Jump to content

Recommended Posts

Здравейте!

Радвам се, че отново се върнах във форума след дългото ми отсъствие като преводач. Сега ще ме видите в светлината на писател. Надявам се да ме подкрепите в първия ми проект и да посетите моя блог - "Лицата на Сандра" и книга 1 "Воинът властител". Желая ви приятни мигове с азиатското кино :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С интерес глътнах всичко. Подборът на имена и дъх на дворянство радва. Успешно смесваш съвременния език със старовремската обстановка и вкарваш съвременен тънък хумор. Радвам се на хора като теб, които захващат мащабни проекти с много герои и интриги. Надявам се да имаш желанието и силите да го завършиш. Нищо не е по-хубаво от удовлетворението от завършен проект. Пожелавам ти го ;)

 

пп. Изненадах се, че Димитрий толкова лесно се изчервява. Отиде му имиджът предаван от толкова поколения назад, хехе. Симпатяга ^^

 

 

 

 

''Писането е самотно занимание. Предполага самотен човек. Но ако хората знаеха какво виждам, нямаше да говорят така''.

 

С това напълно ме спечели. Винаги е мн вълнуващо когато влизам в света на друг пишещ. Едновременно е толкова първично познато и така различно от всичко друго до сега.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотна мистерия си заформила, като не си забравила и провокацията. Радостин е перфекната гадинка, която радва с ролята, която изигра. Героинята изпитва трудности, но е адаптивна и борбена. Реализацията ти ми докара усещане като от някои филми. Например: Туин Пийкс', Степфордските съпруги' и Лудории 1'. Странно, но за заглавия на книги не се сетих. Та, да се върна към основното. Абсолютен пъзел, в който сякаш имаш парчета от съвсем друга мозайка. И непрекъснато се чудиш дали е по-добре да разбереш докрай или незнанието е твоето блаженство.

 

 

Качи се на стола, вдигна капандурата и се качи на покрива.

Ще си позволя да ти обърна внимание на повторението в това изречение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря! Ще поправя грешката.

Ето и линк към дълго чаканата трета глава и допълнителни материали в блога за новите герои.

Приятно четене!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бързала си при писането. Ще тр да хвърлиш едно око за редакция ;)

 

Димитрий не е от хората дето изглежда, че често се шегуват, но все така му се получава. Обожавам подобен род хора в реалния живот. Хем болезнено откровени, хем е някак трагично весело с тях. Съекипникът му обаче е мн приятно шубе. Хаха, пишман агентите ми те. Само в каши се забъркват.

 

Къде се покри? Ще ни зарадваш ли с нова глава следпразнично :Д

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам... май скоро няма да се върна на книгата. Сега работя върху друг проект, който спешно излезе и известно време ще съм само на него. Но... от "Лицата на Сандра" смятах да пусна само първите три глави, за да видя дали се получава, иначе през ноември завърших четвъртата книга от сагата и сега ми остана само петата :) Дано няма разочаровани. Надявам се скоро тези книги да намерят място на книжния пазар.
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пожелавам ти мн муза, за да завършиш всичко, което е нужно и успех с издаването. Какво по-хубаво от това един творец да види рожбата си реализирана :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проектът ми вече изтече и твърдо реших да се върна към книгата. Надявам се да не се появяват повече непредвидени обстоятелства. За утеха - вече съм на 13 глава, НО ще публикувам на две седмици, за да имам време за подготовка на останалите, тъй като пиша на ръка и набирането и редакцията са си време. Надявам се също да изведа проекта до край, както и на вашата подкрепа.

 

ПП В скоро време очаквам да публикуват в сборник разказа ми "Сърце с часовников механизъм", в който действието се развива в Южна Корея, където главната ми героиня, Сон Ми, е психично нестабилна маниячка на тема пластична хирургия. Разказът спечели второ място в конкурса на Студентски съвет на СУ за проза. Но още няма снимки или статия.

 

Ето я и чаканата глава: Глава 4 - Брутална революция

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на теб. Не си се спряла нито за миг. Прекрасно е, че си намерила начин да публикуваш и да се развиваш. Мн положителни новини. Аз все още се въздържам да чета. Все се опасявам, че ще издърпаш килимчето изпод краката ми в един момент и така и няма да разбера края на историята. Иначе ми е интересно като постваш какво се случва с теб и по какво пишеш в момента. Подобни хора с хъс винаги са ме зареждали положително. Стискам ти палци  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страшно благодаря за супер милите думи. С повече такива коментари, писането би било песен. Ех...

 

Ето я и шеста глава: http://sandrasfaces.blogspot.com/2015/06/6.html

 

ПП Ако се тревожиш за килимчето, изчакай няколко месеца, докато завърша книгата. Иначе единствено издателство би могло да дърпа въпросното килимче :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Седма глава: http://sandrasfaces.blogspot.com/2015/06/7.html

 

+ проверете в страничното меню за поста с артефактите от същата глава :)

 

Ако историята ви допада, подкрепете ме във Фейсбук на страницата на романа: https://www.facebook.com/pages/%D0%9B%D0%B8%D1%86%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%A1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B0/122866527767316

 

Желая ви приятни летни дни :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Осма глава и допълнителни материали за създаването на книгата:

Осма глава

1997 или как започна всичко

2003 или музиката, която вдъхна живот

 

Напомням! Харесайте страницата, ако искате да научите първи за качването на нова глава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...