Paribas Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 След като го изгледах докрай: пълно 6 Типичен си е за жанра, където приказните елементи не са малко, но сюжет, актьорска игра и музика създават изключително завладяваща атмосфера. Да не говорим за смислените послания за свобода на словото и корупция, и социална справедливост. Е, захаросан си е, но това все пак е игрален сериал. Просто чудесен, за разлика от някои прехвалени тазгодишни продукции. И с истински целувки 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamity Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Хорааааа, просто не знам как до сега не съм я гледала тази драма. Думи нямам да я опиша. всичко беше 6+. Жанра, беше нещо различно от всички корейски, обикновенни сапунки. Друг подобен сериал, знаете ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitket Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 На мен City Hunter (2011) ми е бледо подобен, ама трябваше първо него да гледаш, пък после Healer-а. Пробвай го. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamity Posted July 23, 2016 Share Posted July 23, 2016 Изгледах и него. Сега започнах Goodbye Mr.Black, пише че и той е подобен. Healer и City Hunter са ми вече в любими! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valcheva_1985 Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Който не го е гледал наистина си е страхотно романтично екшънче, като "Градския ловец", а някой знае ли дали има продължение? Ако има 2 сезон ще е страхотно! Много добра игра и още един любимец си имам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NETI88 Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 преди 57 минути, valcheva_1985 написа: Който не го е гледал наистина си е страхотно романтично екшънче, като "Градския ловец", а някой знае ли дали има продължение? Ако има 2 сезон ще е страхотно! Много добра игра и още един любимец си имам Втори сезон, няма да има. И да, главният е невероятен. Не само като игра, но и като външен вид. Гледай и други негови продукции. В момента се излъчва най-новият му сериал Suspicious Partner. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рали Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Сериала започна обещаващо но на финалните серии го изгледах с превъртане. Главния, няма спор, уникален красавец! Изгледах го заради него. Сериала не успя да ме грабне но не ме и разочарова, защото не очаквах нищо особено от него. Дали, защото не е от любимия ми жанр, не знам. Имаше тръпка в началото но после я изгубих, имаше замисъл но после ми доскуча! Рядко пиша такива коментари но съм изгледала прекалено много филми и сериали и смея да кажа, че разпознавам сериалите но не задължавам никой да се съгласи с мнението ми, по-скоро искам само да споделя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valcheva_1985 Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 Преди 14 часа, NETI88 написа: Втори сезон, няма да има. И да, главният е невероятен. Не само като игра, но и като външен вид. Гледай и други негови продукции. В момента се излъчва най-новият му сериал Suspicious Partner. Благодаря, ще се възползвам от предложението! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pencheva_sz Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 И на мен този сериал ми е от любимите вече ! Чи Чанг Ук започнах да го гледам "отзад -напред" така да се каже - хареса ми в Suspicious Partner и естествено, следващият сериал беше Healer 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Ех, още един изгледан сериал..... и определено, заемащ предни позииции в личната ми класация Малко ме е яд, че не съм започнала да гледам корейски продукции по - отрано. Такива шедьоври като Healer не са за изпускане Първите два епизода се чудих какво се случва, аз ли съм много глупава, ама после нещата започнаха да се нареждат. Актьорите ми харесаха много. Главния не бях го срещала до сега, определено ще гледам и друг сериал с негово участие, да го проверя дали навсякъде е така харизматичен. Кльощавичката репортерка си я знам от Какво не е наред със секретар Ким? и отново ми направи страхотно впечатление. Готиния репортер... ми какво да кажа за него... то с този външен вид бих му повярвала на всичко, което ми казва в ефир хаха Явно съм имала нужда от доза екшън, комбинирана с романтика и справедливост, защото сериала наистина много ми хареса. Нямаше слаб епизод, действието се развиваше доста динамично, сценария ми допадна, както и режисьорското виждане на нещата. Имаше някои моменти, които ме удариха много в емоцията, като развитието с Учителят, например. А и до последно не предполагах как ще се развият нещата. Музиката също си беше точно на място Някой би ли ми казал, как е възможно на този Лечител да му отиват всякакъв модел очила. Няма срам този човек. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marzhely Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Най-любимият ми сериал! Всичко си има - романтика, екшън, интриги, смях. Кастът е уникален, Уки и Минка такава химия, страхотни сладури. И останалите допълват пефектно, Аджумата е гениална. Сто пъти съм го гледала и не ми омръзва. