Jump to content

Recommended Posts

 Псолютно :)))))))))))) Грешка :))))))))) Събота сутрин (до обяд) не съм човек :)))))))))

--------------

Исках да отбележа, че и на мен драмичката взе да ми допада. Малко мудно ми почна, не е любов от пръв поглед, но ми харесва все повече и надявам се докрая :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такаммм, сега по същество. Тоз Лечител малко садист го докарва - първо ми причини сърцетряс, главоврът и неконтролируеми изблици на щастие, а после ми докара и силно пристрастяване! Как ме блъсна праУ в имоциИтИ, не е истина направо!

 

Хареса ми сценарият, много даже. Може би направиха лошите с една идея по-малоумни от необходимото, ама нейсе. Всичко беше изпипано, интересно, плавно развито. До последно запазиха тръпката.

 

Някак ми допадна краят на предателя - оставен сам с демоните си. Щеше ми се да бяха развили нещата и малко по-нататък с останалите герои от страната на добрите, но пък така мога да си довърша тяхната история както си искам. Нали важното е, че всички заживяха доволно и щастливо. Не че щях да откажа да видя чавета, куче, котка и златни рибки... но може би щеше да е твърде захаросано.

 

 

ОСТ-то е ужасно прилепчиво! Тая пуста песен така ми се загнезди в главата - толкова да е мазна, а колко спомени и умиление ще ми носи занапред...

За актьорския екип свалям шапка! Абсолютно всички са ми любимци, даже Мин Йонг се реабилитира след малоумната ѝ роля в "Д-р. Джин". Тук беше много сладка. Аджуммата е дзвер, тя краде екрана навсякъде. Дори малката дивачка от екипа на Лечителя беше симпатяга. Майката в количката - страшно красива и класна мадама!

Таткото-адвокат, помощника му, лошия предател, та дори Стареца - прекрасни! Тайфата журналисти - приличен фон, то друго и не беше нужно.

Детектива-нервак - още се превивам от кикот при спомена за изпълнението му в "Краля на гимназията", но и тук го бяха спретнали откачалка - баш колкото си трябваше.

Чичко-сонбе-брата - рядко изразителен поглед. Може би на моменти преиграваше, но и така беше разкошен.

И друго - великолепно изградени образи на всички. Шматки, скици, но чак невероятно адекватни и логически издържани като за к-драма. 

 

Джи Чанг Ук! И продавач на зеленчуци изигра така, че да ме залепи за екрана, та за тук уж бях подготвена, но надмина всичките ми очаквания. Смях се с него, болеше ме с него, треперих с него, ревах с него, влюбих се в него... Сега не знам как ще се разделяме, щото хич не ми се ще да го оставя...

Великолепна двойка направиха с Мин Йонг, чак ми се дощя да ги осиновя, че да си ги гледам заедно. Надали ѝ е било трудно да го играе луда по него - тоя е ходеща бучка харизма, лепило, магнит! Нямам търпение за следващия му проект.

 

Бих коментирала с часове (и страници), ако само можех да предам тази вихрушка от емоции, но не мога, затова накратко: Ако ви трябва здрава доза (така де, 20 дози) адреналин и серотонин, това е вашият сериал!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сори ама Park Min Young ме отказа. Ако мога да догледам първи епизод, може и да продължа. Доста клиширирано. Кой би се досетил кое е детето за което говореха на снимката... каква загадка :rofl: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стотак, честно, като видя, че не харесваш някой сериал, вече знам, че е страхотен :)

Ходи си гледай трите сестрички, където грам клише няма :D, и не се обаждай, дето не знаеш за какво говориш :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми е кеф, когато някой ми каже къде да се обаждам :D. Мога да подмина как главния натръшка 10-на, уж професионалисти, наведнъж без дори да го подсинят. Дори клиширания образ на главната, мотивираното, леко глуповато девойче не ме дразни чак толкова. Обаче стайлинга на главната е направо покъртителен. Не може главния да е все с костюми, а на наща да не и дадат поне 1 рокля. Тя и без това не е особено женствена, пък стайлинга и като момче. Ок, всичко това добре, но... като взе дистанционното с намазаните от кимчи или там каквото беше ръкавици, направо изпаднах в недоумение. Всичко това в няма и 1 епизод... много ми дойде, не знам друг сериал да съберат толкова неща в епизод.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стотак, аз също нямам рокли. Намират ми се няколко поли, които нося на високосна основно. Това обаче, момче невинно, не ме прави по-малко жена. А репортер, който се вре все между шамарите, с рокля няма да видиш. Това не ти е "От местопрестъплението", където всички винаги са костюмари, а жените са като на модния подиум. Сестра ми е репортер и досега не съм я видяла на работа с нещо различно от дънки или спортен панталон. И задължително равни обувки. А Чанг Ук облече костюм по-нататък. Не знам как в първите 2 серии си го видял с костюм. Освен ако спортно яке, спортен панталон, кецове и шапка с козирка не се водят костюм. Ма нищо, възмущавай се. Толкова си гледал. И, бай дъ уей, тук почти няма загадки. Всичко се изяснява почти изцяло до 5-6-та серия. Не знам дали си наясно, но не е задължително в даден филм/сериал да има дълбоко покрита тайна, която се разплита 20 серии, за да е нещо интересно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не говорех буквално, роклята беше само пример от многото. Виж, аз не намирам риза, пуловер (който не и е по размер), дълго яке, маратонки, дънки (може би, защото не се вижда какво всъщност носи от дългото яке) за женско облекло. Прическата не ми се коментира. А това момиче е 45 кг сигурно, как такова облекло би и подхождало и би се приело за женско. Вярно не беше с костюм, но нищо, пак модно си беше облечен. Аз напоследък се замислям, корейските сериали измислят някаква нова модна вълна, където мъжете носят по-прилепнало облекло от жените.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой мрънка, че не я били докарали с рокля? Как да не са! Я продължи да гледаш и ще видиш - с такава червена рокля я издокараха, че ум ще ти зайде! И не й беше никак голяма :) Тогава и Хилърчо бяха костюмирали и бяха страшна двойка!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мацката си е супер готино неглиже. :P  Все пак да не забравяме, че е израснала все около мъжка компания покрай бащата. 

