Jump to content

Recommended Posts

 

Седя и си мисля, че нещо ми е съмнителна тая история за голямата любов на снахата дето най-накрая му била намерила следите в Америка и той така услужливо умрял скоро след като я забременил. В тази връзка се питам защо дядката е отишъл чак в Америка да търси снаха си, за да я връща и защо като е видял, че има дете от чужд мъж - при това момиче, въпреки това я е довлякъл в къщи и отгоре на всичко е вписал детето в семейният регистър. Обяснението, че видите ли снахата била гений не ми звучи достатъчно убедително.
Постоянно се сещам за прилепа, когато се жалваше на зеленчука: "Ако само онова дете беше твое ... нямаше да имам да изкупувам толкова грехове към теб." Все си мисля, че говореше за До Хьон - в смисъл, че не му е син.

И ми идва еретичната мисъл дали снахата не е била бременна от зеленчука, но за да предпази детето си и отърве себе си от този психопат е поискала развод, излъгала е приятелката си и се е скрила в Америка. Дядката е надушил нещо, но не е доживял да каже истината, защото майката на До Хьон е спретнала катастрофата. А До Хьон изобщо не е син на зеленчука.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям ви дами, според мен

Джи Сонг не е син на зеленчука, докато Ри Джин е или негова, или на дядото... Просто майката на Джи Сонг е супер алчна гад...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда и на мен ми изглежда супер съмнителни тези обстоятелства покрай снахата...Значи хем не ти е приятно в това семейство и те омъжили насила едва ли не ами след като си хващаш пътя изведнъж реваш да се върнеш обратно в гнездото на осите и лъжеш най-нагло. Щото да ме извинява тая госпожа ама така излиза, че е интересчийка като майката на нашия човек. Даже нейната работа е още по зле тъй като реално ако Шин Хуа Ран е имала дете от зеленчука то нейните действия изглеждат по оправдани от това да пробуташ напълно чуждо за семейството дете като наследник.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен отначало ми хрумна, че

майката на Ри Джин си измисля за някаква си голяма любов, с която иска да бъде, само за да се отърве от мъжа си, но после когато приятелката й я попита какво става с този мъж, очите така щастливо й светнаха, когато каза, че отива при него в Америка, че отхвърлих варианта с лъжата. Макар че дори и наистина да има такава любов в Америка пак е възможно Ри Джин да е дъщеря на зеленчука. Примерно може да не е знаела, че е бременна когато е заминавала. Това ще е голям удар по спящата красавица, ако вземе да се събуди все пак. Със сигурност може да очакваме още някой голям обрат.

В това семейство са пълни с изненади  :slap:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обърквацията е пълна

-загубих му края, особено относно майките и децата, кога идвали, кога си отивали, кой, кога приел и отглеждал, че и До Хьон помни приемната, а не си помни името.Мисля, че Портокалка, не е дете на зеленчука, все пак.При такава майка, може и До Хьон да не е и бабата, за това да го мрази.Къде е логиката за такава омраза, ако и е доказан внук, каквато ще да е майка му, друг мъжки индивид, наследник-няма.Снахата я държи в шах с някоя от тайните и дори да не и е внук тя си трае, може би дори и пред зеленчукае траела.Я ми припомнете, дядото не беше ли изгонил зеленчука и за това да е вписал момиченцето в регистъра, за да има наследник.Смяната на имената после е ясна, но пък Се Ги, мрази зеленчука, че не е спасил момиченцето, чак пък такава омраза-??? и твърденията, му,че на нея и се полага компанията-  пак батак.

 

Уж ни разкриват нещата, но май повече ни объркват.

Редактирано от Lawandula
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък разбрах, че той си е тръгнал главно заради нея..хем отношението на баща му към жена му го е комплексирало, хем тя по това време е опявала за развод. И оня дигнал ръце и си е хванал пътя, тя също. Ролята и мотивите на дядото тук тънат в мъгла...Реално ако Ри Джин

си върне индентичността то тя ще е законна наследница

може би това е имал предвид Се Ги или поне така си мисля аз не съм запознат много с тяхното законодателство и тежестта и значението на този семеен регистър. Определено ще ни изненадат тепърва още, но да видим как точно. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна с Razzormaw!

 

 

За мен е абсолютно ясно, че бащата на Портокалка е първата любов на майката, която го следва в Америка, но уви, бързо свършва поради смъртта му (поне така разказа доведената мама).... Доколкото схванах зеленчука наистина я е обичал, но оставайки несподелена привързаността му, се появява жестока омраза...Забягва нанякъде с любовницата и след 6 години се връща вкъщи с малкия Се Ги, който трябва да ходи на училище и за целта трябва да бъде вписан в семейния регистър. Там обаче вече фигурира името на малката Ча До Хьон. Ето защо, извратенякът решава да я скрие от целия свят и дава самоличността й на сина си. Междувременно, затрива жена си и баща си, които са имали необичайно близка връзка (може и бабето тук да има пръст)...Идва денят на пожара, в който спасява сина си и става зеленчук. 

Интересните моменти са няколко: каква точно е била връзката на снахата и дядката, въобще как и защо е дошла в това семейство; Се Ги истински син ли е на баща си или някаква измишльотина на майка си; как Портокалка се е спасила и озовала при сегашните си родители (доколкото разбрах майка й е помолила приятелката й да я вземе, докато се върне, но тя умира....след това трябва да е била отново в пипалата на фамилията, за да й се случат онези неща и пожарът)???

 

На края може да се окаже, че нито един от двамата не е кръвен наследник. По документи обаче О Ри Джин-ката е БИГ БОСЪТ :)

 

В заключение, истинското име на нашето момче сигурно е Се Ги (говоря за име, не персонаж/образ), а мистър Х е наистина комбинацията от всички образи взети заедно.

 

 

 

Няма такъв сценарий! Хепииии съм!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мхм действително и аз така смятам, но с една разлика...


че не той присвоява идентичноста на детето на жена си и го дава на сина, а си мисля, че това прави някой друг (любовницата му и/или прилепа). Малката Ри Джин става постоянен наемател в мазето след като го ядосва докато свири на цигулка и като наказание той я заточва там и започва да я малтретира, дотогава тя е била нормален член на това семейство колкото и за кратко да е. Все пак тя идва като гост и за нея в кръга около чеболите знаят само прилепа, дядката, зеленчука, снахата и любовницата...трима от тях понастоящем не са в играта -> двама са мъртви, а последния в кома. Никой друг не я е виждал от познатите ни досега персонажи, само са чували слухове като чичото. За да стане възможна тази размяна на децата за името Ча До Хьон, едното трябва да потъне в забрава, да изчезне по някакъв начин. Ако целта на зеленчука е била да я крие в мазето за постоянно, то това било доста наивно от негова страна тъй като не можеш цял живот да държиш едно дете в цяла къща, където се разхождат всички от семейството + прислугата и по скоро би я пратил на друго място, далеч от всички или нещо по просто и ефективно, но значително по лошо - да я убие. В последствие обаче става катастрофата и веднага след това пожара при който изчезва Ри Джин и зеленчука изпада в кома и съответно му е било невъзможно да направи тази машинация. За чеболите и момченцето, което и е правило компания тя е загинала, а то не си спомня нищо от инцидента понеже е било травмирано - ето го перфектния момент за въпросната интервенция. Прилепа и любовницата са единствените останали и основни заподозряни от мен като първата е можела лесно да бъде манипулирана от втората да се навие на такова нещо само и само да не пропее и така Ча До Хьон минава под дъгата и става момченце и за останалия свят е регистрираното извънбрачно дете на зеленчука!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Хм, не съм сигурна... Останах с впечатление, че майката не се изненада, че не е загинала в пожара. Още повече всички се опитват да я намерят....Което само по себе си значи, че я мислят за жива.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-ми е приемлива версията, че и двете деца не са кръвно свързани с фамилията, но Портокалката е Биг Бос, защото е вписана във фамилния регистър.

 

Ако До Хьон е кръвно свързан, излиза, че действията на семейството му макар и жестоки са били насочени към това да бъде поправена една неправда спрямо него - отнето му е рожденото право на наследник от едно дете, което няма кръвна връзка с фамилията - Портокалката.

Мисля си, че До Хьон знае, че зеленчукът не му е кръвен баща, иначе нямаше да казва, че компанията принадлежи на Портокалката, нищо че е заел нейното място в семейния регистър. Майката му още в първите епизоди се жалваше на зеленчука да й прости, че е объркала живота му, но не е могла да го пусне тогава и се е била вкопчила в него, за да оцелее.

 

Мисля, че има хляб и във версията, която коментирахме по-рано. Починалата снаха да е незаконна дъщеря на дядката и той да е знаел и затова да я е принудил да се ожени за зеленчука, за който пък дядката е също наясно, че не му е кръвен син, щото примерно се е оженил за бабката, която вече е била бременна и тя да кажем от някаква си нейна първа любов. По тази причина е бил близък със снаха си, скарал се е жестоко със сина си и оня е духнал, после дядката е хукнал да търси дъщеря си в Америка и я е върнал и е вписал набързо внучката си Портокалката в семейния регистър. Бабката може да е знаела, а може и не че му е дъщеря. Но и в трите случая дъщеря/любовница/любимка е имала мотив да гътне и двамата, защото са обезнаследили безценния й син. Оня пък домъква някакво си 6-годишно момче, за което твърди, че му е син и кашата става световна.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Хм, не съм сигурна... Останах с впечатление, че майката не се изненада, че не е загинала в пожара. Още повече всички се опитват да я намерят....Което само по себе си значи, че я мислят за жива.

 

Не мога да се сдържа ...в подписа ти Йо на как сладко облизва снимката.... :28558: просто не е истина...колко хубаво играе...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След много размисли стигнах и до този извод:

 

 

Защо снахата ще се върне след 6 години и то с чуждо дете?Не мисля,че е толкова безочлива била да натресе чуждо дете на мъжа си.Може би след като е заминала за Америка е разбрала,че е бременна.И реално О Ри Джин да е истинската наследница, зеленчука да не е повярвал,че това дете е негово и да го е малтретирал след като майка ѝ е починала.

Жената която се явява сега майка на Ри Джин не знае със сигурност кой е бащата,само предполага,че може да е любимият ѝ,който е тръгнала да търси в Америка,а истината да е друга,и До Хьон да не е дете на зеленчука,любовницата да е излъгала.

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фенове са подарили много хубава торта на Джи Сонг за рожденния му ден. Има и детска рокличка на Бърбери и обувчици за бъдещото му бебче  :wub:  Ето малко снимки:

 

 

 

 

10942503_670262676429390_489814506140149

 

10891427_670320319756959_716651589158637

 

10452378_670320316423626_397521853687243

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази торта е наистина сладурска !  :)  :P

 

Иначе ....

 

Аз не мисля ,че Портокалка е дъщеря на Зеленчука ( и нямам предвид , защото портокала е вид плод :P  ) , ами защото когато я представиха на Зеленчука той сякаш знаеше , че не е възможно тя да е негово дете и погледна едно такова подозрително жена си и тя гледаше виновно ..... От там нататък , колко етично е да я записва в регистъра е друг въпрос. Но все пак ако наистина снахата е движела част от бизнеса и е имала сумати акций , то защо детето й да няма право на част от това . Също така , за добро на детето е добре да има официално име и тн . Все пак тя не е предполагала , че това ще й се случи и явно имаше намерението да се махне от това семейство , в крайна сметка . Трябва ни да знаем позицията и ролята на дядото във всичко това , за да се изяснят всички причини. 

За До Хьон вече казах , че съм почти 99% сигурна , че си е син на Зеленчука . Ех , това семейство брей !

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eгасимус и сериала!

 

1000% съгласна!

