . Малко не мога да си подредя мислите ....  :wacko:  ;)

 

Само нещо искам да кажа - от миналата седмица си мисля как ми се иска накрая Оринчо да се запознае с някоя мадама , която се казва YoNa и когато това стана , просто исках да прегърна сценариската за кой ли път ! :kissx:  :lol2: 

 

 

Наистина фактът , че тази тема беше така обсъждана и "гореща" във форума , говори достатъчно за сериала !  ;)

Между другото , много се радвам , че се реших да почна да пиша повечко тук ! Беше приятно и забавно да гледаме заедно ! :D

 

ПС Ще ми липсвааа !!!! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...