Женственост показа и то в голяма доза просто трябва да се гледат детайлите по нататък в сериала..... :)

 

Народът е казал "хубавия кон и под скъсан чул си личи"  :na2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такива, 'дето "не можете да догледате 1- ва серия", но имате мнения за сериала -  изобщо не изглеждате смешни  :28558: ...То, ако се градяха мнения така -  ма не си губете времето и за първа серия - ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ ЗА ЦЕЛИЯ СЕРИАЛ САМО ПО ИЗГЛЕДАН ТРЕЙЛЪР  :rofl:  Да Стотак, като "умирай трудно е" - 1:1 -  даже и Брус Уилис участва в комбина с хелъра - лекуват Сеул и Л.А. от джихадиските атаки, ама май не го показват в  "половината'' на първа серия"  :28558:  :28558:  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стотаче, дошъл си да си похортуваш  и да ни дадеш някои разяснения ли, че при "сестрите", гледам, нямаш събеседници и аудитория и те е хванала скуката? :na2:

 

Направо, не ги е срам, да изглеждат така!И къде ти, ще се мерят със систърките, дет', кат' се напият ги подпират ,а не ги носят на гръб!Тук даже и не се напиваха- срамота за корейската  драма- индустрия!Че отговарящи и по възраст- направо жива наглост!

Язък за ценното време, дето си прахосал, вместо да гледаш 25 и 35 годишните ученички!

 

wpid-wjwch620150105094140_p_03_c_1.jpg?iHealer%252520Korean%252520Drama%252520Ep

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз определено сега осъзнах, че Стотака е дядка, а най-вероятно никът му сочи реалната възраст. Гледа семейни драми от скучни по-скучни, защото, видиш ли, главните носели поли, сочи като солиден актьор някакъв друг дядка, който играе еднакво във всеки сериал, в който се появи. Разбирам вече, че е било от солидарност. За мен това някой да гледа/не гледа драма заради начина, по който се облича главната актриса, е чудна работа. Щях да ти кажа да гледаш порно, ама ти си дядка, така че по-добре се задръж при семейните драмки или изтествай някакво модно дефиле.

 

Инак, Стотак, свободен си да пишеш безсмислени коментари във всяка една тема, а ние сме свободни да ти гледаме сеира. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изобщо не търся събеседници, просто си изказвам мнението, че иначе за какво са тези теми. Дори и сам бих си писал след като ми се иска. Вие се заяждате с поста ми, не аз, ама то сеирджии пълно, а на мен ми е все тая -_- . Ако успея да догледам 1 епизод, ще пиша впечатления :wub: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига бе, хора! Такава хубава тема, не я о***те, моля!

Късно!

Оставете човека да си каже мнението-това е негово право!

Редактирано от dido100
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм, сори че ще го кажа, но последните 2 епизода нещо не ме впечатлиха...Някак безизвестните ми останаха... Не показаха по-детайлно какво се случва с основните персонажи и се почувствах постно...Например, майка й и взаймоотношенията между двете...

 

Лечителят има фен до гроб в мое лице (много 'убав станал бре, че и талантлив)!  Дамата малко безлична визия вади, на фона на тоз красавец, ама знам ли, може да е било търсен ефект :mellow: ...

ОСТ–а беше много приятен за ушенце.

 

И така - много приятно сериалче! Аджумата отрепА рибата -любим образ  :xaxa: .

С две думи - интересна К-кримка.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези дни най-после се наканих да гледам този сериал , че много го хвалят всички . Първи епизод ми се стори леко хаотичен и може би щях да се откажа да го гледам , но пък втори и трети нещата станаха по-интересни , та сега съм решила да си го доизгледам и ми е интересно. Историята не е кой знае колко "мистериозна" , но героите ми харесват.

Park Min-Young e сладурана , отдавна не бях гледала нещо с нея . Обаче това момиче във всеки следващ сериал все по-млада изглежда ! Тук е като 15 годишна хехе и е голяма откачалка :) ! Всички много професионално я стоукват де ! 

Healer- ът е готин , хваща окото !  ;)  До сега не съм го гледала почти никъде този актьор , истинска загуба  :P ! Глупости ! Сега осъзнах откъде ми е познат - Bachelor's Vegetable Store ! Не можах да го позная отначало , но сега ми дойде просветлението! 

Най ме радва аджумата обаче ! Голяма е скица ! Както е тръгнало до няколко дни ще го изгледам !   B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...