Честно, не виждам как този сериал може да има хепиенд. Единствено си ги представям в някоя психиатрия двамцата, надрусани и щастливи. Инак...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:slap: Не е съвсем ОФТОПИК: мислите ли, че Лео ще се справи? Или поне колкото Джи Сонг ?   :28558:

 

 

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1402042

В новия си филм "The Crowded Room" холивудският актьор Леонардо Ди Каприо ще изиграе маниака Били Милиган, страдащ от синдрома на раздвоение на личността.

Филмът ще бъде екранизация на книгата на Даниел Кийс, публикувана през 1981 г. Продуцент на лентата ще бъде компанията на Ди Каприо "Appian Way", съобщава порталът "Consequence of Sound". Според съобщения в медиите Леонардо чака за тази роля 20 години, заради която ще му се наложи да изиграе човек с 24 различни самоличности.

Били Милиган беше обвинен в края на 1970 г. в извършване на серия от грабежи, отвличания и три изнасилвания. Той бе оправдан, след като адвокатите му доказаха, че престъпленията са извършени от друга негова самоличност. Това е първият случай в съдебната практика, в която диагнозата "раздвоение на личността" се използва за оправдаване на подсъдимия.

През 1988 г. Милиган е освободен от клиниката, в която се лекува, а през 2014 г. умира

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:slap: Не е съвсем ОФТОПИК: мислите ли, че Лео ще се справи? Или поне колкото Джи Сонг ?   :28558:

 

 

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1402042

 

В новия си филм "The Crowded Room" холивудският актьор Леонардо Ди Каприо ще изиграе маниака Били Милиган, страдащ от синдрома на раздвоение на личността.

 

Филмът ще бъде екранизация на книгата на Даниел Кийс, публикувана през 1981 г. Продуцент на лентата ще бъде компанията на Ди Каприо "Appian Way", съобщава порталът "Consequence of Sound". Според съобщения в медиите Леонардо чака за тази роля 20 години, заради която ще му се наложи да изиграе човек с 24 различни самоличности.

 

Били Милиган беше обвинен в края на 1970 г. в извършване на серия от грабежи, отвличания и три изнасилвания. Той бе оправдан, след като адвокатите му доказаха, че престъпленията са извършени от друга негова самоличност. Това е първият случай в съдебната практика, в която диагнозата "раздвоение на личността" се използва за оправдаване на подсъдимия.

 

През 1988 г. Милиган е освободен от клиниката, в която се лекува, а през 2014 г. умира

 

 

 

 

Сигурна съм,че ще бъде повече от блестящ.Не съм му фенка,но не мога и да не призная,че  играе и то много добре.

За първи път съм го гледала в-Защо тъгува Гилбърт Грейп,направо бях поразена от играта му.Там изигра момче което страда от психическо заболяване.

За тази роля е номиниран за награда "Оскар.

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 

Колкото и да не харесвам Ди Каприо като визия, толкова обожавам да го гледам в роля. Невероятен актьор е. От много години насам в челната 5-ца на най-добрите актьори са Пачино, Де Ниро, Джак Никълсън, Джон Малкович. За мен лично към тези мога да добавя още двама - Том Ханкс и Леонардо Ди Каприо. Това момче може да изиграе всичко и да бъде изключително убедителен.

А и вече има опит в шантави роли - Защо тъгува Гилбърт Грей, както и Авиаторът /там също изигра човек с психическо разстройство/. Та - да, не само, че ще се справи, но и ще е блестящ!

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте на всички фенове на шоуто! И аз като такъв искам да изразя мнението си за драмата. Джи Сонг е страхотен в тази си роля, Джон Юм също, с изключение на това, когато вика като изтървана.  :28558:  И драмата се завързва много добре и изказахте повечето неща. Но все пак, както казахте за това, че дори детайлите имат много голямо значение тук бих искал да си изясня нещо, защото О Ри Он-ката ме обърка напълно. 

В книгата "Дете в мазето" се разказва за братче и сестриче, а щом О Ри Он не е брат на Портокалката, ами ако историята е за нея и Ча До Хьон, който не е Ча До Хьон. Да се окажат брат и сестра с Мистър Х . Не знам вече кви ги пиша такава каша ми е в главата!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...