Jump to content

Recommended Posts

Едва ли ще е нещо малоумно, въпреки че знае ли човек ама не тоя сюжет си личи, че е мислен. Нещата се разгръщат малко по малко и всеки епизод ни подават сламка, колкото да хванем нещо. Конструкцията е такава, че всичко може да се обясни и да изглежда що годе логично. Като споменах, че Ри Джин е

най вероятното осиновено дете в семейството изглежда най-правдоподобно понеже се напасва с доста неща, но съвсем спокойно може и да е Ри Он, просто в неговият случай ще има бая сюжетни врътки. Връщайки се към това, което ме наведе, че е той в началото беше точно факта, че прави всички тези разследвания. Ако се поставя на негово място би ми било достатъчно просто да знам, че сестра ми е от еди кое си семейство и да подълбая колкото да знам за какво иде реч и един вид да е подготвен. Но той отива чак в щатите за да проучва До Хьон?!? Защо му е да стига до такива крайности след като дефакто той не му е никакъв? Ако търси корените на травмата й и някой дето представлява заплаха за сестра му то това биха били бабето или зеленчука.  Обратното ако знае, че е от това семейство и е осиновен то такъв нездрав интерес би бил повече от логичен тъй като До Хьон би могъл да му е брат, а информацията за него е оскъдна тъй като е прекарал по голямата част от живота си в Щатите.

 

Колкото до това дали До Хьон е част от това семейство..по скоро да или ако не то никой не е насясно с това освен майка му или с много условности зеленчука. Но не каквото и да е си мисля, че До Хьон е син на зеленчука, това го приемам почти като константа пък ако ще работите да идат на инсест! Държат се лошо с него тъй като е извънбрачно дете, а бабката го третира като парцал тъй като любимото й синче попада в кома заради него и на всичкото отгоре майка му ги шантажира.
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, инцест няма да има със сигурност, все някак ще завъртят нещата. Интересно е, че темата с близнаците присъства толкова много в сериала. Орион и Ориджин се водят близнаци, Йособ и Йона са близнаци също. Не знам дали е само случайност или от някъде ще изскочат истински близнаци, но не мисля, че Ориджин е имала близначка и, че някой е умрял в това мазе. 

 

Договора за неразгласяване може наистина да е сключен със семейството на близнаците, защото и майката, а явно и бабата са нясно, че детето е живо, след като го търсят.Обаче бабата поне би трябвало да знае къде живеят. Освен това вече е срещала Ориджин и не изглежда да я позна.

 

Иначе Ориончо може да си разследва така разпалено, защото все пак е влюбен в сестричката си и иска да разбере какво точно й се е случило. Освен това нали пише кримки, мистерии и други подобни и явно тези неща го вълнуват просто.

 

 

Друго, което ми е много интересно и все още ме кара да мисля, че Шин Се Ги е повече от създадена личност е, че именно той, по думите му, е видял Ориджин пръв и, че тя е първата му любов. Освен това фамилията му е същата като на майката. Така че кой знае..

 

 

Иначе горкия Орион, скоро му предстои среща с най- опасната личност... Вече му загатнаха, че още не е видял всичко, така че заветната среща наближава  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много държа на тази заветна среща, ако е с Йона. Тя ме остави гладна за още.

Е, сега вече видях ясно, че в 12 еп. снимката, която О Ри Он набързо ската в джоба си при разговора си с О Ри Джин беше на жена (снахата) с момиченце. Същата снимка, която по-късно изгори в огъня и тогава се видя само жена, държаща дете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

О Ри Он няма нищо общо с чеболското семейство. Просто майка й на Ри Джин е оставила детето на грижите на родителите на Ри Он, защото е била най-добра приятелка на майка му. О Ри Он го помни и явно покрай снахата и травмата на Ри Джин е придобил интерес към семейната им тайна. Все пак е и писател.

Почти съм убедена, че теорията ми, че До Хьон не е истински наследник, е вярна. Не съм 100% сигурна за Ри Джин на кого е дъщеря, но ще се види.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма такава лудницаааа! Горкия Орион-чо! Каква танцова стъпка само е отворила Йо На... 

Oмо, Омо, ще има опит и за целувка!!!

 

Wc5yvR4.jpg

 

 

 

:896767:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:rofl: Ще падна под бюрото. Тези снимки ме подлудяват. Боже, очакваната серия с Йона и Оро ще е култова и още как. Ох, ..... колко часа има до сряда ..... А-а-а не, тази серия ще си я изтегля и ще си я оставя в архивите доста дълго време. На Джи Сънг даже и с О Ри Он-чо му се получава химията. Направо се виждат токови удари по трасето. Разкошен старт за новата седмица.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези хора се бъзикат с нас :rofl:  :rofl:  :rofl: Оцветили са му пуловерчето и са му сложили фимбичка.

Джи Сънг страхотен образ направи с Йона, при това го поднесе с достойнство и така образът на Йона не отне дори милиграмче от мъжествеността му като актьор и личност (за разлика от разни любими наши актьорчета).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, Йо На си слага червилце в движение  :rofl:  Четох някъде, че тези сцени с нея са заснети на 15-ти. Може би изостават малко със снимките и затова превютата се бавят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле, как му се метна на врата. Щеше да го изравни със земята. Все пак Йо На е с доста по-едър кокал от милия Ориончо. Това ще да е неравностойна битка :Д

 

Късметлии такива. Днес излиза епът, а :П

Карате ме зверски да съжалявам, че все още съм на 8-ми еп. То, че след коментарите ви беше зор да се удържа да не го загледам, ма сега чакането за суб ме побърква. Вече не знам дали е за добро да гледам спойла.

 

Сладка болка. Само така мога да го опиша това очакване ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това се казва превю !!! :rofl:

 

Хаха, Йо На си слага червилце в движение 

 

Само Йо На , като същински супер герой , може така да се преобразява в движение ! Ориончо изглеждаше доволно ужасен от срещата си с нея !!! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лелееееее,а като си помисля,че го бях зачеркнала това сериалче,вчера го почнах и сега чакам следващия епизод,толкова по-забавен и интересен е от онзи с Бини,чак да те хване яд, колкото до конспирацията 

Мацката или е наследницата и са убили майка или са я били използвали като играчка,за да си има някакво другарче Петоличко,

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...