Jump to content

Русалката на TVN и моралът в корейските сериали


Recommended Posts

Не гледай Брак без любов. И този недей да доглеждаш, иначе току-виж ти спукал балона за това колко невинни и нелицемерни са корейците... По-добре се придържай към Сузиту. И Ким Хьон Джунг (а.к.а. Дръв). Само мир да има.

 

Добре, разбрахме - надминаваш всеки от нас по IQ, начетеност, житейски опит и разбиране за живота, любовта и прочие. Всичко, което е извън твоята рамка за приемливо и добро, е боклук. Грозните хора не струват, малко красивите и тях кучета ги яли. Ми да, да не са се раждали грозни. Пък ся че можели да играят, та и фикуса в ъгъла на стаята ми пляска с листенца, е съвсем незначителен въпрос. (Леле, какво ли би казала за Сонг Канг Хо например?!? Не, не ми отговаряй!)

Хубаво е, че имаш ресурс да вкарваш библейски цитати, но е още по-хубаво да го правиш във връзка с контекста на това, за което пишеш. Пук, представи си, някои от нас също поназнайват това-онова, вероятно даже отпреди да се родиш.

Хубаво е да търсиш утвърждаване на самооценката си, но това не става с обявяване на всичко и всички извън калъпа ти за малоумни простаци. 

Освен това е добре да запомниш, че така, както у теб трепва нещо при вида на айдъл с грим и 3 тона гел, така на нас ни трепва при други, много различни неща. Веднъж вече ти казах, но ще повторя - пази се от горделивостта. Както знаеш, тя предшества падението.

 

И така, уточнихме вече, че си по-по-най-най-най от всички ни. Сега би ли ни оставила да се занимаваме със самия сериал, а не с твоята личност и мнение за това какви сме дебили?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами това е, сама го каза и нека повече не задълбаваме. :rolleyes:

Момиче, имаш още много да четеш и учиш, корейските сериали, дори и най-невинните, не са плоски истории, а винаги има пласт от история, попкултура, житейски истини, които могат да се разберат, само ако имаш съответните познания. Не те съдим, че ги нямаш, но е глупаво да съдиш нас, че ги имаме и възприемаме нещата по друг начин.

Човек се учи докато е жив. Да не мислите, че вие знаете всичко? Не съм толкова повърхностна колкото си мислите и колкото звуча! Не си правете заключения за човек на базата на коментарите му.. относно Корейски сериали.

Това че харесвам красивите неща и хора, фенка съм на различни изпълнители и харесвам невинността не означава, че съм идиот, че съм празноглава или ограничена. Просто имам различен поглед върху света.

Навярно чета повече от повечето от вас. Но е жалко да говориш за себе си, затова няма да го правя.

Мисля, че дори правописът ми е достатъчно красноречив за това какво има в главата ми.

Виждам света достатъчно добре и имам достатъчно познания, за да преценя кое е добро и кое-лошо.

"Бъдете в света, но не бъдете от света." Чувала ли си това? Съмнявам се.

Не съм аз тази която съди, вие сте тези, които ме съдите. Вие сте тези с предразсъдъците.

Във всичките ми любими драми има дълбок смисъл, поуки и добродетели. Точно за това гледам Корейски драми! Които явно вие не разбирате.

"Всичко е относително!" е казал Айнщайн. Всеки интелигентен човек знае това.

Защо тогава се държите сякаш има една единствена истина и непременно вие сте правите и само вие я знаете?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък си мисля, че е крайно време да пренесете "разговора" си на друго място. Всички коментари, които не са за сериала, ще бъдат ИЗТРИТИ!!!  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...