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 Не съм впечатлен от сериала. Основно заради разминаването между това как искаха да представят главния герой и между неговите действия на пълен аматьор. Професионалистите гледат да избягват капаните, не да влизат в тях. По това се различават професионалистите от аматьорите. И поради това неговия учител си отиде ей така за нищо. Както и бившият полицай. Докато той се правеше на велик хората около него загиваха или страдаха. И крайния резултат беше, нищо не се промени. Смях в залата. Мотото на сериала беше , защо да е лесно когато може да е трудно? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krish Posted January 10 Share Posted January 10 Не че е кой знае колко важно, но.... Тази вечер сериала стартира по БТВ лейди - чак не мога да повярвам, какви времена От 23.00ч. 2 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b_a_d Posted January 12 Share Posted January 12 Пълен ужас, аз дето не харесвам едва двама-трима азиатски актьора, тези тук, двамата главни, които обожавам направо ме забиха у стената с тъпата си актьорска игра, Park Min Young с ужасната си прическа, постоянното кокорене на очите, лудеенето което обикновено ме кефи навсякъде другаде, тук само за първите два епизода направо ми се прииска да я утрепя! Ще го дропна в MyDramalist и ще е вторият азиатски сериал който си го е заслужил. От Btv постъпиха супер долно като съкратиха орязвайки "Angel's Last Mission:Love" , който е съвършен, истинско изкуство, само и само за да пуснат в ефира тази глупост, която въобще не се трае нито за секунда, чак ми се ще тая главната с тъпата си прическа и безумно кокорене в Лечителят да я утрепят, много ще се радвам! (и без да си пийна си падам леко психо) Отделно Park Min Young ще си я гледам и ще й се кефя само когато е с дългата си коса. (двамата главни ще ги гледам другаде и тях) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted January 13 Share Posted January 13 Преди 10 часа, b_a_d написа: Пълен ужас, аз дето не харесвам едва двама-трима азиатски актьора, тези тук, двамата главни, които обожавам направо ме забиха у стената с тъпата си актьорска игра, Park Min Young с ужасната си прическа, постоянното кокорене на очите, лудеенето което обикновено ме кефи навсякъде другаде, тук само за първите два епизода направо ми се прииска да я утрепя! Ще го дропна в MyDramalist и ще е вторият азиатски сериал който си го е заслужил. От Btv постъпиха супер долно като съкратиха орязвайки "Angel's Last Mission:Love" , който е съвършен, истинско изкуство, само и само за да пуснат в ефира тази глупост, която въобще не се трае нито за секунда, чак ми се ще тая главната с тъпата си прическа и безумно кокорене в Лечителят да я утрепят, много ще се радвам! (и без да си пийна си падам леко психо) Отделно Park Min Young ще си я гледам и ще й се кефя само когато е с дългата си коса. (двамата главни ще ги гледам другаде и тях) Сериалът е правен преди 8 години и недоволството от тогавашната мода е безсмислено. Пусни си някой сериал от 2007-2008 г., шокът ще е още по-голям. Тук Пак Мин Йонг все още прилича на човек, а не на ходещ скелет и Джи Чанг Ук прави най-добрата си роля. 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tara Posted January 13 Share Posted January 13 (edited) Преди 11 часа, b_a_d написа: .............. От Btv постъпиха супер долно като съкратиха орязвайки "Angel's Last Mission:Love"................. "Angel's Last Mission: Love" не са го орязвали. Не съди по броя серии. Тук, са дадени 32, но те са по половин час. В действителност са си 16 по час, както се излъчваха по БТВ. Edited January 13 by Tara 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted January 13 Share Posted January 13 2 hours ago, dido100 said: Тук Пак Мин Йонг все още прилича на човек, а не на ходещ скелет и Джи Чанг Ук прави най-добрата си роля. За мен най-добрата роля на Уки е в К2. Естествено Юна развали любовната нишка, но иначе екшън сцените му, химията му с каката, уникални и ненадминати. За толкова години още няма сцена, която да измести боя в банята. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amaia Posted January 13 Share Posted January 13 преди 20 минути, jira написа: За мен най-добрата роля на Уки е в К2. Може би защото първо гледах този, а К2 след него, на мен Уки повече ми харесва в този сериал (като изключим сцената банята де). Преди 13 часа, b_a_d написа: Ще го дропна в MyDramalist и ще е вторият азиатски сериал който си го е заслужил. Не мисля, че го заслужава. Има какво да се види по-нататък. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted January 13 Share Posted January 13 Точно тази драма в моментът е дават по BTV Lady от 23:00 часът Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubin_red Posted January 14 Share Posted January 14 Пффф, сериалът си е един от добрите, много се радвам, че ще го излъчват по БТВ лейди интересно ми е дали ще стигнат и до БОФ някой ден 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts